Στα δικαστήρια Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρής Μαραντίνης για τα παιδιά τους

Τι συνέβη με το πρώην ζευγάρι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP Photos
NDP Photos

Στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης 4/10 η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης για τα παιδιά τους, όπως έγινε γνωστό λίγα λεπτά πριν (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες).

Γιατί βρέθηκαν στα δικαστήρια Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρής Μαραντίνης

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφόρησαν, το πρώην ζευγάρι, που αποφάσισε να διαλύσει τον γάμο του τον Απρίλιο του 2019 (δείτε εδώ τι είπε πρόσφατα η Σίσσυ για το διαζύγιο), οδηγήθηκε στα δικαστήρια έτσι ώστε να λύσει τις διαφορές που υπάρχουν όσον αφορά τη διατροφή των δύο παιδιών τους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η παρουσιάστρια έφτασε πρώτη στο κτήριο 9 ενώ ακολούθησε αμέσως μετά ο τραγουδιστής. Μάλιστα, στο σημείο βρέθηκαν κι οι κουμπάροι και φίλοι της Σίσσυς Χρηστίδου, Παύλος Σταματόπουλος και Χριστίνα Κοντοβά.

Να σημειώσουμε ωστόσο, ότι το πρώην ζευγάρι διατηρεί πολύ καλές σχέσεις και πολλές φορές πραγματοποιούν κοινά ταξίδια με τα παιδιά τους.

Στα δικαστήρια Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρής Μαραντίνης για τα παιδιά τους

Η αναφορά του Θοδωρή Μαραντίνα στην συνεπιμέλεια μετά το χωρισμό από τη Χρηστίδου

Ο Θοδωρής Μαραντίνης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Dot και μεταξύ άλλων μίλησε για τα παιδιά του. Οι δυο γιοι του που απέκτησε από το γάμο του με την Σίσσυ Χρηστίδου είναι η μεγάλη του αδυναμία και προσπαθεί όσο και όπως μπορεί να είναι στο πλευρό τους.

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στη μεταξύ τους σχέση, ενώ αποκάλυψε πως τα παιδιά ήταν εκείνα που ζήτησαν να έχουν συνεπιμέλεια οι γονείς, δηλαδή να μένουν μισές ημέρες στο σπίτι του και μισές στο σπίτι της μητέρας τους.

«Με τα παιδιά συζητάμε για την επικαιρότητα. Όταν το παιδί είναι στην εφηβεία δημιουργείται αυτόματα χάος. Στον μεγάλο μου γιο προσπαθώ από απόσταση να παρέχω δίχτυ ασφαλείας. Κάποια στιγμή τα παιδιά μου θα πάνε στον ψυχολόγο, δεν το γλιτώνουμε», είπε αρχικά.

«Είναι μοιραίο το παιδί σου να έχει παράπονο από σένα. Ο σκοπός ο δικός μου είναι να μην έχει πολλά. Από αρκετά νωρίς εξηγούσαμε στα παιδιά μας τι συμβαίνει με τη δημοσιότητά και τους εξηγούσαμε ότι δεν είμαστε κάτι ιδιαίτερο σε σχέση με τους άλλους. Απλά ότι αυτό είναι κομμάτι της δουλειάς του μπαμπά και της μαμάς. Βάζουμε όριο στον κόσμο όταν είμαστε με τα παιδιά μας. Έχουμε εξηγήσει επίσης στα παιδιά ότι μπορεί να γραφτεί κάτι για τον μπαμπά και τη μαμά. Αν κάνεις μια νέα σχέση το παιδί πρέπει να το μάθει από σένα και όχι από τα εξώφυλλα».

Όσον αφορά την συνεπιμέλεια: «Εμείς το βρήκαμε εύκολα, αλλά το ζήτησαν και τα παιδιά, να είναι μισές μέρες με εμένα και μισές με τη μαμά τους».