Ο Αλέξης Παππάς έκανε unfollow την Alessiα στο Instagram μετά τον χωρισμό

Ούτε να την βλέπει δεν θέλει...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Αλέξης Παππάς έκανε unfollow την Alessiα στο Instagram μετά τον χωρισμό

Τι και αν πολλοί πίστευαν πως με το που βγει ο Αλέξης Παππάς από το Survivor 4 θα είναι μαζί με την Alessia και πολύ ερωτευμένοι, τελικά όμως η μεταξύ τους σχέση είχε άδοξο τέλος. Χώρισαν και μάλιστα με άσχημο τρόπο, αφού ο ηθοποιός έδωσε τέλος με ένα μήνυμα που της έστειλε στο κινητό της.

Από την αρχή η Alessia είχε μοιραστεί πολλές πληροφορίες για την γνωριμία τους και την σχέση τους, ενώ με το που επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο ο Παππάς, επίσης είχε μιλήσει με πολύ τρυφερά λόγια σε σημείο να φτάνει μάλιστα να λέει πως θέλει να παντρευτεί.

Όμως το ζευγάρι δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα εμπόδια που μπήκε ανάμεσα τους, μιας και είχαν διαφορετικά "θέλω", ενώ ένα τρίτο πρόσωπο φαίνεται να μπήκε ανάμεσα τους. Η Alessia βέβαια τον "άδειασε" κυριολεκτικά σε δηλώσεις της.

Ο Αλέξης Παππάς μετά τον χωρισμό του επίσης, έσπευσε να την κάνει unfollow στο Instagram, αφού ούτε να την βλέπει δεν θέλει.

Στη δημοσιότητα το μήνυμα που έστειλε ο Παππάς στην Alessia για να της πει να χωρίσουν

«Tις τελευταίες εβδομάδες συνειδητοποιώ ότι δεν είμαι πλέον η προτεραιότητα στη ζωή σου αφού κάποιος άλλος βρίσκεται στην καθημερινότητά σου. Πίστευα ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε μια πραγματικά υπέροχη σχέση αλλά βλέπω ότι σε ενδιαφέρει περισσότερο να ζήσεις το τώρα.

Την τελευταία φορά που μιλήσαμε κατάλαβα αμέσως ότι δίνεις χώρο σε έναν άλλο άνθρωπο. Μου ζήτησες να σε καταλάβω και να σεβαστώ ότι θέλεις να ζήσεις τη ζωή σου στο Ντουμπάι περνώντας χρόνο με αυτόν τον άνθρωπο. Ένιωσα με αυτά τα λόγια ότι αυτός ο άνθρωπος θα σε απομακρύνει από εμένα. Κι όμως μέχρι πριν από λίγο καιρό με αγαπάς αληθινά και δεν είχες νιώσει ξανά κάτι αντίστοιχο.

Καταλαβαίνω ότι είναι πολύ δύσκολο για σένα να έχεις μια σχέση από μακριά όμως το ίδιο δύσκολο είναι και για μένα. Έχω μεγαλώσει με άλλες αξίες και δεν μπορώ να δεχτώ ότι θα μοιράζομαι με κάποιον άλλον την κοπέλα μου δίνοντάς της την άδεια επειδή θα βρίσκεται μακριά. Ίσως κάνω λάθος αλλά αυτές είναι οι αρχές μου. Γι΄αυτό νομίζω ότι δε μπορούμε να έχουμε μέλλον μαζί.

Και οι δυο αξίζουμε να έχουμε έναν άνθρωπο για να μοιραστούμε τη ζωή μας. Δε θέλω να φερθώ εγωιστικά και να σε πιέζω περισσότερο. Σου αρέσει κάτι άλλο από αυτό που ονειρευόμουν για την κοπέλα με την οποία θα ήθελα να είμαι. Εύχομαι να βρεις την αληθινή αγάπη και να γίνεις η πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο. Σε αγαπώ», γράφει ο Αλέξης Παππάς.