Τραγωδία Πάτρα - Κατερινόπουλος: «Είμαι πεπεισμένος σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό ότι...»

Οι δηλώσεις του Επίτιμου Προέδρου Αξιωματικών της Αστυνομίας

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Τραγωδία Πάτρα - Κατερινόπουλος: «Είμαι πεπεισμένος σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό ότι...»

Η εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα ασχολήθηκε με την πολύκροτη υπόθεση της τραγωδίας στην Πάτρα, το μεσημέρι της Δευτέρας 21/2, ενώ καλεσμένο είχε τον Θανάση Κατερινόπουλο, ο οποίος με τα σχόλιά του έχει συμβάλει στο παρελθόν σε πολλές σημαντικές έρευνες. Η υπόθεση έχει απασχολήσει αρκετά την ελληνική κοινωνία αφού κάθε νέα εξέλιξη συγκλονίζει όλο και περισσότερο από την προηγούμενη.

Πριν λίγο, μάλιστα, είχαμε και μια ακόμα τροπή στην τραγωδία που προέκυψε από την ιατροδικαστική εξέταση και που επιβεβαιώνει κατά πάσα πιθανότητα τα λεγόμενα του ταξίαρχου Ε.Α. της ΕΛ.ΑΣ. και Επίτιμου Προέδρου Αξιωματικών Αστυνομίας.

Οι δηλώσεις του Θανάση Κατερινόπουλου για την τραγωδία στην Πάτρα

«Θα δέσουν όλα και πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου. Εγώ θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε αυτό το ζευγάρι για την ψυχραιμία τους, για τον αγώνα που δίνουν για να βγει η αλήθεια. Εύχομαι να βγει η αλήθεια. Να πιαστούν, να συλληφθούν οι δράστες», είπε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Κατερινόπουλος και πρόσθεσε:

«Εύχομαι να λάμψει η αλήθεια, να πάρει ο κόσμος απαντήσεις. Θεωρώ ότι πρέπει να είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό εγκληματική ενέργεια, να βάλουν και κάποιοι άλλοι επίδοξοι στο μέλλον μυαλό και να μην κάνουν τα ίδια πράγματα».

«Εδώ έχουμε τρεις θανάτους και η ιστορία "άνοιξε" στο τρίτο παιδί. Δεν μπορούμε να αποδώσουμε ευθύνες στους γονείς, θα ήμουν ο τελευταίος που θα κατηγορούσα τους γονείς, αλλά είναι πολλά τα ερωτηματικά και δεν ξεκινάνε μόνο από το αν η ιατροδικαστική εξέταση απέδωσε ή όχι. Και τα τρία παιδιά πέθαναν σε συγκεκριμένες μέρες και επιμένω σε αυτό γιατί είναι Σαββατοκύριακα όλα. Αυτό λέει ότι σε κάποιους δόθηκε η ευκαιρία, κατά τη δική μου εκτίμηση, δεν βιάζομαι, αλλά είμαι πεπεισμένος σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό, ότι εδώ "μπήκε" ανθρώπινο χέρι. Δεν ξέρω ποιος το έβαλε, είναι θέμα των Αρχών», είπε λίγο αργότερα ο ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την τραγωδία στην Πάτρα

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου τριών κοριτσιών στην Πάτρα που έχει σοκάρει το πανελλήνιο από την ημέρα που βγήκε στο φως της δημοσιότητας. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά και υπό διερεύνηση, ακόμα και η πιθανότητα της ανθρωποκτονίας, ωστόσο κάθε μέρα να αποκαλύπτονται νέες σκοτεινές πτυχές της ανατριχιαστικής υπόθεσης.

Καθώς, λοιπόν, οι εξελίξεις τρέχουν, ο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας προχώρησε σε μια σχετική ανακοίνωση σχετικά με την έρευνα και τα όσα ακούγονται θέλοντας να λήξει την παραφιλολογία και να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

«Η Ελληνική Αστυνομία με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό διερευνά την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα, ύστερα από παραγγελία του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών. Διευκρινίζεται ότι όσα αναφέρονται σε ΜΜΕ για την εξέλιξη των ερευνών δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ανακοινώσεις θα πραγματοποιηθούν όταν ολοκληρωθούν οι έρευνες», ανακοίνωσαν οι Αρχές.