Survivor 5 - highlights 26/4: Τα κλάματα της Βρισηίδας, οι υποψίες του Τάκη και ο Εμμανουήλ

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5 - highlights 26/4: Τα κλάματα της Βρισηίδας, οι υποψίες του Τάκη και ο Εμμανουήλ

Τα "καρφιά" ήταν πολλά στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor 5. Ειδικά στην Μπλε ομάδα έχουν έρθει τα πάνω κάτω με τους παίκτες να έχουν χωριστεί σε υποομάδες. Η ήττα τους μάλιστα στο αγώνισμα τους έκανε ανάστα.

Τα 26/4 highlights του Survivor 5

«Με τον Άρη σας θέλαμε εκεί» - Τα πρώτα λόγια του Τάλα σε Σοφιάννα και Μαίη μετά το Μαιάμι

Πως και πως φαίνεται πως περίμεναν οι παίκτες των Μπλε που έμειναν πίσω τους συμπαίκτες τους, μετά το ταξίδι που κέρδισαν στο Μαϊάμι στο 25/4 επεισόδιο του Survivor! Πιο συγκεκριμένα, οι παίκτες που πέρασαν δύσκολα μένοντας πίσω λόγο των καιρικών συνθηκών, έκαναν εικασίες σχετικά με το πως πέρασαν και πόσο φαγητό έφαγαν στο τρομερό αυτό ταξίδι.

Με το που έφτασαν στην παραλία ο Τάλα και ο Άρης, τους περίμενε η Σοφιάννα με την Μαίη για να ακούσουν το πως πέρασαν, με τον πρώτο να συμπληρώνει πως και εκείνος όσο και ο Άρης ήθελαν οι συμπαίκτριες τους να ήταν μαζί τους για να διασκεδάσουν.

«Τα κάνεις πάνω σου όταν παίζεις μαζί της!» - 'Αγριο ξέσπασμα Βρισηίδας κατά Σοφιάννας

Η Βρισηίδα Ανδριώτου, όπως φαίνεται στα τελευταία επεισόδια είναι καταβεβλημένη και ψυχολογικά αλλά και σωματικά κάτι που έγινε πιο έντονο μετά το έπαθλο των Κόκκινων στο Μαϊάμι την ώρα που εκείνοι υπέφεραν από τη βροχή στην καλύβα τους νηστικοί. Χθες ξέσπασε κατά της Σοφιάννας για τα σχόλια που έκανε λέγοντας πως η Κόκκινη άξιζαν το έπαθλο την ώρα που η ψυχολογία της ομάδας της, ήταν στα τάρταρα.

Η παίκτρια δεν άντεξε και μετά τα σχόλια που άκουσε από την συμπαίκτρια της λύγισε και φανερά εκνευρισμένη σχολίασε έντονα πως δεν είναι πια ομάδα όταν υπάρχει τέτοιο κλίμα μεταξύ τους και άτομα να λένε πως οι αντίπαλοι αξίζουν περισσότερο, όταν ειδικά η Σοφιάννα φοβάται όποτε την επιλέγει η Ναυσικά για αντίπαλο και πως πλέον με τέτοια ψυχολογία δεν μπορεί καν να αγωνιστεί.

«Ότι χειρότερο μπορούσα να ακούσω!» - Ο κακός χαμός στους Μπλε με τις δηλώσεις της Σοφιάννας

Χαμός στην καλύβα των Μπλε επικρατεί μετά τις δηλώσεις της Σοφιάννας, την ώρα που στην Κόκκινη ομάδα επικρατεί ένα κλίμα χαράς και ξεκούρασης μετά το ταξίδι στο Μαϊάμι. Η παίκτρια έκανε δηλώσεις σχετικά με το ότι οι αντίπαλοι άξιζαν το έπαθλο, κάτι που εξόργισε όχι μόνο την Βρισηίδα, αλλά και τον Κωνσταντίνο και τον Τάκη, οι οποίοι την σχολίασαν αναλόγως,

Πιο συγκεκριμένα όταν η Σοφιάννα δήλωσε: «Πραγματικά πίστευα ότι η Κόκκινη ομάδα άξιζε να πάρει αυτό το έπαθλο, άξιζε να πάει έτσι όπως είναι ενωμένοι, χωρίς εντάσεις με όλη την θετική ενέργεια», Δεν άρεσε καθόλου σε μερικούς παίκτες και ένας από αυτούς ήταν ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ που συμπλήρωσε «Άκουσα μία συζήτηση»που είχαν τα παιδιά και άκουσα να λέει πεντακάθαρα η Σοφιάννα «Παιδιά αξίζετε πραγματικά να πάρετε το έπαθλο’’, ήταν ότι χειρότερο μπορούσα να ακούσω από συμπαίκτρια μου».

«Δεν ήταν ούτε για Μαϊάμι ούτε για πουθενά, το χάρηκα!» - Η Σοφιάννα "κράζει" την ομάδα της

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 5 η Σοφιάννα, μετά την περιγραφή των Κόκκινων στους παίκτες της Μπλε ομάδας για το πως πέρασαν, έκανε κάποιες δηλώσεις οι οποίες πυροδότησαν την κατάσταση ανάμεσα σε εκείνη και τους παίκτες της ομάδας της.

