Πάτρα: «Ακούμε ότι σε σκοτώσαμε...» - Η σπαρακτική ανάρτηση της θείας για τον ένα χρόνο από το θάνατο του μωρού

Το μήνυμα για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: «Ακούμε ότι σε σκοτώσαμε...» - Η σπαρακτική ανάρτηση της θείας για τον ένα χρόνο από το θάνατο του μωρού

Ένας χρόνος πέρασε από τη μέρα που έφυγε από τη ζωή το μωρό της οικογένειας στην Πάτρα και έτσι η θεία του, με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook θέλησε να στείλει ένα ιδιαίτερο μήνυμα για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει όλη τη χώρα, ενώ η βασική μάρτυρας αποκάλυψε πως δέχεται απειλές.

Η ανάρτηση της θείας για τους θανάτους των παιδιών στην Πάτρα

«Ένας χρόνος κοπέλα μου όμορφη που μας άφησες κι εσύ… Τον τελευταίο καιρό ακούμε ότι σε σκοτώσαμε, ότι δεν σε αγαπούσαμε, ότι… ότι… ότι… Τουλάχιστον εσύ καρδιά μου μίλα από εκεί που είσαι και πες ποιοι ήταν αυτοί που σε φρόντιζαν και σε λάτρευαν στο σύντομο ταξίδι της ζωής σου. Η νονόκα ξέρει ότι και εσύ και οι άλλες δύο μεγάλες μου αγάπες θα δείξετε τι σας πήρε άδικα από κοντά μας…

Κοριτσάρες μου μιλήστε. Εσείς ξέρετε! Και ξέρω ότι μας αγαπάτε και μας προστατεύετε από εκεί ψηλά» έγραψε χαρακτηριστικά η θεία.

Πάτρα ανάρτηση θείας

«Η μητέρα απειλούσε πως θα αυτοκτονήσει»

Το πρωί της Δευτέρας 21/3 το «Πρωινό» παρουσίασε την μαρτυρία ενός ανθρώπου που βρίσκεται κοντά στους γονείς των 3 αδικοχαμένων κοριτσιών στην Πάτρα. Σύμφωνα με την συγκεκριμένα μαρτυρία η μητέρα απειλούσε να κάνει κακό στον εαυτό της, ακόμα και να φτάσει στο σημείο της αυτοχειρίας.

Μην ξεχναμε ότι σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η υπόθεση οδεύει προς εξιχνίαση, καθώς έως και την Τετάρτη θα έχουν γίνει συλλήψεις των υπευθύνων για τον θάνατο των παιδιών.

«Σας κάλεσα γιατί έχω να σας πω κάτι πολύ σοβαρό σχετικά με την υπόθεση στην Πάτρα. Το έχω μάθει από άνθρωπο μέσα από την οικογένεια και θεωρώ ότι πρέπει να γίνει γνωστό, γιατί είναι πολύ σοβαρό», ανέφερε αρχικά.

«Λίγες ημέρες πριν μπει η Τζωρτζίνα στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, στις 8 Απριλίου 2021, έγινε ένα περιστατικό. Η μητέρα της, είχε πει ότι θα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, απειλούσε δε, ότι θα κάνει κακό στον εαυτό της και την έψαχναν όλοι τότε, οικογένεια και φίλοι. Δεν τη βρήκαν και το παιδί, η Τζωρτζίνα δεν γνωρίζω που βρισκόταν. Στο σπίτι δεν υπήρχε καθόλου το παιδί, δεν είδα ούτε τον πατέρα. Αυτό το περιστατικό συνέβη λίγες ημέρες πριν μπει η Τζωρτζίνα στο Καραμανδάνειο», ανέφερε ο μάρτυρας και συνέχισε:

«Αυτό συνέβη 3 ή 4 ημέρες πριν. Έμαθα από άνθρωπο της οικογένειας ότι ήταν σε κάποιο ξενοδοχείο, δε ξέρω όμως σε ποιο. Βρισκόταν σε κάποιο ξενοδοχείο. Αυτό που μου είπαν είναι ότι ήθελε να κάνει κακό στον εαυτό της και ήθελε να τη ψάξει ο Μάνος. Ο Μάνος όμως δεν έδωσε σημασία. Μετά από κάποιες ημέρες που είχε εξαφανιστεί, εμφανίστηκε και πήρε το παιδί της και μετά, την επόμενη ημέρα που πήρε το παιδί και πήγε στο Καραμανδάνειο με σπασμούς. Μου φάνηκε πολύ περίεργο όταν το άκουσα αυτό», στάθηκε ο άνθρωπος.

«Ενώ στην αρχή είχε πει ότι θα κάνει κακό στον εαυτό της και μετά το παιδί να πάει στο Καραμανδάνειο με σπασμούς. Και στις 11 του μήνα να πάθει την πρώτη ανακοπή. Όλα αυτά μου φαίνονται πολύ περίεργα, μοιάζουν με σενάριο» δήλωσε το πρόσωπο στο Πρωινό.