YFSF: Ο Στέφανος Μουαγκιέ "έγινε" Ελένη Φουρέιρα! Απολαυστική εμφάνιση!

Τρομερός!

YFSF: Ο Στέφανος Μουαγκιέ

Ο Στέφανος Μουαγκιέ έγινε Ελένη Φουρέιρα και έκλεψε τις εντυπώσεις στο YFSF! Η εμφάνιση τους ήταν άκρως απολαυστική με αποτέλεσμα να αποσπάσει θετικά σχόλια από την κριτική επιτροπή για την καταπληκτική του εμφάνιση.

Ο ηθοποιός έγινε Ελένη Φουρέιρα σε μια πολύ δύσκολη εμφάνιση. Με κοντή φούστα και ψηλές μπότες με τακούνια κλήθηκε να τραγουδήσει το El Ritmo Psicodélico και να τραγουδάει και να χορεύει.

Η εμφάνιση του ήταν απολαυστική και οι κριτές την χαρακτήρισαν ως αξιότιμη λόγω της μεγάλης δυσκολίας της οποίας είχε αυτό που έκανε.Δείτε και την εντυπωσιακή έναρξη

YFSF: Ο Γιώργος Χρανιώτης πιο απολαυστικός από ποτέ! Σε ποιον μεταμφιέστηκε;

Ο Γιώργος Χρανιωτης εμφανίστηκε πιο απολαυστικός από ποτέ στην σκηνή του YFSF. Σε ποιον τραγουδιστή μεταμφιέστηκε και ποιες ήταν οι κριτικές που άκουσε από τους 4 κριτές του show μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1;

Ο ηθοποιός έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνιση του ποιες ήταν όμως οι κριτικές που άκουσε;

«Σήμερα ήσουν λίγο αγχωμένος, αλλά είχαμε αυτή τη ανταπόκριση του Αντώνη Καλογιάννη. Ξεκινήσαμε καλά, έπρεπε να το ευχαριστηθείς λίγο περισσότερο», είπε ο Γιώργος Μαζωνάκης.Δείτε και την εντυπωσιακή έναρξη

«Είναι λίγο αυστηρός ο Γιώργος, εγώ θα κάνω την καλή. Ξεκινήσαμε καλά, μια χαρά, προχωράμε δυνατά. Μπράβο», είπε η Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

«Ο Γιώργος ήταν λιτός, δωρικός, όπως ο Αντώνης Καλογιάννης, έπιασε και τη βραχνάδα σε πολλά σημεία. Περιμένω να δω και τις επόμενες εμφανίσεις σου, είσαι ταλαντούχος κι έχεις πολλά να δείξεις», είπε ο Δημήτρης Σταρόβας.

YFSF: Ελληνίδα τραγουδίστρια ως Ariana Grande! Την αναγνωρίζετε;

Ελληνίδα τραγουδίστρια μεταμφιέστηκε στη σκηνή του YFSF ως Ariana Grande την αναγνωρίζετε ποια είναι; Είναι κούκλα και από μόνη της αλλά με αυτή την μεταμφίεση έγινε πραγματικά εκθαμβωτική και άκουσε τα καλύτερα από τους κριτές.

Ο λόγος για την Τάνια Μπρεάζου.«Κάναμε την ιδανική αρχή. Ήταν το καλύτερο ξεκίνημα», σχολίασε ο Δημήτρης Σταρόβας.

«Κάνουμε μια πολύ όμορφη αρχή για μια πολύ όμορφη εκπομπή. Συγχαρητήρια κι ευχαριστούμε γι’ αυτή την υπέροχη αρχή», είπε ο Αλέξης Γεωργούλης.

«Η Τάνια ήταν… Grande. Μπράβο και καλώς ήρθες κορίτσι μου», πρόσθεσε ο Γιώργος Μαζωνάκης.

«Είχες απόλυτα αυτή τη χαριτωμένη αθωότητα. Να είσαι καλά, καλή αρχή», είπε μεταξύ άλλων η Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

Δείτε την εντυπωσιακή μεταμφίεση της σε Ariana Grande!

YFSF