Survivor 5 spoiler 10/4: Τυχαίο; Δε νομίζω! Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5 spoiler 10/4: Τυχαίο; Δε νομίζω! Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Χαμός θα γίνει στο σημερινό 10/4 επεισόδιο του Survivor 5! Κόκκινοι και Μπλε θα αγωνιστούν για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας (δείτε εδώ ποια θα την κερδίσει), με αποτέλεσμα οι εντάσεις να είναι πολλές, όπως και οι κραυγές στις νίκες των ματσαρισμάτων.

Ωστόσο, οι εντάσεις θα σημειωθούν πολύ πριν πάνε οι παίκτες στο στίβο μάχης. Όπως είδαμε από το trailer, μέχρι και ο Γιώργος Ταλάντσεφ που είναι ένας πιο ήρεμος χαρακτήρας θα έχει ένα ξέσπασμα άνευ προηγουμένου, απευθυνόμενος σε ένα συγκεκριμένο άτομο.

Αυτό το άτομο λοιπόν δεν ήταν άλλο από τον... Κωνσταντίνο Εμμανουήλ που από την ημέρα που μπήκε στο Survivor 5 έχει φέρει τα πάνω κάτω. Έχει τσακωθεί με όλη την ομάδα του με αποτέλεσμα να τον έχουν στο περιθώριο και κανείς να μην τον αντέχει.

Μαζί του θα τσακωθεί και ο Τάκης Καραγκούνιας με τον οποίο έχει προηγούμενα. "Ήμαρτον! Ως εδώ!" λέει ο μπροστά στην κάμερα με σπασμένη από τα νεύρα φωνή, ενώ από την άλλη ο Κωνσταντίνος αναφέρει πως είναι μόνος του στην ομάδα από την αρχή.

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor 5

Όπως ήδη σας έχουμε μεταφέρει η Κόκκινη ομάδα θα κερδίσει την πρώτη ασυλία, άρα η Μπλε θα ψηφίσει έναν συμπαίκτη της για υποψήφιο προς αποχώρηση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο παίκτης αυτός δεν θα είναι άλλος από τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ. Αναμενόμενο δηλαδή!

Survivor 5 Κωνσταντίνος Εμμανουήλ υποψήφιος προς αποχώρηση

Το βιογραφικό του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ δηλώνει στο Survivor πως είναι 37 ετών, ωστόσο το 2006 ρεπορτάζ ανέφερε πως τότε ήταν 29 ετών, επομένως σήμερα είναι 45 ετών. Είναι make up artist και hair stylist. Ο αθλητισμός είναι η ζωή του. Κάνει τουλάχιστον 1.500 κοιλιακούς την ημέρα, συνδυάζοντάς τους πάντα με προπόνηση kick boxing, spinning ή crossfit.

Ένα μήνα πριν τη γέννησή του, ο πατέρας του έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα. Το γεγονός αυτό τον «σημάδεψε» και τον ανάγκασε να κυνηγά τα όνειρα και τους στόχους του ολομόναχος από πολύ μικρή ηλικία.

Το Survivor αποτελεί για αυτόν ένα όνειρο ζωής. Θεωρεί πως δεν θα ξεχωρίσει μόνο λόγω της αντοχής του, αλλά και λόγω της έντονης προσωπικότητάς του.