Lightweight knit: Το ελαφρύ πλεκτό top είναι το "μεταβατικό" κομμάτι της σεζόν

Δες πώς θα το εντάξεις στην γκαρνταρόμπα σου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Lightweight knit: Το ελαφρύ πλεκτό top είναι το

Μπορεί να οδεύουμε ολοταχώς προς το καλοκαίρι (και ημερολογιακά σε λίγες μέρες) ωστόσο ο καιρός ακόμα δεν έχει ζεστάνει για τα καλά, πράγμα πολύ ευνοϊκό για τις τάσεις της μόδας. Τι σημαίνει αυτό; Φοράμε ακόμα πιο ανοιξιάτικα κομμάτια, που αποτελούν και τα μεταβατικά items λίγο πριν την άνοδο της θερμοκρασίας. Μέσα σε αυτά, φυσικά, βρίσκεται και το ελαφρύ πλεκτό μπλουζάκι, ειδικά φέτος θα το φοράμε και όλο το καλοκαίρι, αφού αποτελεί βασικό trend που μας μεταφέρει στη μόδα περασμένων δεκαετιών.

πλεκτό μπλουζάκι με φούστα

Τα πλεκτά σε όλες τους τις μορφές (δες εδώ τα καλύτερα φορέματα του Zara) είναι ο καλύτερος τρόπος για να δημιουργήσουμε ένα ρετρό look, τόσο αυτά με μοτίβα όσο και όσα είναι σε stretch γραμμή. Κι αν προβληματίζεσαι εάν και κατά πόσον είναι ζεστά για την εποχή αυτή, σκέψου ένα πολύ ελαφρύ κομμάτι χωρίς μανίκια, που θα το φορέσεις σε all-day εμφανίσεις, ακόμα και με το σορτσάκι σου (δες εδώ τα καλύτερα της σεζόν).

Οι ιδέες για να το εντάξεις στα looks σου

  • Φόρεσε ένα πλεκτό bralette με ένα cardigan από πάνω και συνδύασέ το με το τζιν παντελόνι σου, αφού έχεις δει φυσικά πρώτα τις τάσεις της σεζόν από το Bershka.
  • Επίλεξε ένα crop cut-out πλεκτό και δημιούργησε ένα πρωινό look με μια βερμούδα και τα slandals σου.
  • Μια μάξι φούστα (δες τις καλύτερες της σεζόν) ταιριάζει ιδανικά με ένα κοντό μπλουζάκι με bold μανίκια, που θα σε βοηθήσει να πετύχεις ένα vintage look.

πλεκτό μπλουζάκι με σορτσάκι

  • Ένα ριγέ μπλουζάκι φοριέται με το λευκό σου τζιν σορτς και τις εσπαντρίγες σου και είναι ένα outfit που θα το ευχαριστηθείς και όλο το καλοκαίρι.
  • Εάν αγαπάς τις loose επιλογές, απόκτησε ένα φαρδύ πλεκτό μπλουζάκι και φόρεσέ το πάνω από ένα λευκό T-shirt και μια μίνι tennis skirt.
  • Για ένα πιο formal look, συνδύασε το κοστούμι σου με ένα εφαρμοστό πλεκτό μπλουζάκι που κλείνει στον λαιμό και έχει παρτούς ώμους.
  • Για μια safe επιλογή, στρέψε το ενδιαφέρον σου σε ένα πλεκτό co-ord που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση. Καλύτερα επίλεξε σορτς, για να φοράς τα κομμάτια και με άλλα ρούχα της ντουλάπας σου.

πλεκτό twin set