Πάτρα: «Είναι fake...» - Η απάντηση του πατέρα των κοριτσιών για το ψευδές δημοσίευμα

Τι δήλωσαν οι δικηγόροι της οικογένειας

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πάτρα: «Είναι fake...» - Η απάντηση του πατέρα των κοριτσιών για το ψευδές δημοσίευμα

Λίγη ώρα μετά το ψευδές δημοσίευμα που κυκλοφόρησε για τον θάνατο της Τζωρτζίνας στην Πάτρα, ο πατέρας αλλά και οι δικηγόροι της οικογένειας θέλησαν να πάρουν θέση, μιλώντας σε τοπικό μέσο.

Συγκεκριμένα, μίλησαν στο thebest.gr και ξεκαθάρισαν πως προς το παρόν δεν έχουν ενημερωθεί για τίποτα σχετικό, ενώ όπως όλα δείχνουν πρόκειται για fake news.

Η απάντηση του πατέρα των κοριτσιών από την Πάτρα και των δικηγόρων

Στο thebest μίλησε ο Γιάννης Κόττας, ο οποίος επεσήμανε ότι η οικογένεια και ο ίδιος δεν έχουν την παραμικρή ενημέρωση σχετικά με το ζήτημα. «Δεν μας έχει ειδοποιήσει κανείς. Δεν έχουμε γνώση κανενός αποτελέσματος ακόμη», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο άλλος δικηγόρος της οικογένειας, Δημήτρης Καράμπελας.

Το ίδιο, όμως, δήλωσε και ο πατέρας των παιδιών, Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα αναστατωμένος από τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν. Όπως είπε, προσπάθησε μετά τη δημοσίευση της πληροφορίας να επικοινωνήσει με τον ιατροδικαστή, αλλά δεν κατέστη δυνατό:

«Δεν ξέρουμε ακόμη τίποτα για αυτό. Δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε για να ενημερωθούμε. Κατά πάσα πιθανότητα δεν ισχύει, είναι fake».

«Οι γιατροί είχαν ζητήσει να...»

Καθώς βρισκόμαστε σε αναμονή των τοξικολογικών εξετάσεων της 9χρονης που σχετίζεται με την υπόθεση της τραγωδίας στην Πάτρα, τα ενδεχόμενα στην υπόθεση είναι όλα ανοιχτά, τίποτα δεν αποκλείεται και νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας καθημερινά. Μέσα από ένα αναλυτικό ρεπορτάζ που έκανε η εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στο Mega, έγινε μια αποκάλυψη η οποία φέρνει μια νέα τροπή στις έρευνες.

Πιο συγκεκριμένα και μετά την έκδοση της ανακοίνωσης της Κεντρικής Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, έγινε γνωστό πως οι γιατροί είχαν ζητήσει να τοποθετηθούν κάμερες στα δωμάτια των κοριτσιών, καθώς είχαν προβληματιστεί έντονα με το γεγονός ότι εμφάνιζαν προβλήματα υγείας από το πουθενά, ενώ, για όσο βρίσκονταν στην ΜΕΘ, τα κορίτσια δεν εμφάνιζαν κανένα ανησυχητικό σύμπτωμα.

Ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο, είναι πως η μητέρα φέρεται, σύμφωνα με τους γιατρούς να επικαλέστηκε εγκυμοσύνη για να μείνει σε μονόκλινο δωμάτιο δίπλα στη 9χρονη κόρη της.