«Έλα τώρα δε μπορώ να ασχοληθώ με τον Λιάγκα» - Ενοχλημένη η Καινούργιου στον αέρα του Super Κατερίνα

Μετά τα όσα σημειώθηκαν ανάμεσα τους με αφορμή τον Κασσελάκη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Έλα τώρα δε μπορώ να ασχοληθώ με τον Λιάγκα» - Ενοχλημένη η Καινούργιου στον αέρα του Super Κατερίνα

Στην εκπομπή Super Κατερίνα σήμερα 21/9 σχολίασαν τις δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη (δείτε εδώ) όσο και του Φώτη Σεργουλόπουλου σχετικά με την τηλεφωνική συνέντευξη που είχε το Πρωινό του ΑΝΤ1 με την υποτιθέμενη γιαγιά του Στέφανου Κασσελάκη.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Γιώργος Λιάγκας ξεκαθάρισε τι συνέβη μετά τις κατηγορίες πως έβαλαν μια ψεύτικη γυναίκα να την υποδυθεί, ενώ δεν δίστασε να πετάξει τα καρφιά του μετά την ανάρτηση του υποψήφιου για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ενόχληση της Καινούργιου με την αναφορά στον Λιάγκα

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας λοιπόν on air ποιον χαρακτήρισε προβοκάτορα ο Φώτης Σεργουλόπουλος, με την Κατερίνα Καινούργιου να λέει «Μην το ανοίξουμε γιατί φταίω εγώ ξαφνικά».

«Αφού εσύ τον στηρίζεις, τι έχεις πάθει;» της είπε παρουσιαστής, με την ίδια να του απαντάει ενοχλημένη: «Έλα τώρα δε μπορώ να ασχοληθώ με τον Λιάγκα».

Να σημειώσουμε πως η Κατερίνα Καινούργιου μετά τα όσα σημειώθηκαν, στήριξε τον Γιώργο Λιάγκα στην εκπομπή της, λέγοντας πως λάθη γίνονται - δείτε εδώ τα λόγια της - ωστόσο, μετά το τέλος της εκπομπής έκανε μια αινιγματική ανάρτηση σχετικά.

Τι είπε ο Σεργουλόπουλος για το περιστατικό

«Αυτό το ότι εμφανίστηκε προβοκατόρικα και είπαν ότι είναι μια μακρινή γιαγιά, η οποία ψήφιζε Νέα Δημοκρατία, για να πλήξει ουσιαστικά το σοσιαλιστικό φρόνημα…», είπε αρχικά στην εκπομπή Πρωίαν σε Είδον.

«Ο κύριος Κασσελάκης είπε ότι δεν την ξέρει. Από την άλλη βάζεις στη διαδικασία τα media, όχι μόνοι τους οι άνθρωποι, τους καλούν, να μιλήσουν απαξιωτικά, ομοφοβικά, σεξιστικά για τους δύο υποψηφίους. Από celebrities, ηθοποιούς… Ο καθένας έχει τη γνώμη του σε αυτό το κομμάτι. Δηλαδή, τους πλήττουν για κάτι το οποίο είναι.

Και από την άλλη έχουμε ένα κοινό το οποίο ψήφισε στον πρώτο γύρο τον κύριο Κασσελάκη, που αποδεικνύει ότι η κοινωνία είναι πάρα πολύ έτοιμη να δεχτεί έναν ομοφυλόφιλο άντρα στην ηγεσία ενός κόμματος. Λένε ότι δεν είναι έτοιμη η κοινωνία. Η κοινωνία είναι έτοιμη, οι προβοκάτορες δεν είναι έτοιμοι και οι προβοκάτορες είναι αυτοί που κάνουν το θέμα. Ποιος είναι ο λόγος που σε αυτή την αναμέτρηση έχουμε αυτή τη χυδαιότητα;», σχολίασε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δύσκολο Σάββατο ξημέρωσε για τον Γιώργο Λιάγκα - Άσχημα νέα για τον παρουσιαστή

«Δεν τον ξέρω τον κύριο Λιάγκα, έχω περάσει κι εγώ από το στόμα του» - Οι αιχμηρές δηλώσεις της Δανάης Μπάρκα για την "κόντρα" με τον Ουγγαρέζο

«Αποκλείεται ο Γιώργος Λιάγκας να με χαρακτήρισε εμένα κακό παιδί» - Το ξεκαθάρισμα του Δημήτρη Ουγγαρέζου για τις σκληρές δηλώσεις του Λιάγκα

«Έβαλε το χεράκι της και η Ελένη Μενεγάκη...» - Χαμός στο πλατό του Happy Day για την κόντρα Λιάγκα & Ουγγαρέζου

«Εγώ δεν θα παίξω τη χαζή σε κανέναν! Δεν γέλασε κανείς» - Εκτός εαυτού η Κατερίνα Καινούργιου με τον Αλέξη Κούγια

Άβαφη με το κινητό στο χέρι, ξαφνιάστηκε όταν είδε την κάμερα - Αποκλειστικές φωτογραφίες της Κατερίνας Καινούργιου από το κέντρο της Αθήνας

Δημήτρης Ουγγαρέζος κατά Λιάγκα: «Ειδικούς χαιρετισμούς σε όλους τους εργαζόμενους στο Πρωινό! Κουράγιο αδέρφια»

«Πήγα να βάλω σακάκι και δεν μου έκανε» - Πόσα κιλά πήρε ο Γιώργος Λιάγκας το καλοκαίρι

«Μουρλός είσαι ρε; Πας καλά;» - Η αντίδραση του Πέτρου Κωστόπουλου σε ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα για τον δεύτερο γάμο