Survivor 4 - highlights 21/4: Οι επιθέσεις στον Ντάφυ, τα κλάματα του Μπόγδανου και η αποχώρηση του Παππά

Όσα είδαμε στο χθεσινό 21/4 ριάλιτι επιβίωσης

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - highlights 21/4: Οι επιθέσεις στον Ντάφυ, τα κλάματα του Μπόγδανου και η αποχώρηση του Παππά

Στο χθεσινό 21/4 επεισόδιο του Survivor 4, είδαμε να γίνονται επιθέσεις στον Τριαντάφυλλο λόγω της συμπεριφοράς του, τον Ηλία Μπόγδανο να ξεσπάσει σε κλάματα, αλλά και την αποχώρηση του Αλέξη Παππά.

Αυτά είναι τα 21/3 highlights του Survivor 4

Ο Κώστας δίκασε τον Τριαντάφυλλο: "Τόσο καιρό μας έλεγε να βγεις με τους άλλους στον τάκο και τώρα ζητά να φύγει;"

Ο Κώστας Παπαδόπουλος αποφάσισε να «δικάσει» τον Τριαντάφυλλο, μετά την νέα υποψηφιότητα του ιδίου και των Παππά-Ασημακόπουλου στο Survivor, τονίζοντας πως δε γίνεται τόσο καιρό να λέει πως δεν ήθελε να φύγει και τώρα να ζητά από τον κόσμο να τον διώξει.

Ο ζαχαροπλάστης της μπλε ομάδας βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό σε μεγάλη κόντρα με τον τραγουδιστή, νιώθοντας πως αυτή την φορά, όπως είπαν και άλλοι παίκτες, προχωρά σε μια κίνηση στρατηγικής, ώστε να μείνει ακόμη περισσότερο στο παιχνίδι.

«Τόσο καιρό μας έλεγε να βγεις με τους άλλοτς στον τάκο και τώρα ζητάς να φύγεις; Όχι, θα παλέψεις. Αν φύγει, βέβαια, ο Ασημακόπουλος και όχι ο Τριαντάφυλλος, την πατήσαμε», ανέφερε μπροστά στην κάμερα.

Ο Τζέιμς Καφετζής "ξεμπρόστιασε" τον Τριαντάφυλλο!

Σε ξεμπρόστιασμα του Τριαντάφυλλου στο Survivor προχώρησε ο Τζέιμς Καφετζής, ο οποίος ανέφερε πως ο τραγουδιστής του είπε πως, παρά τα όσα ζήτησε από τον κόσμο, δε θέλει να φύγει από το ριάλιτι επιβίωσης, έχοντας συγκεκριμένο λόγο.

Ο ηγέτης της μπλε ομάδας, μετά την «αιχμηρή» τοποθέτηση του Κώστα Παπαδόπουλου για τον τραγουδιστή, ανέφερε πως ο αντίπαλός του τον πλησίασε μετά το συμβούλιο και του επεσήμανε πως δεν επιθυμεί την αποχώρησή του... λόγω Ντάνου.

«Μου είπε πως θέλει να βγει άλλες δυο φορές υποψήφιος και να μείνει, για να σπάσει το ρεκόρ του Ντάνου», είπε χαρακτηριστικά μπροστά στην κάμερα, αποκαλύπτοντας όλη τη στρατηγική του «Ντάφυ» στο μεγαλείο της.

Κώστας: "Αυτή η κωλοτούμπα που έχει κάνει ο Τριαντάφυλλος με βασάνιζε όλο το βράδυ"

«Πυρά» εναντίον του Τριαντάφυλλου έριξαν αρκετοί παίκτες στο Survivor λίγο πριν από το αγώνισμα επικοινωνίας, με τους Κώστα Παπαδόπουλο και Γιώργο Κόρομι να αναφέρουν πως η κίνησή του να ζητήσει από τον κόσμο... να τον διώξει ενέχει σαφή στρατηγική.

Ο ζαχαροπλάστης και ο συμπαίκτης του στην μπλε ομάδα έχουν εκφράσει τις αμφιβολίες του για το πόσο ειλικρινής είναι ο «Ντάφυ» και δε δίστασαν να το κάνουν για ακόμη μια φορά, με τον Κώστα ειδικά να αναφέρει πως ο τραγουδιστής έρχεται ξαφνικά... με την ουρά στα σκέλια να ζητήσει την αποχώρησή του, ενώ για δύο μήνες είναι προκλητικός στο θέμα αυτό.

Ο «Κόρο» συμφώνησε απόλυτα και μίλησε για σκηνικά, που έγιναν στην κόκκινη ομάδα, όπου ο Τριαντάφυλλος του ζητούσε να βγουν μαζί στον τάκο.

