«Να μου εξηγήσει τι εννοεί!» - "Καταπέλτης" η Καγιά για τις δηλώσεις του Αποστολόπουλου περί «βασίλισσα του πουθενά»

Του πέταξε το μπαλάκι...

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Να μου εξηγήσει τι εννοεί!» -

Το μεσημέρι της Κυριακής, στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι, προβλήθηκαν δηλώσεις της Βίκυς Καγιά, η οποία πάντα με ειλικρίνεια απαντά σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, και έτσι έκανε και τώρα σχετικά με το GNTM αλλά και με τις πρόσφατες δηλώσεις του Νίκου Αποστολόπουλου για την ίδια.

Δεν έμεινε πολύ από το να την δούμε σε ένα ρόλο που την έχουμε λατρέψει, αυτόν της παρουσιάστριας του GNTM, και πρόσφατα μοιράστηκε μαζί με το διαδικτυακό της κοινό μία φωτογραφία από τα γυρίσματα, όπου είναι μαζί όλοι οι κριτές....

Όσα ανέφερε η Βίκυ Καγιά

«Περνάμε πολύ ωραία στα πρώτα γυρίσματα και είμαι τυχερή που έχω μια ωραία ομάδα. Έχουμε δέσει από την πρώτη στιγμή. Θα κλάψουμε και από γέλιο και από συγκίνηση. Οι μεγαλύτερες γυναίκες που έχουν έρθει δίνουν πολλά ωραία μηνύματα και είμαι περήφανη γι’ αυτές. Δε μου έστειλαν μήνυμα οι παλιοί κριτές» αποκάλυψε η κριτής του GNTM.

«Δεν μπορώ να πω κάτι κακό για τον Νίκο Αποστολόπουλο, τον ξέρω από μικρό παιδί και τον εκτιμώ. Να μου εξηγήσει τι εννοεί. Ο Λάκης Γαβαλάς πλάκα κάνει όταν μιλάει, μην τα παρεξηγείτε όλα».

«Αυτά έχει η ζωή και η τηλεόραση»

Πιο ανανεωμένο από ποτέ επιστρέφει το GNTM 5 και στις 14/6 έγιναν γνωστά όλα τα μέλη της κριτικής επιτροπής. Μάλιστα, η Βίκυ Καγιά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast at star για τον νέο κύκλο και τις ετοιμασίες.

«Κάναμε πρόβες με τη νέα κριτική επιτροπή και είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα. Είναι πολύ συγκινητικό. Είχα πει ότι αυτό το πράγμα δεν θα ξαναγυρίσει αλλά χαίρομαι που γύρισε, έχω ακόμα πολύ δυνατά συναισθήματα.

Εύχομαι να πάμε καλά γιατί ποτέ δεν ξέρεις, δεν υπάρχει κάποιος άγραφος νόμος για τα νούμερα και την επιτυχία. Είμαστε αληθινά χαρούμενοι και ευγνώμονες. Βρεθήκαμε με πολλές αλλαγές αλλά αυτά έχει η ζωή και η τηλεόραση. Όποιος λέει ότι κάνει επιτυχία μόνος του δεν ξέρω αν λέει την αλήθεια… Αν πετύχουμε φέτος δεν θα πετύχουμε μόνο από μένα αλλά από όλους.

Φέτος θα έχουμε νέα είσοδο στο family room από την Έλενα Γαλύφα. Έχουμε πλέον τον Γιώργο στην κριτική επιτροπή, η Σοφία είναι ένα πολύ σημαντικό κορίτσι της μόδας και ένας Τάσος που είναι ένας πολύτιμος συνεργάτης» ανέφερε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά.