Έγκυος στο πρώτο της παιδί η Μαρία Καρλάκη - Αυτός είναι ο επιχειρηματίας σύντροφός της

Δείτε κοινή τους φωτογραφία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μπορεί πριν μερικούς μήνες διάφορες φήμες να ήθελαν την Μαρία Καρλάκη να διατηρούσε σχέση με τον Βλάσση Χολέβα και να υπήρξε κόντρα μπροστά στις κάμερες με την Μαρίνα Πατούλη - δείτε εδώ το ασύλληπτο κράξιμο της - ωστόσο, η τραγουδίστρια έχει αλλάξει οριστικά σελίδα στη ζωή της.

Έχει βρει τον έρωτα στα μάτια επιχειρηματία και μάλιστα, περιμένει και το πρώτο της παιδάκι, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας On Time.

Το γεγονός δεν το κρύβει, για αυτό άλλωστε εμφανίστηκε το περασμένο Σάββατο στην πίστα του J2US (δείτε τα highlights) και τραγούδησε με μίνι φόρεμα και την κοιλίτσα της να διαγράφει καθαρά.

Αυτός είναι ο σύντροφος της Μαρίας Καρλάκη

Όπως αναφέρει η On Time η Μαρία Καρλάκη διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να κρατήσει το αγγελούδι της στην αγκαλιά της. Ο σύντροφός της είναι ο επιχειρηματίας Θωμάς Νικολαΐδης.

Ο ίδιος μπορεί να δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Κοζάνη, ωστόσο δε αφήνουν την απόσταση να σταθεί εμπόδιο στη σχέση τους.

Μαρία Καρλάκη σύντροφος

Οι δύσκολες στιγμές που βίωσε

Λίγες μέρες μετά τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε όταν άγνωστός έβαλε φωτιά και έκαψε το αυτοκίνητό της, το απόγευμα της Τρίτης 30/8 μίλησε στο Κεντρικό Δελτίο του ΑΝΤ1 και περιέγραψε τα όσα έζησε.

«Ήμουν μέσα στο σπίτι και την ώρα που έβγαινα από το μπάνιο μου άκουσα ένα μπαμ. Όπως όλη η γειτονιά, έτσι κι εγώ έτρεξα να δω τι γίνεται. Έβγαιναν καπνοί και σε δευτερόλεπτα ήρθε η αστυνομία κι η πυροσβεστική. Όταν κατέβηκα, μας είπανε έχει καεί όχημα.

Σοκαρίστηκα. Δεν μπόρεσα εκείνη την ημέρα να πάω να δω πως είναι. Είναι λογικό να έχω αυτό το φόβο. Δεν κάηκε άλλο αυτοκίνητο αλλά το δικό μου. Αυτό ήθελε να πετύχει αυτή η επίθεση, να με τρομοκρατήσει. Έχω χάσει τον ύπνο μου κι έχω συνέχεια άνθρωπο μαζί μου. Εμπιστεύομαι τις ενέργειες που θα κάνουν οι Αστυνομικές Αρχές κι η Δικαιοσύνη. Ένιωσα πολύ ωραία που μου έγραφαν όλες οι γυναίκες είμαστε δίπλα σου».

«Το αυτοκίνητό της έγινε στόχος μιας εμπρηστικής επίθεσης. Δεν φαίνεται ότι είναι τυχαίο να περιλουστεί ένα αυτοκίνητο με βενζίνη. Η πυροσβεστική άρχισε να διερευνά τις προσωπικές της σχέσεις και συνέπεσε αυτό το διάστημα που είχε χωρίσει. Ανησύχησε κι έκανε αυτήν τη δήλωση. Δεν έχει καταθέσει ακόμα επισήμως. Όταν κληθεί να καταθέσει, θα πει τις ανησυχίες της και τις υπόνοιες που έχει.

Στο τέλος της σχέσης οι τόνοι ανεβαίνουν κι υπάρχουν υπόνοιες. Δεν ξέρουμε αν οι εντάσεις αυτές είναι στο πλαίσιο του τέλους μιας σχέσης κι έχουν ένα περαιτέρω υπόβαθρο. Είναι περισσότερο η αίσθηση ότι κάποιος παραβιάζει δικό σου χώρο κι έρχεται με τρόπο έμμεσα βίαιο προς εσένα. Η μεγαλύτερη ανησυχία είναι η αίσθηση του απροστάτευτου», ανέφερε ο δικηγόρος της τραγουδίστριας.