«Αυτή η κωλοτούμπα που έχει κάνει ο Τριαντάφυλλος με βασάνιζε όλο το βράδυ. Δύο μήνες τώρα γιατί δε σκεφτόσουν την ομάδα και τη θυμήθηκες τώρα;», τον ρώτησε, υπονοώντας πως ουσιαστικά δημιουργεί δικαιολογίες για τον εαυτό του, αν τελικά φύγει.

Νικήτρια η Κόκκινη ομάδα στο αγώνισμα επικοινωνίας

Εξιλέωση είναι αυτή, που πήρε η κόκκινη ομάδα στο αγώνισμα επικοινωνίας του Survivor, καταφέρνοντας επιτέλους να βγάλει την πολυπόθητη αντίδραση και να νικήσει σε ένα ματς με μεγάλη ένταση την μπλε, όπως σας είχαμε ενημερώσει από το πρωί!

Οι δύο πλευρές μπήκαν αποφασισμένες, με το έπαθλο να έχει ιδιαίτερη συναισθηματική αξία. Μετά από τις αλληλοκατηγορίες, που προέκυψαν για το θέμα του Τριαντάφυλλου, οι «Κόκκινοι» έμαθαν πως θα μιλήσουν μέσω μηνυμάτων με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ενώ οι «Μπλε» θα λάμβαναν βιντεοσκοπημένα μηνύματα.

Η κόκκινη ομάδα, όμως, φαίνεται πως είχε τελικά το κίνητρο και μετά το 4-3 υπέρ της μπλε, προηγήθηκε με 7-4 χάρη σε ένα σερί 4-0, ενώ τελείωσε στο 10-5, παίρνοντας και ψυχολογία για τη συνέχεια.

Ένταση ανάμεσα σε Κώστα, Αλέξη και Ντάφυ λίγο μετά τον αγώνα!

Λίγο μετά την νίκη των Κόκκινων στο αγώνισμα επικοινωνίας, ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στον Αλέξη Παππά και εκείνος είπε πως το είχαν μεγάλη ανάγκη και το μυστικό που έδωσε στην μπλε ομάδα είναι πως δεν πρέπει να έχουν άγχος!

Εκείνη την ώρα πήρε το λόγο ο Κώστας και του είπε: "Αν θυμάσαι και ο Κοψιδάς όταν έφυγε έφερε 3 νίκες και η Χριστίνα και όλοι! Μπράβο Παππά! Θεωρώ πως είναι ο αποχαιρετιστήριος αγώνας!" με τον Αλέξη να του απαντά πως σε κάθε υποψήφιο αυτό κάνει και πως στάζει χολή!

Ο Τριαντάφυλλος από την άλλη του είπε πως από εδώ και πέρα έρχονται μόνο νίκες στην Κόκκινη ομάδα! "Θα φύγω εγώ σήμερα και από την ομάδα αυτή δεν θα ξαναδεις νίκη κύριε Κώστα και πες το και στον φίλο σου δίπλα με την οδοντογλυφίδα και άμα θέλει να τη βάλει και πιο μέσα"!

Κόρο για Τριαντάφυλλο: "Η κομπλεξάρα Ψιψινέλ πάλι μου έκανε επίθεση"

Λίγο μετά την ένταση που δημιουργήθηκε μετά τον αγώνα επικοινωνίας, οι παίκτες της Μπλε ομάδας αφού έχασαν γύρισαν στα πρόχειρα καταλύματά τους!

Εκεί λοιπόν Κόρο και Κώστας σχολίασαν την επίθεση του Τριαντάφυλλου στον Κορο με άσχημα λόγι!

"Η κομπλεξάρα Ψιψινέλ πάλι μου έκανε επίθεση, πάλι είπε κάτι για την οδοντογλυφίδα μου, μάλλον τον ενοχλεί! Το μόνο που μπορεί να κάνει με τα κόμπλεξ που έχει αυτός ο άνθρωπος είναι να βγάζει κακία! Είναι κομπλεξάρα ο άνθρωπος", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τα ρέστα του έδωσε ο Τριαντάφυλλος στο έπαθλο επικοινωνίας!

Τον αγώνα με έπαθλο επικοινωνία κέρδισαν στο σημερινό επεισόδιο του Survivor οι Κόκκινοι και πήγαν και το απόλαυσαν μαζί με το έπαθλο φαγητού στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Εκεί υπήρχε αρκετή συγκίνηση αλλά όταν ήρθε η σειρά του Τριαντάφυλλου έδωσε τα ρέστα του! Πέραν του ότι δεν έκλαψε όπως ανέφερε και ο ίδιος, έστελνε μηνύματα στην γυναίκα του αν τον αγαπάει και εκείνη του απαντούσε να προσέχεις και να είσαι ήρεμος!

