Survivor 5 Highlights (15/2): «Σκοτωμός» στους Μαχητές - Όλη η αλήθεια για το κλέψιμο της Κάτιας

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5 Highlights (15/2): «Σκοτωμός» στους Μαχητές - Όλη η αλήθεια για το κλέψιμο της Κάτιας

Ακόμα ένα επεισόδιο του Survivor 5 ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης (15/2) και εμείς σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights του. Από τον νέο τσακωμό στην ομάδα των Μαχητών, στην αποκάλυψη της Κάτιας Ταραμπάνκο για αυτά που είχε κλέψει.

Όλα όσα είδαμε χθες (15/2) στο Survivor 5

Έντονος τσακωμός στην καλύβα των Μαχητών - «Θα φέρνω ό,τι γουστάρω...»

Ξανά με εντάσεις ξεκίνησε το χθεσινό 15/2 επεισόδιο του Survivor 5, καθώς οι φωνές δεν έχουν τέλος. Μετά από το τον άγριο τσακωμό που είχαν οι Μαχητές στο συμβούλιο του νησιού, πήραν τον καβγά στα πρόχειρα καταλύματα και συνέχισαν να ασχολούνται με την ''κλοπή'' που κάνει στις μοιρασιές των φαγητών η Σοφιάννα, σύμφωνα με τον Σπύρο Μαρτίκα.

«Είπε ο καθένας τα πάντα δημόσια τα είπα όλα μπροστά στην Ελλάδα! Έχουν καταγραφεί όλα!», φώναξε αρχικά η Πελαγία Καζολέα με τον Σπύρο Μαρτίκα να της απαντάει:

«Φέρε και καμία νίκη να μην είσαι τσάμπα εδώ».

«Θα φέρνω ό,τι γουστάρω Αν θέλω δεν παίζω κιόλας και φέρνω πέναλτι», απάντησε η παίκτρια.

Ο Σπύρος Μαρτίκας ''καρφώνει'' την Κάτια Ταραμπάνκο - «Ο κλέφτης τον κλέφτη θα υποστηρίξει...»

Με τσιρίδες και φωνές έληξε το προχθεσινό 14/2 επεισόδιο του Survivor 5, με τον Σπύρο Μαρτίκα και την Κάτια Ταραμπάνκο να ωρύονται κυριολεκτικά σχετικά με το θέμα της ''κλοπής'' που έχει προκύψει στην ομάδα των Μαχητών. Όπως υποστήριξε ο ίδιος πριν ακόμα από το συμβούλιο του νησιού η Σοφιάννα εδώ και καιρό μαζί με την Πελαγία, που έχουν αναλάβει το μοίρασμα της ποσότητας των φαγητών, βάζουν μεγαλύτερη ποσότητα στις ίδιες εκμεταλλευόμενες την πείνα των συμπαικτών της.

Ο Σπύρος Μαρτίκας, θέλησε να τοποθετηθεί σχετικά με την έντονη διαφωνία του με την νέα παίκτρια των Διασήμων, κατηγορώντας την και εκείνη και χαρακτηρίζοντας την κλέφτρα. Ο ίδιος, φάνηκε να αλλάζει εντελώς γνώμη για την παίκτρια, την άφιξη της οποίας είχε αποθεώσει πριν λίγο καιρό.

«Σαφώς ο κλέφτης τον κλέφτη θα υπερασπιστεί. Δεν ξεχνά κανείς πέρυσι πως η Κάτια σε ανάλογο περιστατικό, που είχε προκαλέσει η ίδια είχε όλη την ομάδα αντιμέτωπη απέναντί της. Σαφώς υπάρχουν κι αποδείξεις, σαφώς επτά άτομα από την ομάδα μου δεν είμαστε τρελοί, σαφώς και περιμέναμε τόσο καιρό να το επιβεβαιώσουν όλοι ξεχωριστά και μόνοι του ο καθένας. Σαφώς αυτό που έγινε χθες, ήταν θέμα χρόνου να γίνει γιατί όλοι το ξέραμε. Μόλις συνειδητοποίησαν πως όλη η ομάδα ήξερε τι έκαναν οι τρεις τους τόσο καιρό, αμέσως το γύρισαν χθες», είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος.

