Αγνώριστη η Τατιάνα Στεφανίδου - Η νέα φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Τι έκανε στο πρόσωπο της;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αγνώριστη η Τατιάνα Στεφανίδου - Η νέα φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Αγνώριστη πόζαρε η Τατιάνα Στεφανίδου σε μια φωτογραφία στο κινητό της, την οποία από την ώρα που την δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram, κάνει το γύρο το διαδικτύου.

Η παρουσιάστρια κάθεται στο σπίτι της λόγω lockdown περιμένοντας να ολοκληρωθεί το νέο της βήμα στην τηλεόραση και απολαμβάνει κάθε λεπτό με την οικογένεια της.

Ωστόσο, έχοντας βρει χρόνο για τον εαυτό της, αποφάσισε να κάνει μάσκα ομορφιάς και να μας δείξει την... διαδικασία, ποζάροντας στην κάμερα του κινητού της εντελώς άβαφη και με την μάσκα στο πρόσωπο. Μάλιστα, αν δεν ήμασταν στο προφίλ της και συναντούσαμε τυχαία την φωτογραφία στο διαδίκτυο, δεν θα την αναγνωρίζαμε.

«Έτσι για να σε διασκεδάσω λίγο.Γιατί είσαι μες τα νεύρα με την καραντίνα ή μέσα στη βαρεμάρα», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτηση της η Τατιάνα Στεφανίδου και τα σχόλια από τους followers της έπεσαν σαν την βροχή.

Τατιάνα Στεφανίδου μάσκα ομορφιάς φωτογραφία instagram

Απίστευτη μετάλλαξη της Τατιάνας Στεφανίδου - Αγνώριστη σε φωτογραφία του 2007

Μετά το χθεσινό throwback που σας κάναμε με φωτογραφία από το παρελθόν της Φαίης Σκορδά, σήμερα θα σας μεταφέρουμε στο 2007 και στο πόσο αγνώριστη ήταν τότε η Τατιάνα Στεφανίδου!

Μπορεί φέτος να απουσιάζει (μέχρι στιγμής αφού έκλεισε με τον ALPHA) από τη μικρή οθόνη, ωστόσο, η Τάτι είναι από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής τηλεόρασης και η νούμερο 1 αγαπημένη του φακού.

Καθόλου τυχαίο, λοιπόν, που από την πρώτη στιγμή έκανε τα κεφάλια να γυρνάνε στο πέρασμά της τόσο με το όμορφό της πρόσωπο όσο και με το καλογυμνασμένο της σώμα. Η πανέμορφη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια πολλών εκδηλώσεων, 13 χρόνια μετά παραμένει το ίδιο λαμπερή και γοητευτική αποδεικνύοντας πως η γυναικεία ομορφιά και τα διαμάντια είναι δυο αξίως που παραμένουν αναλλοίωτες στον χρόνο!

Η φωτογραφία της Τατιάνας Στεφανίδου από το 2007

Τατιάνα Στεφανίδου 2007