Survivor 5: «Μπορώ να πω ότι ήταν έρωτας κεραυνοβόλος» - Ποιος έκλεψε τις εντυπώσεις της Σοφιάννας;

«Θα κάψει πάρα πολλές καρδιές απόψε»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: «Μπορώ να πω ότι ήταν έρωτας κεραυνοβόλος» - Ποιος έκλεψε τις εντυπώσεις της Σοφιάννας;

Μπορεί οι παίκτες των δύο ομάδων να έβαλαν τα καλά τους προκειμένου να διασκεδάσουν στο πάρτι, όμως έγιναν και ορισμένες δηλώσεις τις οποίες δεν περιμέναμε ότι θα τις ακούγαμε στο φετινό Survivor! Πιο συγκεκριμένα, μετά την περιποίηση του ένας συγκεκριμένος παίκτης έκανε την Σοφιάννα και μείνει έκπληκτη αλλά και να μείνει με το στόμα ανοιχτό με την τεράστια αλλαγή του.

Ποιος παίκτης θα "κάψει" καρδιές σύμφωνα με τη Σοφιάννα;

Ο Σπύρος Μαρτίκας φαίνεται πως έκλεψε τις εντυπώσεις της Σοφιάννας η οποία μόλις τον είδε ανέφερε χαρακτηριστικά πως ήταν κεραυνοβόλος έρωτας και δήλωσε με σιγουριά πως ο Μαρτίκας πρόκειται να κάψει πολλές καρδιές με αυτό το παρουσιαστικό.

Φωτιά στα κόκκινα η Βρισηίδα με την εντυπωσιακή της εμφάνιση

Έτοιμες για να κάνουν χαμό και να χορέψουν με όλη τους την καρδιά φαίνεται πως είναι οι παίκτριες του Survivor απόψε στο πάρτι της Ένωσης! Όλες και όλοι έχουν φορέσει τα καλά τους και περιμένουν να διασκεδάσουν όσο ποτέ, με τον Γιώργο Λιανό να έχει μείνει με το στόμα ανοιχτό με τις εμφανίσεις τους μιας και είναι...αγνώριστοί!

Μπορεί η Ασημίνα να τράβηξε τα βλέμματα των Κόκκινων, παίρνοντας πολλά όμορφα σχόλια για την αλλαγή της ωστόσο από την πλευρά των Μπλε και η Βρισηίδα με το κόκκινο φόρεμά της ήταν εκθαμβωτική!