Survivor 4 Spoiler (1/6): Αυτοί είναι οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Οι πρώτες πληροφορίες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 Spoiler (1/6): Αυτοί είναι οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Περίεργα πράγματα διαδραματίζονται τις τελευταίες μέρες στον Άγιο Δομίνικο. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει τρελαθεί με την πτώση στα νούμερα τηλεθέασης και προσπαθεί απεγνωσμένα να κάνει κάτι για να μειώσει τις διαρροές για το ριάλιτι επιβίωσης.

Σε τέτοιο σημείο έφτασε η ενόχλησή του που κυκλοφόρησε το σημερινό trailer μέσα στο απόγευμα αντί για νωρίς το πρωί όπως συνηθίζει. Ο Τούρκος παραγωγός κατάλαβε ότι οι διαρροές του στοίχισαν και έτσι έγινε πολύ αυστηρός με τους συνεργάτες του.

Στο χθεσινό επεισόδιο, η νίκη της Καρολίνας στο αγώνισμα ατομικής ασυλίας έφερε δύο υποψηφίους, τον Τριαντάφυλλο από την κάλπη και τον Σάκη Κατσούλη από την επιλογή της παίκτριας της Μπλε ομάδας.

Σήμερα τα πράγματα αλλάζουν με τη νέα ασυλία και ο ισορροπίες ανατρέπονται. Επομένως όσον αφορά στους υποψηφίους προς αποχώρηση, όλα είναι στον αέρα.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Survivor 4

Μεγάλη σημασία έχει σήμερα ο παίκτης που θα αναδείξει η κάλπη. Τα σενάρια είναι δύο. Οι "Amigos" είναι στα μαχαίρια από το χθεσινό επεισόδιο μετά τον καυγά της Ελένης με την Καρολίνα, και την ενόχληση του Κόρο.

Δεδομένου λοιπόν ότι η τριάδα Ντάφι - Σάκης - Μαριαλένα θα ψηφίσουν την Καρολίνα που χθες έδωσε τον Σάκη, αν και η Ελένη με τον Κόρο ταχθούν στο πλευρό τους, τότε θα δούμε ανάμεσα στους υποψηφίους και μία από τις πιο δυνατές παίκτριες του παιχνιδιού, την Καρολίνα αν και βέβαια μπορεί να τη δώσει και ο Σάκης μετά την κατάκτηση της ατομικής ασυλίας.

Από την άλλη, οι "Amigos" μπορεί να συσπειρωθούν και να στήσουν στον τοίχο την Μαριαλένα που είναι η μόνη από την τριάδα που δεν είναι υποψήφια προς αποχώρηση.

Δεν αποκλείεται βέβαια στον τάκο να δούμε και τον Γιώργο Ασημακόπουλο. Επειδή όμως τίποτα δεν είναι σίγουρο όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα με τα spoils, κρατήστε μία πισινή γιατί ο άνθρωπος μας από τον Άγιο Δομίνικο μας είπε μισόλογα.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram