Στο νοσοκομείο η Βρισηίδα Ανδριώτου - Τι συνέβη (Φωτογραφία)

Αποκλειστικές πληροφορίες - Η πρώτη της δήλωση

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Στο νοσοκομείο η Βρισηίδα Ανδριώτου - Τι συνέβη (Φωτογραφία)

Κι ενώ ο σύντροφός της, Σπύρος Μαρτίκας, προσπαθεί να τα βγάλει πέρα στον Άγιο Δομίνικο, η Βρισηίδα Ανδριώτου αντιμετωπίζει στην Ελλάδα την δική της σκληρή πραγματικότητα.

Η Βρισηίδα αποφάσισε για δικούς τους προσωπικούς λόγους να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor All Star, από τις πρώτες εβδομάδες κι αφού το κινητό της χτυπούσε ακατάπαυστα από δημοσιογράφους και παρουσιαστές που αναζητούσαν ένα δικό της σχόλιο για τα όσα διαδραματίζονται στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, έθεσε τα δικά της όρια λέγοντας πως εκείνη πια είναι εδώ και προσπαθεί να τα βγάλει πέρα τόσο με τα νέο σπίτι που ετοιμάζουν με τον Σπύρο (δείτε εδώ πλάνα από την ανακαίνιση που κάνουν) όσο και με πολλά άλλα, δικά της προσωπικά.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας 27/3, ωστόσο, συνέβη ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός, αφού μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Η ανάρτηση της Βρισηίδας Ανδριώτου

Στο νοσοκομείο η Βρισηίδα Ανριώτου - Τι συνέβη (Φωτογραφία)

Μετά από επικοινωνία που είχε το Youweekly.gr μαζί της η ίδια μας ενημέρωσε ότι μάλλον πρόκειται για τροφική δηλητηρίαση.

Συγκεκριμένα μας είπε: «Είχα φρικτούς πόνους στο στομάχι 5 η ώρα το πρωί και ήρθα κλινική.. μου κάνανε εξετάσεις για χολή πέτρα μα.. δεν βρήκαν τίποτα.. λένε ότι κάτι με πείραξε που έφαγα. Μου έβαλαν δυο παυσίπονα δυνατά ενδοφλέβια τώρα είμαι καλύτερα.. κάτι σε τροφική δηλητηρίαση».

Εμείς τις ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση!