Κολωνός: Χορεύτρια πλησίασε την 12χρονη για να την "δωρίσει" στον άντρα της - Ανατροπή στην υπόθεση της ανήλικης

Αδιανόητες εξελίξεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κολωνός: Χορεύτρια πλησίασε την 12χρονη για να την

Μετά τις αποκαλύψεις του Γιώργου Λιάγκα για τον επιχειρηματία που προσπαθεί να καλύψει τα ίχνη του σχετικά με την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό, άλλη μία είδηση για την ανήλικη ήρθε για να σοκάρει την ελληνική κοινωνία.

Στην εκπομπή Super Κατερίνα, λοιπόν, έγινε γνωστό πως ένα ζευγάρι από την Θεσσαλία είχε επιχειρήσει να προσεγγίσει το κορίτσι για να πραγματοποιήσει τις αρρωστημένες επιθυμίες του. Πιο συγκεκριμένα, η γυναίκα ήταν εκείνη που την πλησίασε, διότι ήθελε να κάνει ένα δώρο στον άντρα της και απώτερος στόχος της ήταν το να κάνουν "τρίο".

Γυναίκα πλησίασε την 12χρονη από τον Κολωνό για να ικανοποιήσει τον άντρα της

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πρόκειται για μία γυναίκα που παλαιότερα εργαζόταν ως χορεύτρια σε διάφορα μαγαζιά και νυχτερινά κέντρα της Αθήνας και της Θεσσαλίας.

Έμεινε σε σοκ η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής με την υπόθεση

Οι πληροροφίες αναφορικά με την υπόθεση στον Κολωνό δεν έχουν τέλος μιας και ολοένα και περισσότερα στοιχεία βγάινουν στην επιφάνεια που φαίνεται να έχουν σοκάρει το πανελλήνιο. Κάπου εδώ να τονίσουμε πως η μητέρα της 12χρονης που την εξέδιδε και την βίαζε συστηματικά ο 53χρονος κρίθηκε προφυλακιστέα με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα.

Έτσι, η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Τετάρτης 19/10 μέσα από την εκπομπή, «Super Κατερίνα» δεν δίστασε να αποκαλύψει το πώς αισθάνεται για τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες. Συγκεκριμένα, τοποθετήθηκε και είπε χαρακτηριστικά: «Συγγνώμη δεν το παρακολούθησα αυτό. Γενικώς αποφεύγω… τι να πω τώρα, δουλεύω και στην τηλεόραση. Αρρωσταίνω όταν γυρνάω σπίτι και συνεχίζω να βλέπω αυτή την ιστορία».