Χάρης Σιανίδης: Τον ανάγκασαν να φορέσει μάσκα στο αεροπλάνο, αλλιώς δεν τον δεχόντουσαν στην Ελβετία

Η δημόσια αποκάλυψη του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χάρης Σιανίδης: Τον ανάγκασαν να φορέσει μάσκα στο αεροπλάνο, αλλιώς δεν τον δεχόντουσαν στην Ελβετία

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε ο Χάρης Σιανίδης, με αφορμή ένα ταξίδι που πραγματοποίησε. Ο γνωστός Pr manager θέλησε να επισκεφθεί την Ελβετία, ωστόσο δεν τον δεχόντουσαν, αν δεν φορούσε στο αεροπλάνο μάσκα, λόγω του κορωνοϊού. Μάλιστα, τον ανάγκασαν να την φορέσει.

Η αεροσυνοδός του αεροσκάφους, του ζήτησε να την φοράει σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού για λόγους ασφαλείας. Τόσο δικούς του, όσο και των συνεπιβατών του.

Μάλιστα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Χάρης Σιανίδης, μοιράστηκε μια φωτογραφία του μέσα από το αεροπλάνο, φορώντας επίσης την μάσκα.

«Δεν με δέχεται λέει η Ελβετία χωρίς μάσκα….γιατί προέρχομαι από πληγείσα χώρα!!και πρέπει να τη φοράω καθ’ όλη τη διάρκεια της πτήσης……τι τραβάω για ένα τριήμερο»…. έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης του.

Τα μέτρα σε όλες τις χώρες λόγω του ιού είναι αυστηρά. Στην Ελλάδα μόνο μέσα σε λίγες ώρες υπάρχουν κρούσματα σε Θεσσαλία, Στερεά, Μακεδονία και Αττική.

Εκτός του Χάρη Σιανίδη που φόρεσε μάσκα στο αεροπλάνο, ποιοι άλλοι διάσημοι αψήφισαν τον κορωνοϊό και πήγαν ταξίδι;

Σοκ και δέος επικρατεί τις τελευταίες ημέρες αφού ο νέος ιός που έχει το όνομα κορωνοϊός έχει αρχίσει και εξαπλώνεται στις χώρες με ταχύτητα φωτός. Μπορεί η ροή που έχουν δώσει οι ειδικοί να είναι να μειωθούν όσο γίνεται τα ταξίδια εκτός Ελλάδος, ωστόσο κάποιοι διάσημοι Έλληνες βγήκαν στο εξωτερικό αψηφώντας τον κορωνοϊό και δημοσίευσαν και φωτογραφικό υλικό το οποίο και θα σας παραθέσουμε παρακάτω.

Να υπενθυμίσουμε, ότι πλέον ο ιός του κορωνοϊού όπως αποκαλύφθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, έφτασε και στην χώρα μας αφού εμφανίστηκε το πρώτο κρούσμα στην Θεσσαλονίκη. Η κατάσταση, όμως βρίσκεται, υπό έλεγχο και δεν τίθεται θέμα πανικού! Πάμε να το διασκεδάσουμε, λοιπόν, και να χαζέψουμε τα ταξίδια των διάσημων:

Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνος Βασάλος

Το αγαπημένο ζευγάρι πριν από λίγες ημέρες - και συγκεκριμένα την προηγούμενη εβδομάδα - ταξίδεψε στο εξωτερικό, στο Μπάνσκο, για μια ερωτική απόδραση! Οι δυο τους απόλαυσαν σκι και καλό φαγητό!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη Κωνσταντίνος Βασάλος

Να τονίσουμε πως στο Μπάνσκο δεν υπάρχουν υποψίες για κρούσματα μέχρι στιγμής! Δείτε τις υπόλοιπες φωτογραφίες τους εδώ!

Φαίη Σκορδά - Νίκος Ηλιόπουλος

Το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα το Σαββατοκύριακο ταξίδεψε μέχρι την Ιταλία. Πρώτοι, μάλιστα, εμείς στο Youweekly.gr είχαμε αποκλειστικά τις φωτογραφίες από την αναχώρηση και την άφιξη τους από το αεροδρόμιο!

Φαίη Σκορδά Νίκος Ηλιόπουλος

Να τονιστεί πως στην Ιταλία ξεκίνησαν να σκάνε πριν από λίγες ημέρες τα πρώτα κρούσματα του κορωνοϊού και η Φαίη Σκορδά, μάλιστα, βρισκόταν εκεί και μίλησε στις κάμερες για την εμπειρία της και το πόσο τρόμαξε! Δείτε εδώ τι ακριβώς είπε.

Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος - Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος

Βασω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος Αθηνά Οικονομάκου Φίλιππος Μιχόπουλος

Τα αγαπημένα αυτά δυο ζευγάρια βρέθηκαν μαζί στην Δανία αλλά και στην Σουηδία και πέρασαν υπέροχες φιλικές στιγμές. Να τονίσουμε πως μέχρι στιγμής στις δυο αυτές χώρες δεν υπάρχουν κρούσματα κορωνοϊού. Μπορείτε να δείτε εδώ τις φωτογραφίες που ανέβασε η Αθηνά Οικονομάκου - αλλά και η Βάσω Λασκαράκη με τον αγαπημένο της Λευτέρη Σουλτάτο.

Σίσσυ Χρηστίδου

Η λατρεμένη παρουσιάστρια του Open βρέθηκε στο Παρίσι και συγκεκριμένα στην Disneyland με τα παιδιά της! Δείτε τις υπέροχες φωτογραφίες εδώ!

Σίσσυ Χρηστίδου

Στο Παρίσι υπάρχουν αρκετά κρούσμα και σίγουρα ένας νεκρός μέχρι στιγμής! Ωστόσο, να πούμε πως στις 18 Φεβρουαρίου η Σίσσυ Χρηστίδου με την οικογένειά της βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη.

Κατερίνα Καινούργιου - Φίλιππος Τσαγκρίδης

Το αγαπημένο ζευγάρι πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε στο Παρίσι.

Οι διάσημοι, λοιπόν, το διασκέδασαν με την ψυχή τους και το ίδιο κάναμε κι εμείς με τις φωτογραφίες τους, αφού μας μετέφεραν όσο μπορούσαν την διάθεσή τους!

Επειδή, όμως, έχουμε κι έναν κορωναϊό να καραδοκεί πάμε να δούμε τις πρέπει να κάνουμε για μια σωστή πρόληψη!