Δημοσιεύθηκε φωτογραφία λίγη ώρα πριν από τον γάμο τους - Η ερωτική εξομολόγηση της Άννας Πρέλεβιτς στον Νικήτα Νομικό

Ζουν τον δικό τους μήνα του μέλιτος

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτη στο Κολωνάκι, στις 27 Μαΐου. Η μέρα αυτή θα τους μείνει για πάντα αξέχαστη, καθώς γιόρτασαν μαζί με τους συγγενείς και τους αγαπημένους τους φίλους τον έρωτά τους, με τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν να είναι το φυλαχτό τους, ώστε να μη τους ξεφύγει ούτε στιγμή.

Η διάσημη influencer και επιχειρηματίας, μάλιστα, δημοσιεύει συχνά πολλές από αυτές μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκαλύπτοντας διάφορες λεπτομέρειες για το μυστήριο και το γλέντι στους διαδικτυακούς της φίλους (δείτε εδώ τον πραγματικό λόγο που άλλαξε δύο νυφικά).

Την Τετάρτη 2/8 δημοσίευσε άλλη μία, με τον σύζυγό της, την ώρα που προετοιμαζόταν και φορούσε το κοστούμι του.

Δείτε επίσης: Σφραγισμένο με χρυσή λεπτομέρεια - Το υπέρκομψο προσκλητήριο του γάμου της Πρέλεβιτς & του Νομικού

Η τρυφερή ανάρτηση της Άννας Πρελεβιτς από τον γάμο της με τον Νικήτα Νομικό

«Έρωτά μου», έγραψε χαρακτηριστικά.

Νικήτας Νομικός Άννα Πρέλεβιτς γάμος

Το μυστικό με το κρυμμένο σκόρδο στο νυφικό της την ώρα του γάμου για να μην την πιάσει το κακό μάτι

Αρκετές ημέρες μετά τον γάμο της, η Άννα Πρέλεβιτς δημοσίευσε στο προφίλ της στο Tik Tok, βίντεο από τις ετοιμασίες της για τον γάμο και όχι μόνο. Αποκάλυψε επίσης, το μυστικό της με το σκόρδο για να μην την πιάνει το κακό το μάτι.

«Εδώ βλέπετε να νυφικά μου. Λίγο σκόρδο μου είπαν να βάλω μέσα στο φόρεμα για το κακό το μάτι. Ντύθηκα… Παιδιά ήταν τέλειο το συναίσθημα αυτό... Να ξέρεις ότι θα είσαι παντρεμένη με τον άνθρωπό σου σε λίγα λεπτά. Ο μπαμπάς ήταν πολύ συγκινημένος όλη μέρα. Εδώ τον βλέπετε και αγχωμένο», ακούγεται να λέει μεταξύ άλλων στο βίντεο της η Άννα Πρέλεβιτς.

Δείτε επίσης: Με μίνι λευκό φόρεμα και τον Νικήτα Νομικό πρώτη θέση - Ο "καυτός" χορός της Άννας Πρέλεβιτς στο γάμο τους

@annaprelevic

@Venmar_12 Σε ευχαριστώ πολύ για το τέλειο backstage βίντεο υλικό (δεν σε είχα καταλάβει καν🥰) Ευχαριστώ πολύ όλους τους συνεργάτες μας που μας χάρισαν τον γάμο των ονείρων μας! Κορίτσια εάν παντρεύεστε, απο κατω σας έχω βάλει πολύ χρήσιμες πληροφορίες! Photographer : Achilleas Colaclides Videographer : Giorgos Tsiroulis Planning & styling :Melgrouplab Sound and lighting production: Galakteros event production Florist : Mathioudakis All About Flowers Candy bar : Fresh Furniture Rentals : LHRentals Neon lights & signs : letter Co. Typography : Twenty2twins Bon bon : Twenty2twins x Hatzigiannakis Magazine cover Booth: cover.booth Balloons: Masterfireworks and balloons Venue : Anassa city event s Bridal: AthenaV Bridal (First Dress: Pronovias custom Made. Second Dress: Vera wang Grooms attire : Dimitris Petrou Wedding wreaths : @lakaluka Hair style : Tom Zois MUA: Kiki Aivazi Shoes : Once upon a shoe Singer : Dionysis Schoinas Dj: Στέλιος Στρούγκας Slippers : Havaianas #wedding #bride #weddingdress #pronovias #verawang #γάμος #νύφη #νυφικό

♬ original sound - Anna Prelevic