Καραφλός και με παραπάνω κιλά - Αγνώριστος σε νέα θεατρική παράσταση ο Βασίλης Μπισμπίκης

Για ποιο λόγο το έκανε;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ένα πρόσωπο, που παλιότερα απασχολούσε μόνο μέσα από τη δουλειά του, ωστόσο σήμερα έχει πάρει μεγάλη έκταση η προσωπική του ζωή και η όλη προβολή της σχέσης, που διατηρεί με τη Δέσποινα Βανδή.

Αν λάβουμε υπόψιν τις τελευταίες συνεντεύξεις του ηθοποιού γίνεται εύκολα κατανοητό, πως δεν ενδιαφέρεται για τα κακεντρεχή σχόλια του κόσμου, αλλά αντίθετα έχει σκοπό να κάνει ό,τι τον γεμίζει και τον ευχαριστεί.

Ένα από αυτά τα κομμάτια είναι η τέχνη, που υπηρετεί και μάλιστα τελευταία εκτός από την τηλεόραση, θα παίζει στη θεατρική παράσταση ''Έγκλημα και τιμωρία'', που παίζεται στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση (δείτε εδώ τη στήριξη που έχει από την Βανδή).

Η αλλαγή στην εμφάνιση του Βασίλη Μπισμπίκη

Μέσα ρεπορτάζ, που εξασφάλισε το Πρωινό την Τετάρτη 22/3 είδαμε πλάνα από την εμφάνιση του Μπισμπίκη στην εν λόγω παράσταση με τον ίδιο να είναι πολύ αλλαγμένος, με πρόσθετα στο σώμα του και χωρίς μαλλιά.

Η απάντηση του Μπισμπίκη για την απόφαση του να χορεύει στα μπουζούκια

Ο Βασίλης Μπισμπίκης σε νέα συνέντευξη του ξέσπασε για όλους εκείνους που ασχολούνται με την κοιλιά του, αλλά και την ηλικία της Βανδή, λόγω της σχέσης τους και των δημόσιων τρυφερών τους στιγμών.

Πρόσφατα μάλιστα, ο χορός του πάνω στην πίστα στα μπουζούκια που τραγουδούσε η Δέσποινα Βανδή αλλά και η στιγμή που του ερμήνευσε καθισμένη στα πόδια του το αγαπημένο του κομμάτια, είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων (δείτε βίντεο) και μέχρι στα κανάλια σχολίαζαν αρνητικά το όλο γεγονός.

Μάλιστα, ο Βασίλης Μπισμπίκης είχε γίνει viral λόγω του ζεϊμπέκικου που χώρισε και στο twitter είχε επικρατήσει πανζουρλισμός - δείτε εδώ. Μέχρι και η πρώην γυναίκα του με μια αιχμηρή ανάρτηση της απάντησε με έμμεσο τρόπο.

Μιλώντας στο Documento ο Βασίλης Μπισμπίκης ξέσπασε λέγοντας πως όλοι ασχολούνται με την ηλικία της Δέσποινας Βανδή και την κοιλιά του, δείχνοντας έτσι πόσο συντηρητικοί είναι κάποιοι και ρατσιστές.

Επίσης, μίλησε και για την αποκριτική στολή Μπισμπίκης με το περιβόητο μαύρο μπλουζάκι του, που κόστιζε 4,99 ευρώ και είχαν ντυθεί πολλοί στο καρναβάλι, όπως ο Σάββας Πούμπουρας.

Είδατε τη στολή Μπισμπίκης που κυκλοφόρησε τις απόκριες; Ενα μαύρο μπλουζάκι €4,99.

Γέλασα, δεν με πείραξε. Αυτό που με πειράζει είναι ο κανιβαλισμός από τα Μέσα. Η ανθρωποφαγία για κάθε κίνησή μου. Συμβαίνουν τόσα πράγματα και οι άλλοι κάθονται και παρακολουθούν τον Μπισμπίκη άμα καπνίζει ή άμα χορεύει. Είναι γελοίο. Μερικές φορές όμως και χυδαίο. Γιατί διαπιστώνεις πόσο πουριτανοί, συντηρητικοί και ρατσιστές είμαστε. Ασχολούνται με την κοιλιά μου, πώς χορεύω ή πόσω χρονώ είναι η Δέσποινα. Και εκεί απογοητεύεσαι και από ανθρώπους που υποτίθεται ότι πιστεύουν στη διαφορετικότητα, που θέλουν να ανοίξει το πράγμα, ασχολούνται με το #MeToo και τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, αλλά ξαφνικά στοχοποιούν με τρόπο ρατσιστικό έναν άνθρωπο. Γιατί έπαιξαν πολλές εκφράσεις και αναρωτιέσαι: Τελικά κάνουμε βήματα μπροστά ή είναι όλα για το θεαθήναι; Γίνεται κάτι επί της ουσίας ή είναι όλα μόδα; Το #MeToo είναι μόδα ή θα αφήσει αποτύπωμα;

Εσείς νιώθετε ότι έχετε γίνει μόδα; Eχετε γίνει λάιφσταϊλ;

Ε προφανώς. Δεν είναι σαν να έχω γίνει ένας τύπος σελέμπριτι; Κάπως έτσι δεν με παρουσιάζουν; Δεν έχω πει ποτέ σε φωτογράφο να έρθει να με φωτογραφήσει, δεν πηγαίνω σε κοσμικά. Αλλά όποτε μου κα@@@σει να κάνω κάτι θα το κάνω. Θα πάω στα μπουζούκια να δω την κοπέλα μου και να διασκεδάσω. Δεν θα πιω, δεν θα καπνίσω, δεν θα χορέψω; Θα πρέπει να προσέχω μην είναι η κάμερα εκεί; Δεν είναι φυλακή να προσέχεις συνέχεια; Κι άμα μεθύσω και γουστάρω να κάνω και το καραγκιοζιλίκι μου και να ξεφτιλιστώ, δηλαδή τι, θα σκεφτώ αν θα με πάρει η κάμερα;

Βασίλης Μπισμπίκης ζέιμπεκικο