«Ελένη, μπερδεύεσαι, το...» - Το όλο νόημα σχόλιο του Νίκου Μουτσινά για την Μενεγάκη

Η σπόντα που πέταξε στον αέρα της εκπομπής του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ελένη, μπερδεύεσαι, το...» - Το όλο νόημα σχόλιο του Νίκου Μουτσινά για την Μενεγάκη

Με ατάκες και σπόντες ξεκίνησε σήμερα 7/12 την εκπομπή του ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος σχολίασε με τον δικό του μοναδικό τρόπο όλα τα θέματα της επικαιρότητας, ενώ νωρίτερα τον είδαμε να κάθεται στον καναπέ της εκπομπής της Φαίης Σκορδά και να μιλάει για όλους και για όλα.

Μάλιστα, δεν δίστασε να αναφερθεί στα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης που κάνει η εκπομπή του, στο τηλεοπτικό του μέλλον ενώ τον είδαμε να έχει και μια αμήχανη στιγμή με την Έλενα Χριστοπούλου.

Ο παρουσιαστής λοιπόν λίγες ώρες μετά ξεκίνησε το Καλό Μεσημεράκι και μεταξύ άλλων σχολίασε το απόσπασμα της Ελένης Μενεγάκη με το «αξίζω» και την απάντηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου (δείτε εδώ τις χθεσινές φαρμακερές ατάκες που πέταξαν) με τον πρώτο να αναφέρεται στις ερωτήσεις που δέχτηκε πριν μερικές μέρες και με τις οποίες είχε αντιδράσει.

Να υπενθυμίσουμε πως η κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, συνάντησε τον Νίκο Μουτσινά σε δημόσια έξοδο του και λόγω των ερωτήσεων που δέχτηκε από συγκεκριμένη δημοσιογράφο, τον έκανε έξαλλο, αφού δεν σταμάτησε να τον ρωτάει για τον Τριαντάφυλλο (δείτε εδώ τι συνέβη).

Η αναφορά του Νίκου Μουτσινά στην Ελένη Μενεγάκη

«Η Ελένη μού ευχήθηκε χθες;», ρώτησε ο Νίκος Μουτσινάς και οι συνεργάτες του είπαν «όχι» και τότε ο παρουσιαστής απάντησε: «Το λέω για επόμενες ερωτήσεις, άμα με δείτε έξω, αν έχω κόντρα με τη Μενεγάκη».

Ο Νίκος Μουτσινάς είπε στη συνέχεια: «Ελένη, μπερδεύεσαι, το σύνθημα είναι “αξίζω”, δεν βάζει ο καθένας ότι νομίζει. Λέμε αξίζω! Και στον Δημήτρη του λέω, άμα δεν πεις αξίζω, δεν βοηθιέσαι. Παιδιά, ανεβάστε λίγο την ενέργεια, αλλιώς θα μένουμε χαμηλά. Και στα χαμηλά δεν έχει συμβεί τίποτα ωραίο ποτέ, πέρα από μηνίσκο».