Boiler suit: Φόρεσε την ολόσωμη φόρμα όπως της... αξίζει

Σου βρήκαμε την πιο στυλάτη της σεζόν στα Zara με €29,99!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Boiler suit: Φόρεσε την ολόσωμη φόρμα όπως της... αξίζει

Oι ολόσωμες φόρμες δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα, απλώς κάθε χρονιά θα αποκτούν αυτή την ιδιαίτερη πινελιά που θα τις κάνει πιο μοδάτες και στυλάτες. Ο λόγος; Είναι άνετες και βολικές, αποτελώντας εν πολλοίς την αγαπημένη μας «στολή εργασίας»! Ειδικά φέτος, που το μπεζ είναι από τα must-wear γήινα χρώματα, μη διστάσεις να αποκτήσεις την πιο trendy της αγοράς από το Zara, μόλις με 29,99 ευρώ. Φυσικά θα σου πω γιατί θα γίνει το πολυαγαπημένο σου κομμάτι όλη τη σεζόν αλλά και πώς θα το φορέσεις.

beige boiler suit

CHOOSE THE FABRIC

Η ποικιλία στα υφάσματα είναι τόσο μεγάλη όσο και οι προτάσεις των απανταχού σχεδιαστών. Θα βρεις βαμβακερές, denim αλλά και σατέν ή metallic φόρμες, όπερ σημαίνει πως υπάρχει μία για τα δικά σου γούστα. Η τάση φέτος ψηφίζει τα φωτεινά χρώματα (ανακάλυψέ τα εδώ) αλλά και τις γήινες αποχρώσεις (αφού το παρεξηγημένο μπεζ είναι must), οπότε εάν θέλεις να είσαι τόσο μα τόσο to-the-point, απόκτησε ένα beige jumpsuit, αφού θα το ταιριάξεις εύκολα με πολλά χρώματα και αξεσουάρ (δες εδώ τα καλύτερα της άνοιξης).

ΟΝ ΤΗΕ SHOES

Τα παπούτσια που θα επιλέξεις καλώς ή κακώς είναι αυτά που θα ορίσουν και το ύφος του look σου. Για μια πιο glam εμφάνιση, επίλεξε να φορέσεις ένα ζευγάρι γοβάκια που δένουν στη γάμπα και γύρισε τα μπατζάκια της φόρμας λίγο πάνω από τον αστράγαλό σου για να τα δείξεις. Εάν πάλι θέλεις να... περπατήσεις πολύ, τα sneakers σου είναι η καλύτερη επιλογή, αλλά και ένα ζευγάρι flats, οπότε τσέκαρε τις τάσεις της άνοιξης για να διαλέξεις. Εάν είσαι τολμηρή, παίξε με το χρώμα και για να αναδείξεις την ικανότητά σου στο styling.

beige ολόσωμη φόρμα

WHY IT WORKS

Πώς γίνεται η «φόρμα του υδραυλικού» να αποτελεί ένα από τα πιο hot trends; Αν σκεφτείς χρηστικά, θα απαντήσεις εύκολα ότι είναι ένα πολύ βολικό ρούχο που σε βγάζει από το δίλημμα «τι να φορέσω σήμερα;». Αν σκεφτείς στυλιστικά, θα παραδεχτείς πως αυτό το απλό ρούχο, χωρίς καθόλου θηλυκότητα, μπορεί να μεταμορφωθεί σε ένα trendy outfit με τα κατάλληλα παπούτσια και αξεσουάρ, που θα σε κάνει να μοιάζεις με ακριβοπληρωμένο μοντέλο σε πασαρέλα διάσημου σχεδιαστή.

Φαρδύ ή πιο στενό, ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο, ενώ εύκολα μπορείς να του δώσεις το σχήμα που θέλεις δένοντας μια ζώνη στη μέση σου. Να θυμάσαι ότι η εμφάνιση με μια «φόρμα εργατιάς» δεν χρειάζεται πολλά «διακοσμητικά» για να αναδειχτεί, αφού αυτό που κερδίζει στο εν λόγω ρούχο είναι η trendy απλότητά του. Άφησέ την να κάνει statement!

STYLISH TIPS

  • Βρες μια φόρμα στα μαγαζιά που εμπορεύονται ρούχα για επαγγελματίες. Διάλεξε αυτή που σου αρέσει και φέρε την στα μέτρα σου με τη βοήθεια της μοδίστρας σου. Θα δώσεις λίγα χρήματα και θα έχεις αποκτήσει ένα μοναδικό κομμάτι που θα φοράς μόνο εσύ – και θα είναι η πιο hot τάση της σεζόν.
  • Για να αναδείξεις ακόμα περισσότερο αυτήν τη new entry τάση, βάλε από μέσα ένα bralette σε έντονο χρώμα, που θα λειτουργήσει σαν κόσμημα.
  • Αν έχεις μερικά κιλά παραπάνω στους γλουτούς, απόφυγε τα αθλητικά και εμπιστεύσου ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα γοβάκια ή lace up booties.
  • Ιδανικό πανωφόρι για το boiler suit είναι ένα oversized blazer (δες πώς θα το φορέσεις και σαν φόρεμα).

H οικονομική ολόσωμη φόρμα που κάνει θραύση στα Zara

μπεζ ολόσωμη φόρμα Zara

Ολόσωμη φόρμα με ζώνη, €29,99, Zara