Survivor 5: Το σχόλιο όλο νόημα του Χρήστου Δάντη μετά την επιβεβαίωση της Ασημίνας για την σχέση τους

Η ατάκα του στην κάμερα του OPEN

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Το σχόλιο όλο νόημα του Χρήστου Δάντη μετά την επιβεβαίωση της Ασημίνας για την σχέση τους

Την σχέση της με τον Χρήστο Δάντη επιβεβαιώσε στο χθεσινό 1/2 επεισόδιο του Survivor 5 η Ασημίνα, η οποία είπε χαρακτηριστικά έναν στίχο από την μεγάλη του επιτυχία "Αναπάντητες κλήσεις".

Την ίδια ώρα ο Χρήστος Δάντης, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα, χωρίς όμως να σχολιάζει κάτι συγκεκριμένο για την αγαπημένη του.

"Είμαι φαν του Survivor, το παρακολουθώ από πέρυσι. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο... Κατά τα άλλα, αγωνιστικούς συντροφικούς χαιρετισμούς στο Survivor", είπε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος τραγουδιστής.

Το σχόλιο του Δάντη για την Ασημίνα και το Survivor 5

Το δώρο που έστειλε η Ασημίνα στον Δάντη - Η συνάντηση και η αντίδραση του on camera

Μπορεί η σχέση του Χρήστου Δάντη με την Ασημίνα Χατζηανδρέου να άργησε να μαθευτεί, ωστόσο, από τότε δεν σταματάει να απασχολεί. Η νεαρή παίκτρια των Μαχητών του Survivor 5, με αφορμή την αποχώρηση της συμπαίκτριας της Παρασκευής, θέλησε να του στείλει ένα δώρο με σκοπό να του δείξει πόσοι της λείπει.

Η κάμερα της εκπομπής Πρωινό λοιπόν, "τσάκωσε" Δάντη και Παρασκευή κατά την αναχώρηση του από την καφετέρια όπου συναντήθηκαν για να τα πουν.

Σύμφωνα με το Πρωινό η Ασημίνα του έστειλε το ξύλινο πιάτο της που του έγραψε λόγια αγάπης. Μάλιστα, όταν τον σταμάτησε η κάμερα για να κάνει δηλώσεις και τον ρώτησε για την αγαπημένη του, δεν θέλησε να απαντήσει κι έφυγε γελώντας.