Θρήνος! Πέθανε πρώην προπονητής της ΑΕΚ!

Απέραντη θλίψη!

Θρήνος! Πέθανε πρώην προπονητής της ΑΕΚ!

Θρήνος έχει ξεσπάσει στον χώρο του αθλητισμού με την είδηση πως πέθανε ένας πασίγνωστος πρώην προπονητής της ΑΕΚ!

Την τελευταία πνοή του άφησε μετά από μακροχρόνια προβλήματα υγείας ο Χανς Τιλκόφσκι, ο οποίος έγινε γνωστός στην Ελλάδα όταν το 1981 επί Λουκά Μπάρλου, είχε αναλάβει την ΑΕΚ.

Τότε είχε απομακρυνθεί περίπου στα μισά της σεζόν, έχοντας απολογισμό 7 νίκες-6 ισοπαλίες-4 ήττες, επίδοση που είχε φέρει την Ένωση στην 6η θέση του πρωταθλήαμτος.

Θυμίζουμε πως μόλις πριν από λίγες μέρες, την τελευταία του πνοή άφησε και ένας γνωστός Έλληνας πολιτικός!

Ο Τιλκόφσκι είχε πολύ καλό όνομα ως τερματοφύλακας, κυρίως την δεκαετία του ’60, όταν χρίστηκε 39 φορές με την εθνική ομάδα της Δυτικής Γερμανίας, της οποίας είχε υπερασπιστεί την εστία στον μυθικό τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1966, τον οποίο κέρδισαν τα «τρία λιοντάρια», με μια φάση που προκάλεσε αντιπαραθέσεις και έμεινε στην ιστορία.

Είχε γεννηθεί στο Ντόρτμουντ και με την Μπορούσια έκανε σπουδαία καριέρα κατακτώντας μάλιστα το Κύπελλο Γερμανίας το 1965, χρονιά που ανακηρύχθηκε κιόλας κορυφαίος Γερμανός ποδοσφαιριστής και το Κύπελλο Κυπελλούχων το 1966.

Έμεινε στην ομάδα για άλλον ένα χρόνο, πριν μετακομίσει στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, με την οποία ολοκλήρωσε την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής μετά από 3 σεζόν.

πέθανε ο

Θρήνος! Πέθανε πασίγνωστος προπονητής!

Θρήνος επικρατεί στον χώρο του αθλητισμού, καθώς πέθανε πασίγνωστος προπονητής του οποίου η ζωή είχε γίνει ταινία στο cinema.

Η είδηση του θανάτου του του έχει σκορπίσει την θλίψη τόσο στην οικογένεια του, όσο και στην ομάδα που προπονούσε πριν φύγει από τη ζωή.

Σε ηλικία 84 ετών πέθανε ο προπονητής Χέρμαν Μπουν. Η ζωή του έγινε ταινία με τίτλο «Remember the Titans» όπως ήταν το όνομα της ομάδας που προπονούσε.

Ο Μπουν ήταν επίσης προπονητής της ομάδας ράγκμπι του σχολείου «T.C. Williams High School» στη Βιρτζίνια, που οδήγησε την ομάδα στο ρεκόρ 13-0 στο εθνικό πρωτάθλημα το 1971.

Πέθανε προπονητής

Αυτή ήταν ακόμη μια τραγική είδηση, μετά τον θάνατο πασίγνωστου τραγουδιστή, την οποία είδηση έκανε γνωστή η οικογένεια του.