Η Κάτια Ταραμπάνκο ''σπάει'' τη σιωπή της για το κλέψιμό της - «Η παραγωγή είναι έξυπνη...»

Μετά τον έντονο τσακωμό που είχε η Κάτια Ταραμπάνκο με τον Σπύρο Μαρτίκα στο συμβούλιο του νησιού, η παίκτρια στην έναρξη του χθεσινού 15/2 επεισοδίου του Survivor 5 θέλησε να αναφερθεί για πρώτη φορά στο αντίστοιχο περιστατικό που της είχε συμβεί στον περσινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης όταν είχε κατηγορηθεί ότι έχει κλέψει λάδι και ρύζι κρυφά από τους συμπαίκτες της.

Η Κάτια Ταραμπάνκο απέφυγε τα ''βέλη'' του Μαρτίκα, ο οποίος την χαρακτήρισε κλέφτρα ανοιχτά όταν του δόθηκε η ευκαιρία να πει την άποψή του και δήλωσε πως ο λόγος για τον οποίο υποστήριξε την παίκτρια των Μαχητών ακριβώς γιατί είδε τον εαυτό της στη θέση της.

«Ήταν σαν να έβλεπα το δικό μου το Survivor, την δική μου την φουρνιά. Άρχισε να με πιάνει ένα πολύ περίεργο συναίσθημα, καταπίεσης, πνιγμού, θυμού απογοήτευσης», είπε αρχικά η Κάτια Ταραμπάνκο και πρόσθεσε:

«Επειδή υπήρχαν οι φημολογίες ότι θα μπω στο Survivor, υπήρχαν άνθρωποι οι οποίοι άθελά τους θεωρώ σχολιάζανε: “Μπαίνει η κλέφτρα στο Survivor. Προσέξτε, θα κλέψει το ρύζι, το λάδι”. Αρχικά χαίρομαι μέσα σε τεράστια εισαγωγικά που μου δίνεται μια ευκαιρία να κλείσω τον συγκεκριμένο κύκλο του Survivor».

«Δεν είχα καμία σχέση με κανένα λάδι, δεν βρέθηκε στην δικιά μου κατοχή, ούτε αφότου έφυγα, ούτε στον χώρο που έμενα μέσα στην καλύβα, δεν βρέθηκε κανένα λάδι. Το ρύζι το βρήκα, δεν ακούμπησα ποτέ, δεν έβαλα ποτέ χέρι στις προμήθειες των συμπαικτών μου, όσο και να μην τους συμπαθούσα, όσο και να μην μου άρεσαν», συνέχισε η παίκτρια των διασήμων και κατέληξε:

«Αν ήμουν κλέφτρα, η παραγωγή είναι έξυπνη, δεν θα με άφηνε να μπω».

Εκτός εαυτού η Σοφιάννα - «Που πας ρε καραμήτρο..»

Η σειρά της Σοφιάννας Αβραμάκη έφτασε, στο χθεσινό 15/2 επεισόδιο του Survivor 5, να τοποθετηθεί για ακόμα μια φορά στο θέμα της κλοπής φαγητού που έχει προκύψει, αφού ο Σπύρος Μαρτίκας δεν έχει αφήσει κανέναν στην ησυχία του και έχει κατηγορήσει τον κάθε παίκτη για κάτι διαφορετικό.

Πιο συγκεκριμένα, η παίκτρια των Μαχητών, η οποία ''βγήκε'' από τα ρούχα της όταν άκουσε όλα αυτά από τον συμπαίκτη της, καθώς η λέξη κλέφτης είναι αδιαμφισβήτητα μια πολύ βαριά κατηγορία, λίγο πριν το αγώνισμα επάθλου επικοινωνίας, μίλησε με αρκετά αιχμηρά λόγια και δικαίως θα μπορούσε κανείς να πει.

