Big Brother - Highlights 5/11: Οι 2 άγριοι τσακωμοί με τα... γαλλικά και η ανατροπή στην κάρτα ψηφοφορίας

Το χθεσινό επεισόδιο ήταν «βόμβα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother - Highlights 5/11: Οι 2 άγριοι τσακωμοί με τα... γαλλικά και η ανατροπή στην κάρτα ψηφοφορίας

Το χθεσινό 5/11 επεισόδιο του Big Brother ήταν άκρως ανατρεπτικό και αυτό γιατί εκτός των 2 άγριων καβγάδων που παρακολουθήσαμε, ακούσαμε τον Μεγάλο αδελφό να κάνει μια ανακοίνωση για την κάρτα ψηφοφορίας που τους «πάγωσε» όλους.

Τα πάνω κάτω φαίνεται πως έχουν έρθει αυτή την εβδομάδα στο σπίτι του Big Brother, καθώς η παρέα της Ραΐσα συνειδητοποίησε πως σε δύο συνεχόμενες ψηφοφορίες, δε δίστασε να ψηφίσει δύο από τους φίλους της.

Ο Γρηγόρης είναι ένας από τους υποψήφιους προς αποχώρηση και προσπαθούσε να βάλει κάτω τις ψήφους και να μάθει ποιοι είναι αυτοί που τον ψήφισαν. Δεν μπορούσε να καταλήξει σε κανέναν άλλον πέρα από τη Ραΐσα και η Δανέζη μαζί με τον Κεχαγιά συμφώνησαν.

Μάλιστα στη συνέχεια μαζεύτηκαν όλοι μαζί και συνειδητοποίησαν πως η Ραΐσα είχε ψηφίσει την προηγούμενη εβδομάδα και την Σοφία.

Όλοι ήταν έξαλλοι μαζί της και ο Γρηγόρης ξεκαθάρισε πως αν παραμείνει στο παιχνίδι θα σταθεί απέναντί της. Δείτε εδώ ποιος παίρνει το βέτο.

Big Brother: Αρπάχτηκαν Γρηγόρης και Ραΐσα - «Τι λες ρε μα...»

Σε έναν απίστευτο καβγά προχώρησαν ο Γρηγόρης και η Ραΐσα στο Big Brother, με τους δύο να τσακώνονται άγρια με αφορμή τις ψηφοφορίες, αλλά και την παρέα του πρώτου με την Άννα Μαρία.

Νωρίτερα, όλοι ήταν έξαλλοι με την Ραΐσα, καθώς συμπέραναν πως αυτή ήταν μεταξύ των παικτών, που ψήφισαν τον Γρηγόρη ως υποψήφιο προς αποχώρηση, με αποτέλεσμα φυσικά εκείνος να της ζητήσει το λόγο, από τη στιγμή που έκαναν παρέα.

«Τι λες ρε μαλ...;», του απάντησε εκείνη, θέτοντάς του την ερώτηση για το λόγο, που κάνει παρέα με την Άννα Μαρία. «Με σένα είναι που θα κόψω παρέα», της είπε ο Γρηγόρης, με αποτέλεσμα να «αρπαχτούν».

Big Brother: Η Σοφία ζήτησε συγγνώμη από τον Χρήστο μετά τον άγριο καυγά

Στο επεισόδιο του Big Brother, η Σοφία αποφάσισε να ζητήσει μία ειλικρινή συγγνώμη από τον Χρήστο Βαρουξή, λίγες μέρες μετά τον άγριο καυγά που σημειώθηκε ανάμεσά τους μετά το live της προηγούμενης Παρασκευής.

Μετανιωμένη εμφανίστηκε μπροστά στον Χρήστο Βαρουξή η Σοφία, με την ίδια να του ζητά συγγνώμη για τον τρόπο, με τον οποίο του φέρθηκε και την κουβέντα τους, μάλιστα, να καταλήγει σε μια αγκαλιά.

