Survivor 4 highlights (30/12): Η δοκιμασία - θρίλερ, ο καυγάς των μαχητών και ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε

Τα καλύτερα από το χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 highlights (30/12): Η δοκιμασία - θρίλερ, ο καυγάς των μαχητών και ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε

Ακόμα ένα συγκλονιστικό επεισόδιο του Survivor 4 ολοκληρώθηκε χθες βράδυ και εμείς σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights. Από τη δοκιμασία επάθλου που εξελίχθηκε σε θρίλερ, στον άγριο καυγά που έγινε στην παραλία των μαχητών και στον πρώτο παίκτη που αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο.

Survivor 4: Άγριος τσακωμός των Μαχητών για το μαγείρεμα - Παρεξηγήθηκε και η Μαριπόζα

Καλά καλά δεν ξεκίνησε το Survivor και οι Μαχητές έβγαλαν τα μαχαίρια για τις δουλειές της καλύβας!Το κλίμα ήταν αρκετά βαρύ και ακόμα δεν πρόλαβαν να χάσουν.

Πιο συγκεκριμένα, ο τσακωμός αφορούσε το μαγείρεμα, εξ αρχής οι Μαχητές είχαν επιλέξει ποιος θα ανάψει φωτιά και ποιος θα μαγειρέψει, ωστόσο όταν Σοφία άναψε τη φωτιά και μετά οι υπόλοιποι παίκτες πήγαν να μαγειρέψουν, παρεξηγήθηκε καθώς ήθελε να το κάνει η ίδια.

Το αποκορύφωμα όμως ήταν η Έλενα Κρεμλίδου ή αλλιώς Μαριπόζα που ενώ δεν έκανε καμία δουλειά, όυτε την προετοιμασία της φωτιάς ούτε το μαγείρεμα, έκρινε τη Σοφία και τις απόψεις της καθώς εξ αρχής είχε αποφασιστεί ποιος θα κάνει και τι.

Survivor 4: Τα δάκρυα της Κάτιας για το φαγητό - "Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι..."

Ξέσπασε σε δάκρυα η Κάτια Ταραμπάνκο στο Survivor με αφορμή το φαγητό στην καλύβα. Το μοντέλο φαίνεται να έχει πιεστεί ψυχολογικά.

Η ενόχληση της και τα δάκρυα ήρθαν μετά από τις συνεχόμενες συζητήσεις της ομάδας της για το φαγητό που τους λείπει. Οι διάσημοι φαίνεται να έχουν πεινάσει αρκετά και το μόνο πράγμα που υπάρχει στο μυαλό τους είναι το φαγητό.

Αυτό βρίσκει αντίθετη την Κάτια η οποία προσπαθεί να μην το σκέφτεται τόσο έντονα γιατί τα αποτέλεσμα είναι να ξεσπάει σε κλάματα, όπως και έκανε, εντωμεταξύ στο χθεσινό αγώνισμα η Κάτια έκλεψε!

Survivor 4: Συγκινημένος ο Κρις με το δώρο του Κορόμι!

Συγκινημένος ήταν στο νέο επεισόδιο του Survivor ο Κρις Σταμούλης, με τον δικηγόρο των Μαχητών να βλέπει μια έκπληξη να έρχεται… από το πουθενά και να εκτιμά την κίνηση του συμπαίκτη του.

Ο δικηγόρος, που έχει ξεχωρίσει για τις επιδόσεις του, αλλά και το… λέγειν του, έχει στο σημερινό (30/12) επεισόδιο τα γενέθλιά του, με τον φίλο του, Γιώργο Κορόμι, να του ετοιμάζει ένα ιδιαίτερο δώρο.

Συγκεκριμένα, ο «Κόρο» του έκανε δώρο γενεθλίων ένα… αυτοσχέδιο μονόζυγο, γνωρίζοντας το πόσο λατρεύει ο Κρις τη γυμναστική. Ο τελευταίος, μάλιστα, υποσχέθηκε στο συμπαίκτη του, ότι αν κερδίσουν οι Μαχητές έπαθλο φαγητού, τότε θα του δώσει το μισό, δείτε ωστόσο τα νούμερα που σημείωσε το χθεσινό επεισόδιο.