«Πρώτα ξεφτιλιστήκατε στα μάτια μας, δεν ήταν η πρώτη φορά και δεν πέσαμε από τα σύννεφα για μερικούς. Στη συνέχεια ξεφτιλιστήκατε στα μάτια του κόσμου γιατί όλα αυτά που είπατε, καταγράφηκαν. Στο τέλος κερασάκι στην τούρτα ξεφτιλιστήκατε και στην αντίπαλη ομάδα.

Πού πας ρε Καραμήτρο χωρίς αποδείξεις; Δηλαδή Σπύρο μου ειδικά εσύ και που σου αρέσει να το λες αυτήν τη λέξη, εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα. Να πω ότι είσαι κανένα παιδάκι σαν τον Σάββα. Είσαι 45 χρονών άντρας, σοβαρός, με τις δουλειές και χωρίς αποδείξεις και κατηγορείς έναν άνθρωπο κλέφτη. Ξέρεις τι σημαίνει κλέφτης;», είπε χαρακτηριστικά η Σοφιάννα Αβραμάκη.

Με αυτόν τον τρόπο διέψευσε ο Γιάννης Τσολάκης τη σχέση του με τη Σοφιάννα

Το τελευταίο διάστημα πολλά είναι τα ερωτήματα που έχουν δημιουργηθεί αναφορικά με την σχέση που έχει ο Γιάννη Τσολάκη με την Σοφιάννας Αβραμάκη στο Survivor 5. Στο χθεσινό 15/2 επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης, Μαχητές και Διάσημοι αγωνίζονται για το έπαθλο επικοινωνίας στο οποίο η μπλε ομάδα εάν κερδίσει θα δει μηνύματα φίλων και συντρόφων.

Στο άκουσμα αυτό ο Γιάννης Τσολάκης θέλησε να πάρει το λόγο έπειτα από προτροπή του Γιώργου Λιανού, λέγοντας πως έχει ένα προαίσθημα ότι θα πάρουν την νίκη και ότι ανυπομονεί να δει έναν άνθρωπο που έχει και τον περιμένει έξω από το παιχνίδι με την μπασκετική του μπλούζα. Η Σοφιάννα οριακά ''άσπρισε'' στο άκουσμα της είδησης ότι υπάρχει ''το πρόσωπο'' εκτός Survivor...

Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας

Για το έπαθλο επικοινωνίας αγωνίστηκαν στο χθεσινό 15/2 επεισόδιο του Survivor 5 Διάσημοι και Μαχητές, με τους πρώτους σε περίπτωση νίκης να δέχονται μηνύματα από τους τηλεθεατές και με τους δεύτερους μηνύματα από φίλους και συντρόφους.

Και οι 2 ομάδες συγκινήθηκαν λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού ενώ μάλιστα εκτός από την επικοινωνία θα έτρωγε ο καθένας και από μια πίτσα.

Τελικά, το παιχνίδι τελείωσε με τους Διάσημους να κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας, σημειώνοντας μάλιστα το σκορ 10-5, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά τα spoils του Youweekly.

Νέος τσακωμός ανάμεσα σε Σπύρο και Ασημίνα - «Δεν μπορώ να σε βλέπω ρε μ@λακα...»

Τα ξεμπροστιάσματα δεν έχουν τέλος στο Survivor 5, με τους παίκτες, μάλλον, να διαγωνίζονται στο ποιος θα πει τα μεγαλύτερα ψέματα και τα πιο πειστικά επιχειρήματα για να σπιλώσει την φήμη του διπλανού του. Στο χθεσινό 15/2 επεισόδιο, μετά την ήττα τον Μαχητών στο αγώνισμα επάθλου, που εδώ που τα λέμε είναι λες και βλέπουμε το ίδιο επεισόδιο σε επανάληψη το τελευταίο διάστημα, ένας ακόμα καβγάς ξέσπασε ανάμεσα στην Ασημίνα Χατζηανδρέου και τον Σπύρο Μαρτίκα.

