Θεωρείς το γκρι "βαρετό"; Δες πώς θα αλλάξεις γνώμη

Δημιούργησε με βασικά κομμάτια "it"-εμφανίσεις!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
shutterstock
shutterstock

Είναι το γκρι ένα χρώμα που σε... ρίχνει στυλιστικά και κάθε φορά που έρχεται η στιγμή να δημιουργήσεις ένα σύνολο, το αφήνεις διακριτικά στην άκρη. Σου θυμίζει μουντές χειμωνιάτικες μέρες και σου μοιάζει βαρετό. Άλλαξε γνώμη τάχιστα, γιατί θα σε βοηθήσει να σετάρεις υπέροχα looks για τις all-day εμφανίσεις σου, που θα είναι απόλυτα στοχευμένα τόσο στις ανάγκες σου όσο και στο προσωπικό σου στυλ. Μην το προσπεράσεις, λοιπόν, την επόμενη φορά και τσέκαρε τι μπορείς να κάνεις μαζί του - θαύματα στυλιστικά, σίγουρα.

5 looks με βάση ένα γκρι κομμάτι της ντουλάπας σου

Παντελόνι

γκρι παντελόνι

SHUTTERSTOCK

Μια casual πρωινή εμφάνιση για να πας στην σχολή είναι η πρόταση εδώ. Θα χρειαστείς ένα φαρδύ γκρι παντελόνι, που θα συνδυάσεις με ένα τζιν ανοιχτόχρωμο πουκάμισο ή ένα λευκό ή ακόμα και εμπριμέ, ανάλογα με το γούστο σου. Φόρεσε από μέσα ένα λευκό T-shirt και χρησιμοποίησε το πουκάμισο σαν overshirt. Tα αθλητικά θα ολοκληρώσουν ιδανικά το look. Tip: Προτίμησε μια τσάντα καπιτονέ στο χρώμα των sneakers (δες πώς θα τα συνδυάσεις με φούστα) ή μια σε bold τόνο, για να κάνεις δήλωση μόδας.

Η Ελένη Μενεγάκη δίνει μαθήματα casual στυλ

Twin set

γκρι πλεκτό σετ

SHUTTERSTOCK

Βολικό και πάντα... διαθέσιμο για να σε βγάλει ασπροπρόσωπη όπου κι αν δώσεις το "παρών". Το πλεκτό co-ord είναι must-have στην ντουλάπα μας όσα χρόνια κι αν περάσουν. Σε γκρι απόχρωση, θα μπορέσεις να το συνδυάσεις με πολλά πανωφόρια, ενώ τα αρβυλάκια σου ή οι sock-boots σου θα το λατρέψουν (δες τα παπούτσια του φθινοπώρου για να πάρεις ιδέες). Tip: Κάνε μια δική σου... κατασκευή: Μικρά απλικέ ανθάκια, που θα βρεις παντού και θα ράψεις πάνω στο πουλόβερ.

Φόρεμα

γκρι φόρεμα

SHUTTERSTOCK

Κάνε μια αναφορά στο παρελθόν, επιλέγοντας ένα γκρι φόρεμα με γεωμετρικά σχέδια σε A line, που θα φορέσεις (ανατρεπτικά!) με μια μπλε καμπαρντίνα της εποχής και τα πιο "πλουμιστά" σανδάλια σου. Έτσι θα έχεις δημιουργήσει το πιο στυλάτο outfit του street style. Tip: Με το ανάλογο χτένισμα και ένα ζευγάρι ρετρό γυαλιά θα είσαι η βασίλισσα του στυλ.

Το πιο θηλυκό φόρεμα του μήνα θα το βρεις στα Zara μόνο με €9,99

Σακάκι

γκρι σακάκι

SHUTTERSTOCK

Νομίζω ότι εδώ είσαι στο στοιχείο σου, γιατί δεν μπορεί, ένα γκρι σακάκι θα το έχεις σίγουρα στην ντουλάπα σου. Μην το δώσεις και μην το πετάξεις. Και φυσικά μπορείς να τσεκάρεις αυτά τα σακάκια που επιλέγουν οι influencers. Συνδύασέ το με άσπρο παντελόνι σε σπορ γραμμή και παίξε με ένα μαύρο ζιβάγκο και αντίστοιχα αξεσουάρ. Tip: Το μαύρο rock γυαλί θα σου χαρίσει έξτρα πόντους στυλ.

Πουλόβερ

γκρι πουλόβερ

SHUTTERSTOCK

Βασικό απόκτημα της εποχής, αφού χωρίς αυτό πώς θα μπεις κομψή και στυλάτη στη νέα σεζόν; Ένα oversized γκρι πουλόβερ θα κάνει καλά τη δουλειά του με όλα σου σχεδόν τα ρούχα, αφού είναι το ίδιο μοδάτο με παντελόνι και φούστα, ακόμα και με το lingerie φόρεμά σου μπορείς να το φορέσεις, για μια ιδιαίτερη εμφάνιση. Tip: Προτίμησε ένα ζιβάγκο με χοντρή πλέξη, που είναι μεγάλη τάση.