Αυτά είναι τα 7 κοσμήματα που πρέπει να έχει μια γυναίκα μέχρι τα 30

Κομμάτια που αποτελούν all-time classic επιλογές

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Shutterstock
Shutterstock

Τα κοσμήματα είναι το φετίχ των γυναικών ανά τον κόσμο, ανεξάρτητα από την ηλικία τους. Μπορούν να αναδείξουν κάθε look με τον καλύτερο τρόπο και ταιριάζουν σε κάθε στυλ και τάση. Ωστόσο, υπάρχουν μερικές all-time classic επιλογές που κάθε γυναίκα οφείλει να έχει στη συλλογή της μέχρι τα 30 - και φυσικά θα τα φοράει για πάντα. Και τα κοσμήματα Κanakis Jewels πετυχαίνουν ακριβώς αυτό: Να παραμένουν αναλλοίωτα στον χρόνο!

Η Kanakis Jewels δεν είναι τυχαία Νο1 επιλογή στις προτιμήσεις των φανατικών πελατών της -και όχι μόνο-, αφού τα χρόνια εμπειρίας και η άριστη ποιότητα των κοσμημάτων που παρουσιάζει στις συλλογές της καθιστούν κάθε κομμάτι μοναδικό και διαχρονικό.

Διάλεξε ανάμεσα σε κολιέ, βραχιόλια, δαχτυλίδια και σκουλαρίκια εντυπωσιακά κομμάτια που θα ξεχωρίσουν σε κάθε σου εμφάνιση και άφησε τους άλλους να καταλάβουν τη διαφορά σε κάθε look σου. Μάλιστα, εδώ θα βρεις και κοσμήματα για τις ιδιαίτερες περιστάσεις της ζωης σου, που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις. Όλα τα κοσμήματα Kanakis Jewels διαθέτουν ιδιαίτερες λεπτομέρειες που τα κάνουν να ξεχωρίζουν, πετυχαίνοντας να συνδυάσουν το κλασικό στοιχείο με τις μοντέρνες πινελιές.

Με προσοχή στη λεπτομέρεια και επιλέγοντας κάθε φορά άριστα υλικά, με προσεγμένο σχεδιασμό και μοντέρνες λεπτομέρειες, τα κοσμήματα Kanakis Jewels σε προ(σ)καλούν να τα αποκτήσεις όλα. Εσύ, όμως, εστιάζεις σε αυτά τα 7 κοσμήματα που πρέπει να φορέσεις οπωσδήποτε μέχρι τα 30 σου.

7 κοσμήματα που πρέπει να έχει μια γυναίκα μέχρι τα 30

Σκέφτηκες ποτέ ότι υπάρχουν μερικές σταθερές επιλογές σε κοσμήματα που οφείλει μια γυναικα να φορέσει μέχρι τα 30 της; Αν όχι, θα δεις στη συνέχεια πρωτότυπες αλλά και κλασικές προτάσεις Kanakis Jewels από χρυσό ή ασήμι, με πολύτιμες και ημιπολύτιμες πέτρες, που θα σε κάνουν αυτόματα να θελήσεις να τα αποκτήσεις όλα.

Ο λόγος; Κάθε κομμάτι ξεχωριστά υπόσχεται να χαρίσει έξτρα πόντους στο στυλ σου, αλλά και να σε κάνει να λάμψεις όπως σου αξίζει. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να εμπιστευτείς τους ειδικούς, που θα σε βοηθήσουν να αναδείξεις τη φινέτσα και την εκλεπτυσμένη αισθητική σου.

Και φυσικά καθόλου τυχαίο δεν είναι ότι τα κοσμήματα Kanakis Jewels πρωταγωνίστησαν στο editorial μόδας του youweekly.gr, όπου τα κορίτσια της φωτογράφισης τα λάτρεψαν - κι εμείς μαζί τους!

κοσμήματα kanakis jewels
Photo by Κώστας Καπαρελιώτης

Έτσι δεν έχεις παρά να κάνεις μια έρευνα στο kanakis-jewels.gr, για να ανακαλύψεις 7 κοσμήματα που θα πρέπει να έχεις φορέσει μέχρι τα 30 σου και στη συνέχεια θα απολαμβάνεις για πάντα!

Κολιέ-αλυσίδα

...για να δημιουργείς μοδάτα layering!

κολιέ αλυσίδα kanakis.gr

Κολιέ-αλυσίδα, €189 - Θα την βρεις εδώ

Κρίκοι με στρας

...για να προσθέσεις έξτρα λάμψη στα βραδινά looks σου!

μεγάλοι κρίκοι kanakis.gr

Σκουλαρίκια, €129 - Θα τα βρεις εδώ

Bold δαχτυλίδι

...για να κάνει δήλωση μόδας στα δάχτυλά σου χωρίς να φοράς τίποτα άλλο!

δαχτυλίδι kanakis.gr

Δαχτυλίδι από χρυσό Κ18 - Θα το βρεις εδώ

Trendy σκουλαρίκια

...για να αναδείξεις και το πιο minimal look σου!

κρεμαστά σκουλαρίκια kanakis.gr

Σκουλαρίκια κρεμαστά από χρυσό, Κ14 - Θα τα βρεις εδώ

Family necklace

... γιατί μπορεί να είσαι μανούλα μέχρι τα 30 σου, οπότε σίγουρα θα θέλεις να έχεις πάντα μαζί σου τα παιδιά σου.

κολιέ παιδικό kanakis-jewels.gr

Κολιέ από χρυσό Κ14, €180 - Θα το βρεις εδώ

Minimal κρίκοι

...για να απογειώσεις το quiet luxury style σου!

κρίκοι kanakis.gr

Κρίκοι, €345 - Θα τους βρεις εδώ

Κολιέ της αγάπης

...για να σου θυμίζει τις πιο αγαπησιάρικες στιγμές σου!

μενταγιόν καρδιά kanakis.gr

Μενταγιόν-καρδιά, €205 - Θα το βρεις εδώ

Extra bonus

Στην Kanakis Jewels, μπορείς να δημιουργήσεις το κόσμημα των ονείρων σου, έτσι ακριβώς όπως το έχεις φανταστεί.

Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να προτείνεις το σχέδιο και να αφήσεις τα υπόλοιπα στους ειδικούς, που με μεράκι, αγάπη και εξαιρετική κατάρτιση θα σου προσφέρουν ένα one-of-a-kind κομμάτι που θα φοράς για πάντα. Γιατί ακριβώς αυτή είναι και η φιλοσοφία τους: Να είσαι για τα επόμενα χρόνια η πιο φανατική fashionista της Kanakis Jewels.

Info