Η Katie Holmes δεν σταματά να φορά το πιο διαχρονικό παλτό των Γαλλίδων - Απόκτησέ το στα Zara με 15,99 ευρώ

Ταιριάζει με όλα τα κομμάτια στην γκαρνταρόμπα σου

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Θυμάμαι τη μαμά μου και τις φίλες της που φορούσαν στις εξόδους τους (για το θέατρο κυρίως) το καλό τους παλτό. Δύο για την ακρίβεια παλτό: Ένα μαύρο και ένα καμηλό. Είχαν άριστη ποιότητα, καλό ράψιμο και τέλειο φινίρισμα και φυσικά ταίριαζαν με όλα τους τα ρούχα από το πρωί ως το βράδυ.

Πριν, λοιπόν, η μόδα δημιουργήσει άπειρα στυλάτα κομμάτια και γεμίσουν οι ντουλάπες μας με τα "απαραίτητα", τα δύο αυτά πανωφόρια έκαναν καλά τη δουλειά τους και συνεχίζουν να την κάνουν. Έτσι η Katie Holmes επιλέγει ένα μακρύ καμηλό παλτό, που αποτελεί κλασική διαχρονική αξία στη γυναικεία γκαρνταρόμπα, αφού φοριέται κάθε χρόνο και να μας καλύπτει στυλιστικά όπως κι αν θέλουμε να το συνδυάσουμε. Κι εσύ θα βρεις στα Zara ένα παρόμοιο, μόλις με 15,99 ευρώ.

Μάλιστα, δεν είναι τυχαίο που οι Γαλλίδες δεν το αποχωρίζονται από τα all-day looks τους και το αγαπούν σε όλα τα σχέδια και τα μήκη. Το καμηλό (καφέ δηλαδή) παλτό είναι η διαχρονική τάση (δες τις τάσεις της σεζόν) που εύκολα ξεπερνά όλες τις άλλες.

H Katie Holms δεν αποχωρίζεται το κλασικό παλτό της

Η αγαπημένη ηθοποιός εντοπίστηκε για τέταρτη φορά τις τελευταίες εβδομάδες να φοράει το oversized καφέ παλτό της, σε ένα outfit, που απογειώνει το casualwear. Elegant, μπορείς να το φορέσεις από το πρωί ως το βράδυ, δημιουργώντας casual εμφανίσεις αλλά και βραδινά looks, αφού το καμηλό παλτό είναι "πολυμορφικό" και λειτουργεί σαν χαμαιλέοντας.

katie holmes

Photo by Ignat/Bauer-Griffin/GC Images/Getty Images/Ideal Image

Φόρεσέ το με τα sneakers σου για να δώσεις ένα twist κομψότητας στη συνολική εμφάνισή σου, συνδύασε το με τα πιο funky κομμάτια της ντουλάπας σου για να ισορροπήσεις το look σου, ρίξ' το στους ώμους σου με ένα βραδινό lingerie dress και κάνε το σύμμαχο των πιο minimal outfits σου, δημιουργώντας μαζί του άπειρους συνδυασμούς.

Υιοθέτησε την πρόταση της Katie Holmes, που το συνδύασε με ένα λευκό πλεκτό σκουφάκι, ένα φαρδύ παντελόνι και μποτάκια στους τόνους του καφέ.

Οι Γαλλίδες λατρεύουν το καμηλό παλτό

Αυτό το στυλ παλτό είναι μια κλασική αγορά για τον χειμώνα, διαθέτει έντονη παριζιάνικη αίσθηση, αφού οι Γαλλίδες το προτιμούν κατά κόρον, συνδυάζοντάς το με ψηλοτάκουνα, τζιν παντελόνια (σίγουρα με ένα από τα 8 που δεν φεύγουν από τη μόδα) και μονοχρωμίες, καθώς ταιριάζει ιδανικά με μαύρο αλλά και με λευκά total looks.





Απόκτησε το καμηλό παλτό στα Zara με 15,99 ευρώ

zara καμηλό παλτό

Θα το βρεις εδώ