«Είναι πολλά αυτά που...» - Οι νέες δηλώσεις της Βρισηίδας Ανδριώτου για το εξώδικο στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Τι ανέφερε για την ληστεία στο φαρμακείο του Σπύρου Μαρτίκα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Είναι πολλά αυτά που...» - Οι νέες δηλώσεις της Βρισηίδας Ανδριώτου για το εξώδικο στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Εκτός της Κατερίνας Στικούδη (δείτε τις δηλώσεις της), στα MadWalk που πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 20/11 στο γήπεδο του Taekwondo, βρέθηκε και η Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία έδειχνε εντυπωσιακή μέσα στο μαύρο κοστούμι της.

Το μοντέλο και πρώην παίκτρια του Survivor, έκανε επίσης δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες που βρέθηκαν στο λαμπερό fashion show. Απάντησε λοιπόν τόσο για την ληστεία στο φαρμακείο του συντρόφου της, Σπύρου Μαρτίκα, όσο και για το εξώδικο που έστειλε στην... κάποτε φίλη της, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Οι δηλώσεις της Βρισηίδας Ανδριώτου

Το απόγευμα της Δευτέρας 13/11 ληστής εισέβαλε στο φαρμακείο στο Κερατσίνι με τον ίδιο να βγάζει στη δημοσιότητα το περιστατικό, δημοσιεύοντας και το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας (δείτε εδώ όσα είπε αποκλειστικά στην κάμερα του Youweekly.gr).

«Τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα και μετά τη ληστεία στο φαρμακείο. Είναι καλά η κοπέλα», απάντησε η Βρισηίδα, χωρίς ωστόσο να την ρωτούν για το χαμό που έγινε στο Super Κατερίνα με αφορμή τα tweets που έγιναν και κάποιοι έγραψαν πως η ληστεία ήταν ψεύτικη.

Μετά την ρώτησαν και για το εξώδικο που έστειλε στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου εξαιτίας ενός περιστατικού που έγινε ανάμεσα τους στην Εβδομάδα Μόδας - δείτε εδώ.

«Εφόσoν έστειλα το εξώδικο και δεν μπορεί να μιλάει εκείνη, δεν είναι πρέπον να μιλάω και εγώ. Είναι πολλά αυτά που με έκαναν να στείλω το εξώδικο. Δεν θα κάνω βήμα να τα λύσουμε γιατί γνωρίζω πράγματα που δεν γνωρίζετε εσείς», απάντησε χαρακτηριστικά η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Να σημειώσουμε πως για το συγκεκριμένο γεγονός, απάντησε πριν μερικές ημέρες και η ίδια η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου με τα λόγια της να είναι αιχμηρά. Πλέον ωστόσο, όπως φαίνεται δεν θα έχουμε άλλο beef μεταξύ τους.