Ειρήνη Παπαδοπούλου: Φωτογραφίζεται με "καυτό" μπικίνι και ανεβάζει την θερμοκρασία

Χαμός στο Instagram

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου, αυτή την περίοδο έχει κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, προκειμένου να απολαύσει τις καλοκαιρινές της διακοπές. Η τραγουδίστρια, αυτό το διάστημα βρίσκεται στην Σκόπελο, και με τις φωτογραφίες που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζει επικίνδυνα την θερμοκρασία...(δείτε εδώ επίσης που την έπιασε ο φακός την ώρα που τη φιλούσε στο στόμα παίκτρια του My style rocks)

Η hot φωτογραφίες της Ειρήνης Παπαδοπούλου

Η Ειρήνη Παπαδουπούλου, το απόγευμα της Πέμπτης 3/07/23, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία σειρά από καλοκαιρινές τις φωτογραφίες, όπου μας έκανε να μας πέσει το σαγόνι.

Πιο συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες, στις οποίες φοράει το sexy μπικίνι της, όπου και απολαμβάνει την θέα κάνοντας την ηλιοθεραπεία της και τις βουτιές της από την πισίνα του ξενοδοχείου όπου διαμένει στην Σκόπελο.

Τις φωτογραφίες αυτές συνόδευε η εξής λεζάντα: «Όποτε νιώθω στεναχωρημένη, ξεκινάω πάλι να αναπνέω».

Ανανεωμένη μετά το χωρισμό και τις φήμες περί τρίτου προσώπου

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου βρίσκεται σε μία πολύ περίεργη φάση της ζωής της, καθώς ενώ φαινόταν πως όλα είχαν μπει σε μία σειρά όσον αφορά την καριέρα της, αλλά και τα προσωπικά της, η ίδια βρέθηκε αντιμέτωπη με έναν χωρισμό. Πιο συγκεκριμένα, εκείνη και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από τέσσερα ολόκληρα χρόνια σχέσης (δείτε εδώ την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά από αυτόν).

Οι φήμες είχαν αρχίζει να διαδίδονται πολύ καιρό πριν το επιβεβαιώσει η ίδια η τραγουδίστρια με μία ανάρτησή της στα social media, αλλά μαζί με τις φήμες χωρισμούς οργίαζαν και εκείνες σχετικά με την απιστία του αθλητή. Πολλοί ήταν αυτοί που άρχισαν να σχολιάζουν την σχέση του ζευγαριού λέγοντας πως εκείνος την παράτησε για μία πολύ μικρότερή της, ενώ και η ίδια η Ειρήνη Παπαδοπούλου, κατά την πρώτη της συνέντευξη μετά από αυτή την εξέλιξη, μίλησε για την απιστία και άφησε τα υπονοούμενα να πέσουν για τον πρώην της.

«Είμαι πολύ καλά. Σε δημιουργική φάση όπως πάντα», είχε πει αρχικά και όταν η δημοσιογράφος Μαίρη Αργυριάδου την ρώτησε αν βρίσκεται σε σχέση, είπε με χιούμορ: «Καλά πήγε και αυτό».

«Είμαι σε φάση που αλλάζω γιατί δεν έχω άλλη επιλογή. Η ζωή σου δίνει μια σφαλιάρα. Είμαι σε μια φάση ή όλα ή τίποτα. Προ το παρόν δεν συγχωρώ την απιστία. Με έχουν απατήσει. Εγώ έχω απατήσει για μην νιώθω ο μπιπ της σχέσης», πρόσθεσε έπειτα.

Παρόλα αυτά, στο Πρωινό του ΑΝΤ1, βγήκε στο φως όλη η αλήθεια την Παρασκευή 27/1. Ο Γρηγόρης Μπάκας εξήγησε πως η καλλιτέχνιδα θα μπει στο Survivor All Star και ένας από τους λόγους του χωρισμού ήταν αυτός. Η ίδια, μάλιστα, δημοσίευσε στο προφίλ της μία φωτογραφία αφήνοντας υπόνοιες για την εισβολή της στο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με μαγιό σε παραλία και μάλιστα την συνόδεψε με την εξής λεζάντα: «Έτοιμοι…;».

Φυσικά, μέσα σε ελάχιστα λεπτά οι followers της έκαναν σχόλια σχετικά με το Survivor All Star.

Στη συνέχεια, όμως, ο δημοσιογράφος εξήγησε πως πέρα από αυτό, η απιστία είναι που έφερε το οριστικό τέλος στην σχέση της με τον Πασχαλάκη. Το επιβεβαίωσε μέσω ενός φίλου του "καλού" της, καθώς τον ρώτησε αν υπάρχει τρίτο πρόσωπο και εκείνος δεν της το αρνήθηκε.