Πιο συγκεκριμένα, όταν ο παίκτης της μπλε ομάδας είπε πως θα ήθελε να ακούσει το όνομα του στο συμβούλιο της αποχώρηση που θα γίνει την Τετάρτη 16/2, ξέσπασε μια έντονη λογομαχία που πήρε σβάρνα όλους τους παίκτες οι οποίοι αντιμιλούσαν όλοι σε όλους, με μια απίστευτη χάβρα να δημιουργείται στα αυτιά των τηλεθεατών.

Η Ασημίνα απείλησε μάλιστα να αποχωρήσει, ενώ συνέχισε πλέον ανοιχτά να κατηγορεί τον Σπύρο για τις ήττες που φέρνει η ομάδα αλλά και για το γεγονός ότι στήνονται οι ψηφοφορίες. Ο Γιώργος Λιανός επενέβη για να λήξει το θέμα, καθώς είδε πως οι παίκτες παραλίγο να πιαστούν στα χέρια.

Ασύλληπτο ξέσπασμα από τον Σπύρο - "Δεν θέλω να ξαναδώ ποτέ στη ζωή μου αυτές τις τρεις κοπέλες"

Χαμός έχει επικρατήσει τις τελευταίες μέρες στον Άγιο Δομίνικο και συγκεκριμένα στην ομάδα των Μαχητών. Οι δύο παίκτες που έχουν κυριολεκτικά "σκοτωθεί" είναι ο Σπύρος και η Ασημίνα, με τους δύο τους να ξεσπούν άσχημα στο χθεσινό 15/2 επεισόδιο του Survivor 5.

Συγκεκριμένα, όλοι οι παίκτες της ομάδας των Μαχητών μετά την ήττα τους στο αγώνισμα επάθλου επικοινωνίας ξέσπασαν σε κλάματα και σε φωνές, με την Ασημίνα να ουρλιάζει και να χαρακτηριζεί τον Σπύρο καραγκιόζη, τονίζοντας πως αν δεν φύγει δεν πρόκειται ποτέ να σταυρώσουν νίκη.

Μετά το ξέσπασμά της, ο Σπύρος φάνηκε αρκετά ενοχλημένος και εκνευρισμένος, διαψεύδοντας στην κάμερα όλους τους ισχυρισμούς της, λέγοντας μάλιστα ότι δεν θέλει ποτέ να ξανά δει στην ζωή του την Ασημίνα, την Πελαγία αλλά και την Σοφιάννα.

«Δεν αντέχω άλλο να έχω αυτόν τον καραγκιόζη στην ομάδα μου»

Αφού έχασαν ακόμα ένα αγώνισμα οι Μαχητές, στο χθεσινό 15/2 επεισόδιο του Survivor 5, επέστρεψαν στην καλύβα για να περάσει η ώρα ώσπου να ολοκληρώσουν οι Διάσημοι το έπαθλο το οποίο κέρδισαν. Εκεί η τεράστια ένταση που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες συνέχισε να κλιμακώνεται.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου έκανε κάποιες δηλώσεις για τον Σπύρο Μαρτίκα, κοσμώντας τον με ''ωραία'' επίθετα, ενώ, μάλιστα, παρακάλεσε τον κόσμο να έχει ψηφίσει σωστά ώστε να αποχωρήσει ο συμπαίκτης της. Μένει μόνο να δούμε ποιος είναι ο Μαχητής που θα αποχωρήσει στο σημερινό 16/2 επεισόδιο.

«Δεν αντέχω άλλο να έχω αυτόν τον καραγκιόζη στην ομάδα μου ξεκινάμε κάθε αγώνα με 2 - 0 η κατάσταση έχει γίνει ανυπόφορη. Ας μας ακούσει κάποιος εκεί έξω και να κάνει κάτι να σταματήσει αυτό το πράγμα που συμβαίνει.

Ελπίζω ο κόσμος να έχει στηρίξει τα άλλα δυο παιδιά την Πελαγία και τον Ανδρέα γιατί ακόμα και στην καλύβα είναι ανυπόφορος, μας βάζει σε κάθε γωνία και μας λέει ότι έχετε εκτεθεί. Δεν ήταν για εδώ μέσα, αλλού πήγαινε», είπε χαρακτηριστικά η Ασημίνα Χατζηανδρέου.