Survivor 4: To έλα να δεις στους Μαχητές - "Η Μαριπόζα και ο Τζέιμς μόνο κοιμούνται!"

Το έλα να δεις έγινε στην ομάδα των μαχητών στο Survivor με αφορμή την Μαριπόζα και τον Τζέιμς και το γεγονός πως δεν βοηθάνε καθόλου στην καλύβα.

Έντονος ήταν ο τσακωμός και βαριές οι κουβέντες που ειπώθηκαν από πολλούς παίκτες. Αρχικά σχεδόν ολόκληρη η ομάδα ήταν κατά του Τζέιμς και της Μαριπόζας που φέρονται σαν πρίγκιπας και πριγκίπισσα και δεν κάνουν καμία απολύτως δουλειά!

Μάλιστα η Μαριπόζα θεωρεί πως επειδή έχει πολλούς followers να την στηρίζουν, ο Γιώργος Ασημακόπουλος παρακινεί όλη την ομάδα να την διώξει πρώτη!

Survivor 4: Από την θάλασσα κατευθείαν στο πιάτο το ψάρι για την Αγγελική Λάμπρη

Την απόλυτη αηδία προκάλεσε η Αγγελική Λάμπρη στο νέο επεισόδιο του Survivor, με την ίδια να μην αντέχει από την πείνα και δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έφαγε εξαιτίας της.

Οι Διάσημοι βιώνουν δύσκολες στιγμές στην παραλία τους, αν και σε σύγκριση με όσα γίνονται στους Μαχητές, έχουν καλύτερο κλίμα. Οτιδήποτε σε τροφή είναι… ευπρόσδεκτο, ακόμη κι αν αυτό είναι ένα ωμό ψάρι.

Η γνωστή ως «Αγγέλα», αφού πρώτα οι συμπαίκτες της έπιασαν το ψάρι, αποφάσισε να το φάει αμέσως, εντυπωσιάζοντας με την κίνησή της, που ακόμη και για… πεινασμένο είναι ακραία.

Survivor 4: Αυτή η ομάδα κέρδισε το αγώνισμα!

Άλλαξε η τύχη επιτέλους για τους Διάσημους στο Survivor οι οποίοι μετά από σερί ήττες κέρδισαν επιτέλους το αγώνισμα όπως πολύ σωστά σας είχε ενημερώσει το Youweekly!

Ύστερα από αρκετές εντάσεις, τσακωμούς και πείνα, οι Διάσημοι πείσμωσαν και έβαλαν τα δυνατά τους ώστε να πάρουν την πολυπόθητη νίκη. και το έκαναν!

Τώρα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε αν θα αλλάξουν οι ισορροπίες ανάμεσα στους Μαχητές οι οποίοι ακόμα δεν έχουν χάσει αλλά στην καλύβα τα έχουν βρει σκούρα με τις δουλειές!

Το σκόρ ήρθε: 10-9

Survivor 4: Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε από το ριάλιτι

Οι διάσημοι είναι αυτοί που επιτέλους κέρδισαν το πρώτο τους αγώνισμα στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, ωστόσο ήρθαν στην δύσκολη θέση να χάσουν έναν παίκτη τους.

Οι διάσημοι ήταν η πρώτη ομάδα που ψήφισε τους συμπαίκτες της ώστε να βγουν υποψήφιοι προς αποχώρηση. Η ομάδα έχασε τα 2 αγωνίσματα ασυλίας και γι' αυτό ήρθε σε αυτή τη δύσκολη θέση.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν τέσσερις και μπορείτε να τους δείτε εδώ, και πέμπτος η Αγγελική Λάμπρη ωστόσο ο παίκτης που δεν πήρε τις περισσότερες ψήφους από το κοινό είναι ο Μιχάλης Αρναούτης όπως πρώτο σας είχε αποκαλύψει το Youweekly ο οποίος τελικά αποχώρησε από το παιχνίδι.

Πόσο θα κοστίσει αυτό στην ομάδα των Διάσημων;