3 τρόποι για να φορέσεις τα track pants εκτός σπιτιού

Το παντελόνι της φόρμας αποκτά έξτρα στυλ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
3 τρόποι για να φορέσεις τα track pants εκτός σπιτιού

Βαρέθηκες τις φόρμες τόσο καιρό που είσια κλεισμένη στο σπίτι; Είναι όμως βολική και άνετη και θέλεις να συνεχίσεις να τη φοράς και στις εξόδους σου από το πρωί ως το βράδυ; Κράτα το παντελόνι και δες πώς θα μεταμορφώσεις αυτό το casual-sporty κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου με 3 διαφορετικούς τρόπους.

Το αθλητικό loose παντελόνι με τη ρίγα στο πλάι (ή και χωρίς)... απομακρύνεται από το sporty κλισέ που γνωρίζουμε και γίνεται το πιο αγαπημένο και στυλάτο κομμάτι για chic εμφανίσεις, ειδικά γι' αυτές που θα κάνεις μόλις ανοίξει η εστίαση, απολαμβάνοντας τον καφέ ή το ποτό με την παρέα σου. Οπότε μην το... καταχωνιάσεις σε κάποιο συρτάρι της ντουλάπας σου γιατί... υπόσχεται να δημιουργήσει για σένα 3 διαφορετικά στυλ.

Από το γυμναστήριο... για καφέ

colorfull track pants

Οι σχεδιαστές το αγαπούν εδώ και χρόνια και το συνδυάζουν με τα πάντα. O λόγος; Tο παντελόνι που θυμίζει φόρμα γυμναστηρίου... πρεσβεύει την άνεση και δημιουργεί με μία κίνηση ένα cool athletic style! Είτε είναι φαρδύ στο τελείωμα, θυμίζοντας εν πολλοίς τα αγαπημένα και trendy φέτος wide pants, είτε είναι με λάστιχο -τύπου jogger, δηλαδή- μπορεί να συνδυαστεί (και να αναδειχτεί) σχεδόν με όλα τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου, προσφέροντας... αβίαστα στυλ χωρίς να σε βγάλουν «εκτός» της νέας πραγματικότητας. Απόκτησε ένα παντελόνι της επιλογής σου και δες πώς θα το φορέσεις από το πρωί ως το βράδυ, δημιουργώντας 3 στυλ που θα απογειώσουν τις εμφανίσεις σου.

1. Chic & classy

chic track pants

Θα απογειώσεις το κλασάτο και θηλυκό στυλ εάν επιλέξεις την χρωματική παλέτα του ροζ, του φούξια ή και λιλά. Το κλασικό blazer (που το φοράς και σαν φόρεμα) θα βάλει αυτή τη chic πινελιά που χρειάζεται το look σου για να φανεί αριστοκρατικό, οπότε ένα τέτοιο σακάκι αποτελεί safe επιλογή. Το μυστικό στην όλη εμφάνιση κρύβεται στη σωστή επιλογή τσάντας και παπουτσιών, οπότε δώσε βάση: Μια chain bag και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες είναι ό,τι πρέπει για να ολοκληρώσεις ένα outfit που θα σε πάει εύκολα από το γραφείο μέχρι ένα βραδινό φαγητό με το αγόρι σου. Tip: Μην κάνεις υπερβολές στα αξεσουάρ. Ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου και minimal κρίκοι είναι αρκετά.

2. Athleisure & sexy

sexy track pants

Είσαι έτοιμη για το γυμναστήριο αλλά θέλεις και μετά να πας μια βόλτα με την κολλητή σου για καφέ ή να κάνεις λίγο shopping στους δρόμους της πόλης. Η ιδέα εδώ είναι απλή: Παντελόνι φόρμας και ένα crop top (δείξε λίγη... κοιλίτσα εάν οι γραμμές σου το επιτρέπουν) και φυσικά ένα ζευγάρι λευκά μποτίνια και είσαι... έτοιμη να καταπλήξεις τα πλήθη. Μια belt bag παίζει κι αυτή τον ρόλο της στην ολοκλήρωση του look.

3. Sporty cool

sporty track pants

Θέλεις να αναδείξεις το αθλητικό σου ταμπεραμέντο, αφού είσαι μια σπορτίβ κοπέλα και παινεύεσαι γι' αυτό. Δεν αποχωρίζεσαι εύκολα τα αθλητικά σου και είσαι υπέρμαχος της άνεσης και της απλότητας, πάντα με στυλ φυσικά. Φόρεσε ένα loose top με μήνυμα στο κέντρο και κάνε τη διαφορά με ένα layering με κολιέ στο λαιμό σου, που θα αναβαθμίσουν την κατά τα άλλα απλή εμφάνισή σου.