Εφετείο: «Είμαι πατέρας δύο μικρών παιδιών και...» - Τα πρώτα λόγια του πρώην παίκτη ριάλιτι από το ψυχιατρείο

«Έχω μετανιώσει»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εφετείο: «Είμαι πατέρας δύο μικρών παιδιών και...» - Τα πρώτα λόγια του πρώην παίκτη ριάλιτι από το ψυχιατρείο

Μετά την είδηση πως ο πρώην παίκτης ριάλιτι που εισέβαλε στο Εφετείο με εκρηκτικά κρίθηκε προφυλακιστέος στο ψυχιατρείο του Κορυδαλλού, οι ρεπόρτερ της εφημερίδας Real News τον πλησίασαν και κατάφεραν να δημοσιοποιήσουν μερικές δηλώσεις του για το γεγονός.

Ο ίδιος, λοιπόν, ανέφερε πως έχει μετανιώσει για την κίνησή του, ωστόσο θεωρεί πως γι' αυτό οφείλεται η χρόνια χρήση ουσιών που έκανε, ενώ επιμένει πως ο δικηγόρος του πρέπει να τον δηλώσει ως "πολυτοξικομανή".

Οι δηλώσεις του πρώην παίκτη ριάλιτι μετά την επίθεση στο Εφετείο

«Έχω μετανιώσει από την πρώτη στιγμή. Είμαι χρόνιος χρήσης ναρκωτικών ουσιών και αυτό που ζητάω είναι η βοήθεια. Παρέδωσα τα πάντα για να λυτρωθώ και να σώσω την οικογένειά μου και τον εαυτό μου. Είμαι πατέρας δύο μικρών παιδιών και το σκέφτομαι συνέχεια. Τα χρήματα δεν προέρχονται από διακίνηση ναρκωτικών, θέλω να αλλάξω τα πάντα στη ζωή», επισήμανε.

Οι πρώτες δηλώσεις του δικηγόρου του

Στην εκπομπή Alpha Τώρα μίλησε το πρωί της Τρίτης (16/8) ο δικηγόρος του πρώην παίκτη ριάλιτι που συνελήφθη μετά την έφοδό του στο Εφετείο Αθηνών. Ο κύριος Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, μεταξύ άλλων θέλησε να απαντήσει και για το 1,5 εκατομμύριο ευρώ που βρέθηκε στην κατοχή του εντολέα του, μαζί με ποσότητα ναρκωτικών.

Ο δικηγόρος του πρώην παίκτη ριάλιτι ξεκαθάρισε πως μέρος των χρημάτων που βρέθηκαν προέρχεται από οικογενειακές αποταμιεύσεις μιας και ο εντολέας του έχει οικονομική επιφάνεια.

«Η Αστυνομία λέει ότι είναι από εμπορία αλλά δεν υπάρχει καμία μαρτυρική κατάθεση και καμία παρακολούθηση. Θα μαζέψουμε όλες τις αποδείξεις που φαίνεται η νόμιμη προέλευση μεγάλου μέρους του ποσού από αγοραπωλησίες, οικογενειακές αποταμιεύσεις. Έχει οικονομική επιφάνεια ο εντολέας μου και έτσι δικαιολογείται μεγάλο μέρος του ποσού.

Δεν είναι τυχαίο ότι δόθηκε εντολή για την άμεση κράτησή του στο Δαφνί. Οι έμποροι συνήθως κρατούνται σε αστυνομικό τμήμα. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει προέρχονται από τη χρόνια χρήση ναρκωτικών» είπε ο δικηγόρος.