Γλυκά Νερά - Διατροφολόγος Καρολάιν: «Έπεσα πολύ έξω γι’ αυτό το ζευγάρι»

«Κάτι που μου είχε μείνει είναι πως πάντα ερχόταν με...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γλυκά Νερά - Διατροφολόγος Καρολάιν: «Έπεσα πολύ έξω γι’ αυτό το ζευγάρι»

Συγκλονισμένο είναι το Πανελλήνιο με το φονικό στα Γλυκά Νερά, όπου ο 32χρονος Μπάμπης δολοφόνησε την 20χρονη σύζυγό του, Καρολάιν, με την οποία έχουν αποκτήσει και ένα κοριτσάκι. Την Δευτέρα μάλιστα θα βγει η απόφαση για την επιμέλεια της.

Σοκαρισμένη είναι και η διατροφολόγος της άτυχης κοπέλας, καθώς δεν μπορεί να πιστέψει ότι το χαμογελαστό κορίτσι δεν βρίσκεται στη ζωή.

«Την Καρολάιν τη γνωρίζω από το 2018, όταν και πρωτοήρθε από την Αλόννησο. Μετά τη γέννα του παιδιού της, ξεκίνησε και πάλι να έρχεται στο γραφείο για να την παρακολουθήσω. Ποτέ δεν μου είχε πει κάτι για τα προσωπικά της. Ωστόσο, κάτι που μου είχε μείνει είναι πως πάντα ερχόταν με τον σύζυγό της και το μωράκι της. Έπεσα πολύ έξω γι’ αυτό το ζευγάρι» εξομολογείται στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Νικολόπουλο και τη Real News.

Διέκοψε ο Μπάμπης τις συνεδρίες της Κάρολαϊν με την "ψυχολόγο";

Ήταν 4 Φεβρουαρίου του 2021 όταν η Ελένη Μυλωνοπούλου, η σύμβουλος ψυχικής υγείας της Κάρολαϊν ενημερώθηκε μέσω μηνύματος από την 20χρονη κοπέλα ότι θέλει να σταματήσει τις μεταξύ τους συνεδρίες καθώς αισθάνεται πολύ καλύτερα.

Μία αποκάλυψη του Live News έρχεται ωστόσο να ρίξει εκ νέου φως στην υπόθεση μιας και η συγκεριμένη συνομιλία ανάμεσα στις δύο γυναίκες, δεδομένων όσων τραγικών γεγονότων ακολούθησαν αυτής δημιουργεί πολλά ερωτηματικά.

Τις προηγούμενες ημέρες από την κρίσιμη αυτή ημερομηνία, η Κάρολαϊν και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έχουν κάνει συνεδρίες, όπου διαπιστώνονται σημαντικές εντάσεις ανάμεσα στο ζευγάρι. Η «ψυχολόγος» προσπαθεί να λειτουργήσει κατευναστικά και στις 4 Φεβρουαρίου λαμβάνει το εξής μήνυμα από το κινητό της Κάρολαϊν: «Διακόπτουμε τις συνεδρίες, γιατί πηγαίνω πολύ καλύτερα».

Το μήνυμα αυτό τής προκαλεί μεγάλη έκπληξη, καθώς το κλίμα ανάμεσα στο ζευγάρι χαρακτηριζόταν από εντάσεις.

Η κ. Μυλωνοπούλου φαίνεται πως έστειλε μήνυμα στον σύζυγο της Κάρολαϊν. «Η Κάρολαϊν μου είπε ότι δεν θέλει να συνεχίσει και αυτό είναι μεγάλο λάθος», του είπε.

Ο πιλότος της απαντάει αμέσως: «Έχετε δίκιο, είναι λάθος, θα προσπαθήσω να τη μεταπείσω. Θα σας ειδοποιήσω αμέσως».

Η ειδοποίηση αυτή, ωστόσο, δεν υπήρξε ποτέ…

Σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη του Βήματος και των Νέων, Βασίλη Λαμπρόπουλο, υπάρχει η αίσθηση ότι το μήνυμα έχει σταλεί από το κινητό της 20χρονης αλλά μετά από παρέμβαση του πιλότου, ο οποίος δεν ήθελε να συνεχίσει αυτές τις συνεδρίες και υπάρχουν υποψίες πως εκείνος είχε υποδείξει τι θα γράψει.

Μοιάζει σαν να παίρνει τον ρόλο να μεταπείσει την Κάρολαϊν, κάτι που δεν γίνεται ποτέ, και από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Μάρτιο όλα δείχνουν πως η κατάσταση ανάμεσα στο ζευγάρι επιδεινώνεται ραγδαία.

«Είναι φανερό ότι υπήρχε κλιμάκωση στην ένταση και δεν μπορώ να καταλάβω εάν αρχή των πάντων ήταν η επιλόχειος κατάθλιψη ή αν ήταν κάτι άλλο», είπε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος και τόνισε πως πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί και να μην πέσουμε στο λάθος των συνωμοσιολογικών θεωριών.