Η Σοφία Δανέζη είχε μιλήσει πρόσφατα άσχημα στον Χρήστο, με αφορμή ένα μεταξύ τους καβγά, όπου ο δεύτερος έδειχνε σε κάκιστη ψυχολογική κατάσταση, μετά την αποχώρηση του αδελφού του, Παναγιώτη. Ο Χρήστος δέχθηκε τη συγγνώμη και η παρεξήγηση λύθηκε, με τη Σοφία μάλιστα να του τονίζει, ότι η πόρτα της είναι πάντοτε ανοικτή.

«Θέλω να σου ζητήσω συγνώμη που σου μιλάω τόσο σκληρά. Είναι ένας τρόπος μου για να μπορέσεις να καταλάβεις, γιατί από ότι καταλαβαίνω με το καλό δεν μπορώ να σου μιλήσω! Σου μίλησα σκληρά αλλά ότι είπα, δεν ήταν σε καμία υπερβολή.

Ήταν ακριβώς αυτά που ήταν να σου πω και αυτά που ήθελες και συ να μου πεις. Απλά εγώ μιλάω με πιο σκληρό τρόπο και ήθελα να σου ζητήσω συγνώμη» σημείωσε χαρακτηριστικά η Σοφία Δανέζη στο Big Brother.

Λίγο αργότερα, η γοητευτική τραγουδίστρια βρέθηκε στο δωμάτιο επικοινωνίας και τόνισε πως «στεναχωρήθηκα πάρα πολύ την ημέρα που μιλούσαμε. Μίλησα σε ένα μικρό παιδί πολύ σκληρά. Έτσι, στεμαχωριέμαι και την ημέρα που μιλήσαμε δεν μπορούσα να κοιμηθώ».

Big Brother: Αυτός πήρε το βέτο - Ξέσπασε καυγάς στο σπίτι

Άγριο καυγά έφερε στο σπίτι του Big Brother η χρήση του βέτο από τον νικητή του, με δύο συγκεκριμένους συγκατοίκους να έρχονται και πάλι… στα «μαχαίρια» με αφορμή αυτή τη διαδικασία.

Στην αρχή, οι παίκτες χρειάστηκε να περάσουν από μια δύσκολη δοκιμασία, προκειμένου να κερδίσουν τη δύναμη του βέτο. Εκείνος, που τα κατάφερε, ήταν ο Ζακ, που στη συνέχεια έπρεπε να διαλέξει αν και πώς θα χρησιμοποιούσε την εξουσία του.

Ο ίδιος έκανε το λογικό και έδωσε το βέτο στον Γρηγόρη, αφού οι δυο τους συνεχώς είναι μαζί. Η διαδικασία αυτή έφερε καβγά ανάμεσα σε Ραμόνα και Άννα Μαρία, με τη δεύτερη να της τονίζει πως δεν ψήφισε εκείνη ο Ζακ και την πρώτη να ρίχνει επίσης τα «βέλη» της. Δείτε εδώ και τη συγγνώμη που ζήτησε η Σοφία από τον Χρήστο.

Μετά τη χρήση του βέτο, υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι η Άννα Μαρία, η Ραμόνα και ο Χρήστος Βαρουξής.

Η ανατροπή στην κάρτα ψηφοφορίας

Ενώ κάθε εβδομάδα με το τέλος του επεισοδίου της Πέμπτης, εμφανίζεται η καρτέλα με τους υποψήφιους προς αποχώρηση από το σπίτι, προκειμένου το κοινό να ξεκινήσει να ψηφίζει, κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ.

Ο «Μεγάλος Αδελφός» ανακοίνωσε πως: «Σας μιλάει ο Big Brother. Επιφυλάσσω μια έκπληξη στους συγκατοίκους. Για αυτόν τον λόγο δεν θα υπάρξει κάρτα ψηφοφορίας».