«Το ότι θα φτάσω στο σημείο να πω ντρέπομαι για...» - Ο Αντίνοος Αλμπάνης μιλά ανοιχτά τις καταγγελίες

«Αυτή την αγριότητα εγώ δεν μπορώ να τη διαχειριστώ»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Το ότι θα φτάσω στο σημείο να πω ντρέπομαι για...» - Ο Αντίνοος Αλμπάνης μιλά ανοιχτά τις καταγγελίες

Μετά από τις αποκαλύψεις που έγιναν στο Open Weekend από τον Σπύρο Μπιμπίλα, για το αν ισχύουν καταγγελίες που αφορούν τον Φιλιππίδη για σκηνικό με ηθοποιό που έβαλε τέλος στη ζωή του, καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής ήταν ο Αντίνοος Αλμπάνης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το κίνημα metoo αλλά και για τα συναισθήματα του για όσα έχουν βγει στη δημοσιότητα.

Ντρέπομαι για ανθρώπους που γνωρίζω...

«Αυτά είναι κοινωνικά ζητήματα που μας απασχολούν και δυστυχώς θα μας απασχολούν, δεν μπορούμε να βαριόμαστε με την κακοποίηση, πρέπει να συζητάμε γι’ αυτά. Κι όσο συζητάμε ίσως παίρνουν κουράγιο κι άλλοι άνθρωποι και βγαίνουν και μιλάνε», είπε αρχικά ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης είπε στη συνέχεια: «Για πολύ καιρό ήμουν σε σοκ με τις αποκαλύψεις και κυρίως με την περίπτωση του Λιγνάδη γιατί συζητάμε για ανήλικα. Αυτή την αγριότητα εγώ δεν μπορώ να τη διαχειριστώ. Πόσο δε μάλλον όταν εμπλέκονται άνθρωποι τους οποίους γνωρίζω έστω και κοινωνικά».

«Το ότι θα έφτανα στο σημείο να λέω για ανθρώπους που γνωρίζω ότι ντρέπομαι γι’ αυτά που ακούω, δεν θα το φανταζόμουν ποτέ», πρόσθεσε επίσης ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Ξέσπασε σε κλάματα ο Φώτης Σπύρος με την αυτοκτονία του Βογιατζή και το περιστατικό με τον Φιλιππίδη

Στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend μίλησε το πρωί του Σαββάτου 30/4 ο Φώτης Σπύρος, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις καταγγελίες σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη και την αυτοκτονία του συναδέλφου του, Δημήτρη Βογιατζή δύο μήνες μετά από ένα περιστατικό με τον πρώτο στο θέατρο.

Μάλιστα, στο τέλος της συνέντευξης, ο Φώτης Σπύρος ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για τον φίλο του που έβαλε τέλος στη ζωή του.

«Τα πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους κι ελπίζω να πάρουν κι όλες οι άλλες οι υποθέσεις το δικό τους δρόμο και όχι μόνο αυτό. Υπάρχουν πράγματα στις υποθέσεις του Φιλιππίδη και του Λιγνάδη, τα οποία δεν έχουν βγει στη δημοσιότητα, δεν τα ξέρουν όλοι.

Υπάρχει μια καταγγελία στο ΣΕΗ σε σχέση με την αυτοκτονία ενός ηθοποιού. Όταν βγήκαν αυτές οι υποθέσεις με τον Πέτρο Φιλιππίδη και όλα αυτά, ήταν μια πολύ άσχημη συμπεριφορά του Φιλιππίδη κατά τη διάρκεια μιας παράστασης. Ήταν στην παράσταση, λιποθυμάει ένας θεατής, πάει ο Πέτρος να δει τι γίνεται και λέει στους άλλους “μπείτε όλοι μέσα”. Και ο Δημήτρης έβγαλε το κεφάλι του να δει τι συμβαίνει από το σκηνικό. Τον ξεφτίλισε μπροστά στους θεατές. Τον ξεφτίλισε, τον ξεφτίλισε όμως.

Του φώναξε πολύ άσχημα εκείνη τη στιγμή και την επόμενη μέρα απολύθηκε. Αυτό, ότι φέρθηκε στον Δημήτρη έτσι και την άλλη μέρα έχασε τη δουλειά του, με όλα τα ψυχολογικά προβλήματα που είχε ο Δημήτρης και όλα αυτά, τον οδήγησε μετά από δύο μήνες και κάτι να αυτοκτονήσει στοn Βόλο. Θα μου πεις τώρα ότι φταίει ο Φιλιππίδης; Δεν ξέρω… Αλλά υπάρχει μια καταγγελία από 19 ανθρώπους. Όλοι αυτοί που παίζανε, έχουν καταθέσει γι’ αυτό το πράγμα.

Ο Δημήτρης, μετά από αυτό το περιστατικό ήταν πολύ χάλια, μου έλεγε ότι δεν έφταιγε. Είναι σαν ο άλλος να είναι στο γκρεμό και να του δώσεις κλωτσιά. Μη βρούμε τώρα τον Φιλιππίδη και του τα ρίχνουμε όλα επειδή ο άλλος ήταν ότι ήταν και είχε τα δικά του θέματα και φταίει ο Φιλιππίδης… Έτσι; Ωστόσο, όμως, έχει να κάνει με τη συμπεριφορά, τη συμπεριφορά των ανθρώπων προς τους ανθρώπους. Ο Δημήτρης δεν μπόρεσε να ξαναβρεί δουλειά, είχε τρομερά οικονομικά προβλήματα», πρόσθεσε ο Φώτης Σπύρος και αμέσως μετά ξέσπασε σε κλάματα, ενώ για τον Πέτρο Φιλιππίδη είχε αναφερθεί ξανά πριν λίγο καιρό.