Survivor 4 - Ντάφι: «Θέλω να βγάλετε υποψήφια την...»

Τα κανόνισε πριν το συμβούλιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - Ντάφι: «Θέλω να βγάλετε υποψήφια την...»

Έξαλλος ήταν ο Τριαντάφυλλος στο Survivor με όσα έγιναν στην ψηφοφορία του χθεσινού (31/5) επεισοδίου, με την Καρολίνα Καλύβα να δίνει ως δεύτερο υποψήφιο τον Σάκη Κατσούλη κι εκείνον να ζητά ως αντίποινα να βρεθεί επίσης στον τάκο.

Μετά το συμβούλιο του νησιού, όπου η Καρολίνα υπέδειξε τον Σάκη, έχοντας την ατομική ασυλία, ο «Ντάφυ» συζήτησε με το δεύτερο και τη Μαριαλένα όσα έγιναν. Οι τρεις τους διαφώνησαν με τα κριτήρια, υπό τα οποία η Καρολίνα ψήφισε και... έβγαλαν τα «φτυάρια» τους.

Σε εκείνο το σημείο, ο Τριαντάφυλλος θέλησε να δείξει πόσο θέλει να στηθεί η επόμενη ψηφοφορία, ζητώντας να ψηφιστεί η Καρολίνα από τους συμπαίκτες του, με τον Σάκη και τη Μαριαλένα να μη μοιάζουν να έχουν αντίρρηση. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος, πάντως, θεώρησε σωστή την αιτιολόγηση της φίλης του, που είπε απλά πως θέλει να προστατεύσει την παρέα της

Η συζήτηση του Ντάφυ για την ψηφοφορία στο Survivor 4

Η Μαριαλένα τα έχωσε στην Καρολίνα πίσω από τις κάμερες μετά το χθεσινό συμβούλιο

"Σωτήρη σε πειράξανε;"! Όλοι θυμόμαστε αυτή την επική σκηνή από το "Είσαι το ταίρι μου". Κάπως έτσι ήταν και η Μαριαλένα μετά το χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Στο συμβούλιο του νησιού η Καρολίνα που κέρδισε την ατομική ασυλία έδωσε προς αποχώρηση τον Σάκη Κατσούλη και... αυτό ήταν το τελειωτικό χτύπημα για την Μαριαλένα.

Μπορεί εκείνη την στιγμή η Μαριαλένα να κοιτούσε αποσβολωμένη και αμίλητη την συμπαίκτριά της, την ώρα που επεξηγούσε την επιλογή της αυτή αλλά... όταν όλοι σηκώθηκαν να φύγουν από τον χώρο του συμβουλίου έγινε το έλα να δεις.

Όπως γνωρίζουμε όλοι οι Survivor φανς, υπάρχει ένα σημείο από το συμβούλιο μέχρι την παραλία που οι κάμερες δεν βλέπουν. Δεν υπάρχουν. Και πολλά είναι τα περιστατικά που έχουν διαδραματιστεί στην συγκεκριμένη διαδρομή και δεν τα έχουμε δει ποτέ.

Ο άνθρωπός μας, όμως, από τον Άγιο Δομίνικο έχει μάτια για εμάς σε σημεία που δεν υπάρχουμε καν εμείς και.. εχθές εκεί έγινε πανικός.