Πρωινό για Survivor 4: "Ο Αλέξης Παππάς κατηγόρησε την Άννα Μαρία για σεξουαλική παρενόχληση"

Τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πρωινό για Survivor 4:

Πολυποίκιλο από όλες τις απόψεις το χθεσινό επεισόδιο του Survivor και εννοείται πως το Πρωινό το επεξεργάστηκε και το σχολίασε λεπτομερώς.

Στο επίκεντρο της κουβέντας έπεσε το περιστατικό που κατήγγειλε στην κάμερα ο Αλέξης Παππάς, πως η Άννα Μαρία από εκεί που δεν ήθελε ούτε να τον βλέπει ξαφνικά τον πλησιάζει επικίνδυνα.

Ο σχολιασμός στο Πρωινό για το χθεσινό επεισόδιο του Survivor

"Ο Παππάς ουσιαστικά είπε ότι η Άννα Μαρία του την πέφτει, δεν ξέρω αν το καταλάβατε εχθές. Αυτό υπονόησε. Κανονικά την κατηγόρησε για σεξουαλική παρενόχληση, είπε ότι έρχεται, με χαϊδεύει, το είπε ξεκάθαρα παιδιά", ειπώθηκε μεταξύ άλλων στον αέρα της εκπομπής από τον Γιώργο Λιάγκα.

Το τρυφερό φιλί της Άννας Μαρίας στο Νίκο Μπάρτζη

Αρκετός ντόρος έχει γίνει για τη σχέση της Άννας Μαρίας Βέλλη με τον Νίκο Μπάρτζη μέσα στο Survivor και την παραλία των μπλε!

Τα δύο παιδιά έχουν έρθει αρκετά κοντά από την πρώτη στιγμή που η Άννα Μαρία μετακόμισε στην ομάδα των μπλε και έχουν ακούσει πολλά. Αλλά η αλήθεια είναι πως έχουν δώσει δικαιώματα. Και πολλά μάλιστα.

Στο επεισόδιο της Τρίτης είδαμε την Άννα Μαρία να "μαγειρεύει" τα πάντα ώστε να την γλιτώσει ο "φίλος" της που ήταν υποψήφιος και έδωσε τον Γιώργο Ταβλαδάκη ως υποψήφιο, ο οποίος και αποχώρησε από το Survivor!

Χτες όμως το τερμάτισε! Και λέμε το τερμάτισε διότι η ίδια μιλάει συνεχώς για ηθική και πως έχει σχέση στην Ελλάδα που δεν θέλει να επηρεαστεί από ότι βλέπουμε να συμβαίνει μέσα στο Survivor! Και μια κοπέλα που σέβεται την σχέση της, σηκώνεται και φιλάει έναν άλλον άνδρα μπροστά σ' όλη την Ελλάδα, μόλις ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι ο Νίκος Μπάρτζης παραμένει στο Survivor!

Δείτε τον φωτογραφία εδώ!