Πάτρα: Ο διοικητής του Καραμανδάνειου "σπάει" τη σιωπή του και αποκαλύπτει

«Με το που ήρθε το παιδί στο νοσοκομείο όλοι κινητοποιήθηκαν»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Ο διοικητής του Καραμανδάνειου

Η Ρούλα Πισπιρίγκου υποστήριζε ότι οι γιατροί του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου «έχουν ένα βλέμμα της αγελάδας, το ηλίθιο», και το μεσημέρι της Δευτέρας 1/5 ο διευθυντής του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου, κ. Παύλος Αθανασόπουλος, έδωσε τη δική του απάντηση για τα όσα συνέβησαν όταν ήταν εκεί το παιδί.

Μου είπαν ότι ήταν σε καλή κατάσταση, δεν είχε πρόβλημα

Ήταν η περίοδος που η Τζωρτζίνα είχε μπει για πρώτη φορά στο εν λόγω νοσοκομείο, τον Απρίλιο του 2021, μετά από αναφερόμενο -από τη ίδια- επεισόδιο με σπασμούς. Τότε, τα συμπτώματα του πρώτου παιδιού της οικογένειας από την Πάτρα είχαν υποχωρήσει, και από τις εργαστηριακές εξετάσεις δεν είχαν προκύψει παθολογικά ευρήματα, με αποτέλεσμα να είχε αποφασιστεί από τους γιατρούς να πάρει η 9χρονη εξιτήριο.

Η 33χρονη λοιπόν έλεγε στη φίλη της, σύμφωνα με όσα είχε παραδεχτεί στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ»: «Μόλις πήγαμε να φύγουμε, είδαν μια κρίση πάλι με εμετό και την έκανε πάλι λίγο πριν. Βήχει και της έρχεται εμετός, δεν βγάζει τίποτα και θα την κρατήσουν μέσα να την ψάξουν κι άλλο. Αυτοί δεν ξέρουν τι ψάχνουν και έρχονται και με κοιτάνε με ένα βλέμμα της αγελάδας, το ηλίθιο». Μάλιστα, στη συνέχεια, είχε πει στη φίλη της πως ζήτησε από τον πατέρα της να παρέμβει πολιτικά λόγω της θέσης του στον Δήμο Πατραίων, για να μη δώσουν στην Τζωρτζίνα εξιτήριο.

«Κάποια στιγμή με είχαν πάρει από τον Δήμο και με ρώτησαν σε τι κατάσταση ήταν το παιδί. Εγώ πήρα συγκεκριμένα τηλέφωνο τους παιδιάτρους που μου είπαν ότι ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, δεν είχε πρόβλημα, τότε που με είχαν πάρει τηλέφωνο. Μου είπαν από τον Δήμο ότι με πήραν, ότι ήταν από τον Δήμο και με πήραν τηλέφωνο και με ρώτησαν, ναι.

Με το που ήρθε το παιδί στο νοσοκομείο, κατευθείαν όλοι οι γιατροί κινητοποιήθηκαν, λόγω του ιστορικού των άλλων παιδιών και έδωσαν ιδιαίτερη προσοχή και μάλιστα από ό,τι γνωρίζω η ίδια η διευθύντρια της Παιδιατρικής Κλινικής είχε δώσει εντολή κάθε μισή ώρα να περνάει γιατρός και να βλέπει το παιδί».

Πάτρα: Μέσα στην εβδομάδα η εκταφή της σπιτονοικοκυράς - Καταιγιστικές εξελίξεις

Πριν από μερικές ώρες, ο δικηγόρος της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, έστειλε εξώδικο στο ζευγάρι και τους απαγορεύει την είσοδο στο οίκημα της γυναίκας.

Ο ίδιος μάλιστα μίλησε το πρωί της Δευτέρας 2/5 στην εκπομπή Mega Καλημέρα και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο εν λόγω εξώδικο.

«Αφορά στην απαγόρευση εισόδου ατόμων που διέμεναν στο ακίνητο, για εμάς παρανόμως, διότι οι μόνοι νόμιμοι κληρονόμοι που έχουν το δικαίωμα να εισέλθουν στο ακίνητο είναι οι συγγενείς της αείμνηστης Κούτρα Ευγενίας. Απαγορεύουμε την είσοδο χωρίς τη δική μας παρουσία, για να πάρει τα πράγματά του το ζευγάρι και αναζητούμε τα σπαθιά που υπάρχουν μέσα και ανήκαν στον πατέρα της Ευγενίας Κούτρα, και έχουν αξία περίπου 10.000 έκαστο.

Απαγορεύεται η είσοδος σε όλο το ακίνητο, όχι μόνο στο σπίτι της σπιτονοικοκυράς. Έχω μιλήσει με τον εκπρόσωπο του Μάνου Δασκαλάκη και μου είπε ότι ο εντολέας του δεν έχει κάποια απαίτηση από αυτό το σπίτι γιατί έχει πάρει όλα του τα προσωπικά αντικείμενα.

Οι άνθρωποι αυτοί είχαν προετοιμάσει το έδαφος ενώ τα ενοίκια, δεν μας έχουν απαντήσει, γιατί δε τα πλήρωναν, καθώς υπήρχαν χρήματα για να αποπληρωθούν. Για το θέμα των λιρών, το είχε πει ένας ιδιωτικός ερευνητής δεν έχω ενημέρωση. Ο κ. Δασκαλάκης, δεν είδε, δεν άκουσε τίποτα ενώ παράλληλα έμενε στο σπίτι. Το σπίτι είναι σφραγισμένο από την αστυνομία και οι μόνοι που έχουν κλειδιά είναι η οικογένεια Δασκαλάκη. Η εκταφή της σπιτονοικοκυράς θα γίνει μέσα στη βδομάδα. Έχουν αποδοθεί με λανθασμένο τρόπο από το ζεύγος Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου τα αίτια θανάτου της Ευγενίας Κούτρα. Το ζευγάρι έλεγε ότι πέθανε από σκλήρυνση κατά πλάκας ενώ η γυναίκα ήταν παρατημένη και πέθανε από σήψη. Μέσα στη βδομάδα θα υπάρχουν νεότερα και για τις τραπεζικούς λογαριασμούς», κατέληξε.