«Με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη δεν έχω...» - Η αποκαλυπτική εξομολόγηση της Πέμης Ζούνη

Τι θα γίνει τελικά με τον "Έρωτα φυγά";

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
«Με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη δεν έχω...» - Η αποκαλυπτική εξομολόγηση της Πέμης Ζούνη

Η δημοφιλής ηθοποιός, Πέμη Ζούνη, παραχώρησε μία άκρως εξομολογητική συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου, "Ακόμα δεν είδες τίποτα", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του MEGA, σήμερα, Σάββατο 9 Δεκεμβρίου. Η αγαπημένη καλλιτέχνιδα του χώρου της υποκριτικής μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πρόωρο τέλος της σειράς, που πρωταγωνιστεί "Έρωτας Φυγάς" (δείτε εδώ πότε θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο), αλλά και στη σχέση που έχει σήμερα με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Η αποκαλυπτική εξομολόγηση της Πέμης Ζούνη

«Ελπίζω να λυθεί το θέμα με τον “Έρωτα φυγά” σύντομα. Τυπικά οι άνθρωποι που παίρνουν αποφάσεις για τη σειρά είναι εντάξει γιατί μας τελειώνουν καθώς αδυνατούν να ανταποκριθούν. Γιατί όμως δεν “μαζεύουν” τις φήμες για κάποιους από εμάς ότι σταματάει για λόγους δικούς μας; Αυτό με θυμώνει. Τη σειρά την αγαπάμε και θα τη στηρίζαμε όλοι να πάει κάπου αλλού», είπε στην αρχή της συνέντευξης η αγαπημένη ηθοποιός, για τη σειρά, που εμφανίζεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Παράλληλα, φανέρωσε για την οικογένειά της, πως δεν ήταν πολύ θετική να ασχοληθεί με την υποκριτική, «Ο πατέρας μου που έφυγε όταν ήμουν μικρή, δεν θα ήθελε να ακολουθήσω τον δρόμο του ηθοποιού. Η μητέρα μου αναγκαστικά έκανε και τους δυο γονιούς. Η μητέρα μου είχε την αυστηρότητα του πατέρα, αλλά ήταν ένα πολύ σύγχρονο μυαλό. Η μητέρα μου ήταν πάντα δίκαιη στην κριτική της, δεν μου χαριζόταν. Μου έλεγε και τα αρνητικά».

«Αγαπώ πάρα πολύ και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και το σίριαλ "Κλείσε τα μάτια", το καμαρώνω. Όποτε βλέπω πλάνα ή φωτογραφίες συγκινούμαι. Τότε δεν προλάβαινα να ζήσω αυτόν τον πανικό που είχε συμβεί. Οι κυρίες της ηλικίας μου χαιρόντουσαν πολύ με το "Κλείσε τα μάτια", τότε ήμουν "μπροστάρισσα". Με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη δεν έχω επαφή γιατί πολλές φορές η ζωή μας πάει αλλού. Αλλά είναι μία αγάπη που είναι εκεί», αποκάλυψε για τη σχέση της με το γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό.