Survivor 5: «Ααα ρε Σοφ κουκλάρα!» - Το twitter ''έδωσε ρέστα'' με τα πρώτα πλάνα από το πάρτι της ένωσης

Το περιμένουν όλοι πως και πως

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5: «Ααα ρε Σοφ κουκλάρα!» - Το twitter ''έδωσε ρέστα'' με τα πρώτα πλάνα από το πάρτι της ένωσης

To πολυπόθητο πάρτι της ένωσης για το Survivor 5 είναι πάρα πολύ κοντά και το κοινό περιμένει πως και πως το βράδυ του Σαββάτου 16/4 να απολαύσει τους παίκτες και των δύο ομάδων σε ανανεωμένες εμφανίσεις. Το trailer με τους survivors να είναι πραγματικά αγνώριστοι έχει βγει στον αέρα και η μικρή γεύση, που πήραμε λέει πολλά.

Οι χρήστες του twitter ''έδωσαν ρέστα'' για άλλη μια φορά, χωρίς καν να έχουν δει όλους τους διαγωνιζόμενους. Τα σχόλια λοιπόν πήραν φωτιά και οι περισσότεροι επικεντρώθηκα στην Σοφιάννα και στην Ανδριώτου.

Oι αντιδράσεις στο twitter για το πάρτι της ένωσης που έρχεται στο Survivor 5

Τα πάνω κάτω στο παιχνίδι - Έρχεται τριπλή οικειοθελής αποχώρηση

Η κατάσταση στο Survivor 5 είναι «εύφλεκτη», σε τέτοιο βαθμό που μέχρι και η παραγωγή μαζί με τον Λιανό έχουν παρέμβει, ώστε να ηρεμήσουν λίγο τα πνεύματα. Σκεφτείτε αν ακούμε όλο και περισσότερα «μπιπ» σε κάθε επεισόδιο, τι θα γίνεται πίσω από τις κάμερες.

Στο τελευταίο συμβούλιο μπορεί να μην είδαμε πολλά πράγματα, σε σύγκριση με άλλες φορές, αλλά ο εκνευρισμός των παικτών δεν είναι λίγος, ειδικά από τη στιγμή που μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, με ορισμένους να μην αντέχουν με τίποτα την παρουσία του.

Μόνο εύκολα, λοιπόν, δεν είναι τα πράγματα και, όπως μαθαίνουμε, η παραγωγή ψάχνει τρόπο να ηρεμήσει τους παίκτες, που έχουν εκνευριστεί με τον Εμμανουήλ, θεωρώντας πως είναι ένας άνθρωπος που βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου σε σχέση με τις συνθήκες επιβίωσης, όπου βρίσκεται. Ε, όχι άδικα θα έλεγε κανείς.

Στη διάρκεια του συμβουλίου και στην ομιλία του Λιανού στους παίκτες, ώστε να τους συνετίσει σχετικά με τη συμπεριφορά τους, υπήρξαν πάμπολλες αντιδράσεις και ορισμένοι ξέφυγαν. Ο.... διαβάστε περισσότερα στο athensmagazine.gr