Αυτό προκάλεσε γέλιο σε όλα τα παιδιά αλλά και στον ίδιο και δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο και από την άλλη ομάδα όταν τους το ανέφεραν!

Ο Ηλίας σχολίασε επίσης μπροστά στην κάμερα πως η γυναίκα του είναι ήρωας που τον αντέχει!

Μπάρτζης: "Αν φύγει ο Παππάς θα νιώσω σαν να έχω πάρει το έπαθλο"

Στις καλύβες τους επέστρεψαν Μπλε και Κόκκινοι μετά τον αγώνα με έπαθλο την επικοινωνία και ξεκίνησαν οι συζητήσεις για τους υποψηφίους.

Ο Νίκος Μπάρτζης σε συζήτηση που είχε με τον Τζέιμς Καφετζή του είπε πως αν φύγει ο Παππάς θα είναι σαν να έχει πάρει το έπαθλο!

Ενώ από την άλλη ο Αλέξης είπε στον Τριαντάφυλλο πως αν φύγει του αφήνει παρακαταθήκη να συνεχίσει όλο αυτό που έχει ξεκινήσει με τον Τζέιμς με τον Ντάφυ να του απαντά πως κι εκείνος του αφήνει την κόντρα του με τον Κόρο!

Ξέσπασε σε κλάματα ο Ηλίας Μπόγδανος!

Τον άγωνα με έπαθλο την επικοινωνία κέρδισανοι Κόκκινοι στο σημερινό επεισόδιο του Survivor και οι παίκτες μίλησαν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Οι Κόκκινοι μίλησαν με τους συγγενείς τους σε live χρόνο μέσα από μια γνωστή πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων.

Ο Ηλίας Μπόγδανος φανερά συγκινημένος από την συνομιλία που είχε με την μητέρα του είπε μετά στην κάμερα, ξεσπώντας σε κλάματα: "Το γεγονός ότι έχω εδώ πέρα άτομα που με αγαπούν και για να τους το λέω στο μήνυμα είμαι σίγουρος ότι ξέρουν ότι το εννοώ και δεν μιλάω μόνο για τους συμπαίκτες μου".

Και συνέχισε, λέγοντας: Ξέρουν ότι είμαι πολύ καλά και ξέρουν ότι κάνουν υπομονή για να με δουν. Δεν μετράω αντίστροφα τις μέρες για να τους δω και αυτό τους δίνει παραπάνω κουράγιο. Ζω την κάθε μέρα μου εδώ και το κάθε μου λεπτό".

Ο Ασημακόπουλος πρότεινε να γκρεμιστούν τα καλυβάκια και να γίνει η ένωση των παικτών

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος λίγο μετά το αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία, πρότεινε στους συμπαίκτες του να αφήσουν πίσω ό,τι τους χωρίζει μεταφορικά και κυριολεκτικά.

Έκανε μια μίνι σύσκεψη λοιπόν και είπε να γκρεμιστούν οι δύο καλύβες προκειμένου να έρθουν κοντά οι παίκτες και οι όποιες έχθρες να σβήσουν.

Αυτό δεν άρεσε και πολύ στον Ντάφυ διότι θα αναγκαζόταν να βλέπει τον Κόρομι καθημερινά με την οδοντογλυφίδα του να του σπάει τα νεύρα ενώ και ο Αλέξης Παππάς ήταν διστακτικός στην πρόταση του συμπαίκτη του.

Εν τέλει και μετά από ψηφοφορία η απόφαση πάρθηκε και το «τείχος» που χώριζε τις δύο ομάδες χωρίστηκε με το γκρέμισμα των καλυβών.

Αποχώρησε ο Αλέξης Παππάς

Υποψήφιοι προς αποχώρηση ο Αλέξης Παππάς, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Τριαντάφυλλος για αυτή την εβδομάδα και το κοινό αποφάσισε ποιος από τους τρεις θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο!

Ο παίκτης που τελικά συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους και αποχώρησε από το παιχνίδι είναι ο Αλέξης Παππάς, όπως ήδη σας είχαμε ενημερώσει!

Η Μπλε ομάδα πανηγύριζε με τον Νίκο Μπάρτζη να χειροκροτά και τον Κώστα να φυσάει το κοχύλι του ρυθμικά! Λίγο πριν μάλιστα ο Νίκος Μπάρτζης είπε το επικό σύνθημα: "Γεια σου Παππά, Παππά φιλάκια ρουφηχτά"