Κώστας Τσουρός για Λάκη Λαζόπουλο: «Ήταν το απαύγασμα του κιτρινισμού και του κουτσομπολιού...» - Το σκληρό σχόλιο του παρουσιαστή

«Η Κατερίνα Καινούργιου είναι μια καλή παρουσιάστρια...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Κώστας Τσουρός για Λάκη Λαζόπουλο: «Ήταν το απαύγασμα του κιτρινισμού και του κουτσομπολιού...» - Το σκληρό σχόλιο του παρουσιαστή

Το σχόλιό του έκανε ο Κώστας Τσουρός το Σάββατο 2/3, μέσα από την εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα, για τα όσα είπε ο Λάκης Λαζόπουλος για την Κατερίνα Καινούργιου στο πρόσφατο podcast του (δείτε εδώ), με αφορμή τις εξελίξεις της τελευταίας εβδομάδας με την Δανάη Μπάρκα και ον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Ωστόσο δεν ήταν ο μοναδικό αφού και στη η Σίσσυ Χρηστίδου, μέσα από την εκπομπή της Χαμογέλα και Πάλι, έκανε την δική της αναφορά για τα σχόλια του Λάκη Λαζόπουλου και εξέφρασε την ενόχλησή της για όλα όσα ακούστηκαν (δείτε εδώ).

Η τοποθέτηση του Κώστα Τσουρού για το Podcast του Λαζόπουλου

«Έρχονται πάρα πολλά πράγματα στο μυαλό μου με αυτή την τοποθέτηση του Λάκη Λαζόπουλου. Αρχικά μην πει κανείς ότι η σάτιρα δεν είναι κίτρινη! Μη συνεχίσει να πει κανείς ότι η σάτιρα δεν έχει κιτρινισμό και κουτσομπολιό γιατί, αυτό που είδαμε, ήταν το απαύγασμα του κιτρινισμού και του κουτσομπολιού. Ας αφήσουμε τα περί τέχνης γιατί η σάτιρα, όπως φαίνεται, είναι και κιτρινισμός και κουτσομπολιό.

Δεύτερον, το υπονοούμενο που έκανε για την Κατερίνα Καινούργιου. Ξέρετε πολύ καλά ότι σε πολλά πράγματα διαφωνώ μαζί της, το έχω δηλώσει ευθαρσώς και ανοιχτά, παρόλα αυτά όμως δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω ότι η Κατερίνα Καινούργιου είναι μια καλή παρουσιάστρια. Είναι μια γυναίκα της οποίας της αξίζει αυτό που κάνει και εκεί που βρίσκεται. Έχει ξεκινήσει από χαμηλά στη δουλειά μας, έχει φτάσει εκεί και της αξίζει να βρίσκεται εκεί. Αυτό γίνεται μόνο με μυαλό, άρα έχει μυαλό η Κατερίνα Καινούργιου.

Το μυαλό δεν έχει να κάνει με τις τηλεθεάσεις. Το ότι όμως ένας άνθρωπος μπορεί να επιβιώσει και να ανέβει όλα τα σκαλιά της ιεραρχίας, μέσα σε έναν χώρο τόσο σκληρό και ανταγωνιστικό, όταν μπορεί μάλιστα να κρατιέται και να στέκεται, σημαίνει από μόνο του ότι έχει μυαλό» ανέφερε ο Κώστας Τσουρός.