«Δε μπορώ να πω τι ετοιμάζουμε, ήρθα για...» - Η Καλομοίρα αποκαλύπτει για τις φήμες που την θέλουν στο J2US

«Ποτέ δε ξέρεις… Δε λέω τίποτα»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Δε μπορώ να πω τι ετοιμάζουμε, ήρθα για...» - Η Καλομοίρα αποκαλύπτει για τις φήμες που την θέλουν στο J2US

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και αρκετό διάστημα η αγαπητή Καλομοίρα, και μετά την εμφάνιση έκπληξη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, την πέτυχε ο τηλεοπτικός φακός του Open Weekend, το Σάββατο 2/7, και μίλησε για όλα αποκαλύπτοντας πως ο λόγος που βρίσκεται στην Ελλάδα δεν είναι μόνο οι διακοπές αλλά και τα νέα της επαγγελματικά βήματα.

Η αποκάλυψη της Καλομοίρας και οι φήμες για τη νέα σεζόν

«Ήρθα στην Ελλάδα για διακοπές και για να κάνουμε δουλειά. Δε μπορώ να πω τι ετοιμάζουμε. Θα ήθελα να είμαι σαν κριτής σε ένα μουσικό show γιατί έχω βρεθεί στη θέση των παιδιών και ξέρω πως αισθάνονται και πιστεύω ότι έχω πολλές πληροφορίες να τους πω και να τους δώσω κουράγιο» είπε.

Όταν δε, ρωτήθηκε αν υπάρχει περίπτωση να τη δούμε στη θέση της Μαρίας Μπακοδήμου στο J2US η Καλομοίρα δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο.

Ποιο διάσημο ζευγάρι διεκδικεί το J2US τη νέα σεζόν - Θα συζητηθεί όσο κανένα άλλο

O Νίκος Κοκλώνης ξέρει τι είναι αυτό που θα τραβήξει τηλεοπτικά και τι όχι, και έτσι για ακόμη μία χρονιά στο Just the 2 of us, πρόκειται να δημιουργήσει ένα εκρηκτικό κλίμα με τα ζευγάρια που πρόκειται να επιλέξει. Και ενώ έχει ήδη βρει τον τέταρτο κριτή, φαίνεται πως βρήκε και το απόλυτο δίδυμο που θα συζητηθεί όσο κανένα!

Ο λόγος φυσικά για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και την Ιλάειρα Ζήση που απασχόλησαν φέτος κάθε εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης με τον αρραβώνα τους και που θα απασχολήσουν το ίδιο αναμφίβολα και με τον γάμο που σχεδιάζουν.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος στο Super Κατερίνα αποκάλυψε ότι η παραγωγή του σόου θα ήθελε το ζευγάρι στο σόου όταν και όποτε αυτό προβληθεί. «Ξέρω ότι κάποιοι εκεί στο J2US σκέφτονται όποτε θα γίνει στο σόου να είναι και το ζευγάρι που είναι πολύ καλό μουσικά».