Τραγωδία Πάτρα - Απόστολος Λύτρας: «Αυτό που προσπαθούν να περιγράψουν για τη μητέρα, δεν ισχύει»

«Είναι μία γυναίκα που ενδεχομένως να μιλάει περισσότερο από αυτό που πρέπει»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τραγωδία Πάτρα - Απόστολος Λύτρας: «Αυτό που προσπαθούν να περιγράψουν για τη μητέρα, δεν ισχύει»

Το απόγευμα της Πέμπτης 17/3 ο Απόστολος Λύτρας μίλησε ζωντανά στην εκπομπή «Live News» σχετικά με την υπόθεση στην Πάτρα όπου έχει διχάσει την κοινή γνώμη με τις τελευταίες εξελίξεις.

Πιο συγκεκριμένα, ο δικηγόρος της 33χρονης τόνισε πως οι γονείς των παιδιών πρώτοι υπέβαλλαν μήνυση για τον θάνατο του πρώτου παιδιού καθώς δεν ήταν ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής έκθεσης.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε χαρακτηριστικά πως «Δεν υπάρχει ιατροδικαστής που να μην μπορεί να αντιληφθεί εγκληματική ενέργεια» τόνισε ο δικηγόρος και αποκάλυψε πως ο ίδιος ρώτησε τους ιατροδικαστές εάν βλέπουν εγκληματική ενέργεια και του απάντησαν πως όχι.

Ο δικηγόρος είπε πως ο πατέρας των κοριτσιών, Μάνος Δασκαλάκης δήλωσε πως δεν υπάρχει περίπτωση η μητέρα να σχετίζεται με τον θάνατο των παιδιών και πως εάν ίσχυε κάτι τέτοιο, ο ίδιος θα έπαιρνε το νόμο στα χέρια του. «Αυτό που προσπαθούν να περιγράψουν για τη μητέρα, δεν ισχύει. Είναι μία γυναίκα που ενδεχομένως να μιλάει περισσότερο από αυτό που πρέπει, αλλά δεν είναι αυτό που περιγράφεται ως άνθρωπος».

Οι δηλώσεις του Απόστολου Λύτρα για την τραγωδία στην Πάτρα

Ξέσπασε η αδερφή της μητέρας - «Αν δεν πάρεις πτυχίο ανθρωπιάς, δεν λέγεσαι μορφωμένος»

Σε μία οργισμένη ανάρτηση στα social media προχώρησε πριν από μερικές ώρες η θεία των τριών κοριτσιών της Πάτρας. Η αδερφή της 33χρονης μητέρας συγκεκριμένα αναφέρθηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook σε όσους έχουν προσβάλει την οικογένειά της και τους γονείς των παιδιών για όσα έχουν συμβεί.

«Ανθρωπιά: κάτι που ενώ θεωρείται δεδομένο έχει χαθεί από πολλούς, καθαρά για λόγους αυτοπροβολής και ικανοποίησης του “εγώ”, καταπατώντας κάθε ίχνος αυτής της λέξης. Όσα πτυχία και να πάρεις, αν δεν πάρεις πτυχίο ανθρωπιάς, δεν λέγεσαι μορφωμένος», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

Η ίδια μίλησε το μεσημέρι της Πέμπτης 17/3 στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη εξηγώντας τι εννοούσε ακριβώς με την ανάρτηση αυτή και σε ποιους αναφερόταν:

«Είναι η αγανάκτησή μου για όλα όσα γίνονται στην οικογένειά μου. Με αποδέκτες όλους αυτούς τους δημοσιοογράφους, ειδήμονες και λοιπά, που δημόσια καταφέρονται κατά των γονιών των παιδιών», απάντησε, την ώρα που αποκαλύφθηκε κάτι σοκαριστικό για την υπόθεση