Ντυμένο στα λευκά - Βγαλμένο από περιοδικό το σαλόνι της Μαρίας Ηλιάκη και του Στέλιου Μανουσάκη στα Βόρεια Προάστια

Δείτε τις φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μαρία Ηλιάκη, από τη στιγμή που ο σύντροφός της, Στέλιος Μανουσάκης, αποφάσισε να μείνει μόνιμα στην Ελλάδα και να μεταφέρει τον χώρο εργασίας του και το ιατρείο του στην Αθήνα, πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς η οικογένειά της είναι ενωμένη και αχώριστη. Μάλιστα, οι δύο γονείς αποφάσισαν να μετακομίσουν και σε μεγαλύτερο σπίτι, κάνοντας μία ολοκαίνουρια αρχή, όπου θα υπάρχει μεγαλύτερη άνεση και χώρος για να μπορούν να περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους με την κόρη τους.

Η παρουσιάστρια, λοιπόν, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράζεται πολλές από τις καθημερινές στιγμές της και έτσι παίρνουμε μία ιδέα από τον χώρο που μένει με τον καλό της και το παιδί τους. Τις προάλλες, για παράδειγμα, δημοσίευσε φωτογραφίες από το σαλόνι της, το οποίο φαίνεται "αέρινο" με κάποιο τρόπο, αλλά ταυτόχρονα και χουχουλιάρικο.

Διαβάστε επίσης: Για 8η ημέρα με μαυρισμένο μάτι - Σοκάρει η εικόνα της Μαρίας Ηλιάκη

Φωτογραφίες από το σαλόνι της Μαρίας Ηλιάκη

Κυρίαρχο χρώμα σε αυτόν τον χώρο του σπιτιού είναι το λευκό, αφού ο καναπές, οι τοίχοι, η κουρτίνα, αλλά και το χαλί είναι άσπρα, και έχει δώσει λίγο χρώμα μέσα από τα διακοσμητικά που έχει επιλέξει, αλλά και τα φυτά που ολοκληρώνουν την εικόνα του δωματίου.

Διαβάστε επίσης: Παντρεύονται Μαρία Ηλιάκη και Στέλιος Μανουσάκης

Μαρία Ηλιάκη σπίτι
Instagram / Μαρία Ηλιάκη

Πλάνα από το υπόλοιπο σπίτι

Η νέα τους κατοικία λοιπόν βρίσκεται στα Βόρεια Προάστια και μάλιστα μετά την πολύ απαιτητική μετακόμιση, που έκαναν, πλέον η παρουσιάστρια δημοσιεύει υλικό από την εντυπωσιακή κουζίνα της και το πολύ μοντέρνο της μπάνιο (δείτε εδώ το ξεκαθάρισμα της Ηλιάκη για τα επαγγελματικά της).

Μαρία Ηλιάκη σαλόνι
Instagram / Μαρία Ηλιάκη