Συνοπτικά, η παίκτρια εξέφρασε τη χαρά της που κέρδισαν οι αντίπαλοι καθώς η δική της ομάδα δεν άξιζε να νικήσει δεδομένης της κατάστασης που επικρατεί ανάμεσά τους και της μιζέριας που έχουν μεταξύ τους μιας και θα ήταν ικανοί να τσακωθούν ακόμα και εκεί.

«Έκλεισε το σπίτι μου!» - H επική ατάκα της Ασημίνας για τη βραδιά στο Μαϊάμι

Το ταξίδι στο Μαϊάμι ήταν ότι χρειάζονταν οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας για να περάσουν μερικές στιγμές διασκέδασης και χαλάρωσης. Ωστόσο φαίνεται πως κάποιοι το παραδιασκέδασαν, και αναφερόμαστε στην Ασημίνα και τον Τάλα, οι οποίοι διασκέδασαν με την ψυχή τους και άρχισαν να λικνίζονται στον ρυθμό της μουσικής, προκαλώντας εντύπωση στους παίκτες

Η παίκτρια ανέφερε: «Χορέψαμε πάρα πολύ, νομίζω ότι το Μαϊάμι μου έκανε καλό. Εγώ έριξα πολύ χορό προσωπικά, νομίζω πως όταν γυρίσω στην Ελλάδα θα έχει κλείσει το σπίτι μου γιατί χορέψαμε πολύ αισθησιακά με τον Τάλα αλλά μπορώ να πω πως πέρασα τέλεια».

Στη βίλα για μασάζ με λιμουζίνα - Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε το απίστευτο έπαθλο

Ο λόγος για τους Μπλε, που όπως σας είχαμε αποκαλύψει ήδη εδώ, έχασαν και το δεύτερο έπαθλο το οποίο κατέκτησαν και πάλι οι Κόκκινοι στο χθεσινό επεισόδιο 26/4 στο Survivor.

Εφόσον έχουν τη δυνατότητα, οι Κόκκινοι αυτή τη φορά επέλεξαν τη Σοφιάννα από την μπλε ομάδα να τους συντροφεύσει η οποία με τη σειρά της επέλεξε τη Μαίη να την ακολουθήσει.

Με δάκρυα στα μάτια ο Κατσαούνης στις δηλώσεις του - Τι συνέβη και συγκινήθηκε

Στο επεισόδιο της Τρίτης 26/4, η μέρα για τους παίκτες της ομάδας των Κόκκινων στο Survivor φαίνεται πως ξεκίνησε ιδιαίτερα καλά, καθώς γύρισαν πίσω στο Άγιο Δομίνικο από το ταξίδι υπερπαραγωγή τους στο Μαιάμι. Ο Γιώργος Κατσαούνης μάλιστα δεν έκρυψε την συγκίνηση του για το δώρο που κέρδισαν, εκφράζοντας την εκτίμηση του στον Ατζούν που τους το κανόνισε.

«Με συγκίνησε ο κύριος Acun, φάγαμε παϊδάκια, φάγαμε του σκασμού, μας πήγε σε ξενοδοχειάρα που ήταν παλάτι μπορεί να ήταν και 15 αστέρια. Η τουαλέτα του ήταν καλύτερη από το σπίτι μας. Σηκωνόμασταν το πρωί τρώγαμε και πίναμε ό,τι θέλαμε» είπε σε κιου και συμπαίκτες με δάκρυα στα μάτια.

«Είναι μία κλίκα, δεν αντέχω!» - Απασφάλισε η Βρισηίδα μετά την ήττα των Μπλε

Είχαμε ήδη δει την απελπισία και την εξουθένωση στα μάτια της Βρισηίδας Ανδριώτου στο χθεσινό επεισόδιο, όμως μετά και από τη σημερινή ήττα των Μπλε, η παίκτρια κατέρρευσε και ξέσπασε σε κλάματα μετά τον αγώνα, και μετά την απόφαση των Κόκκινων να επιλέξουν τη Σοφιάννα να πάει μαζί τους στο έπαθλο και με τη σειρά της εκείνη επέλεξε τη Μαίη

Η παίκτρια θεώρησε πως η "κλίκα" όπως αποκαλεί την Σοφιάννα, τον Ταλάντσεβ, τη Μέι και τον Άρη, τα έχουν βρει με τους αντίπαλους και ο ένας ευνοεί τον άλλον όταν κερδίζουν, ενώ συμπλήρωσε πως ήταν άδικο ενώ δεν έφεραν πόντο να πάνε οι συγκεκριμένες στο έπαθλο και όχι εκείνη χθες που το άξιζε.

Μια βραδιά γεμάτη χλιδή και άνεση - Οι στιγμές των Κόκκινων στην υπερπολυτελή βίλα

Με την αξία τους λοιπόν, οι Κόκκινοι κέρδισαν για δεύτερη μέρα συνεχόμενα το απίστευτο έπαθλο στο Survivor, και έτσι, παρά τις αντιδράσεις κάποιων παικτών, μαζί με τη Μαίη και τη Σοφιάννα, με μία super lux λιμουζίνα, οδηγήθηκαν στην πολυτελή βίλα του Casa de Campo, μία περιοχή που έχουν επιλέξει για προορισμό τους αγαπημένοι σταρ του Χόλιγουντ.

Μόλις έφτασαν έμειναν με το στόμα ανοιχτό, ενώ ακόμα πιο ενθουσιασμένοι ήταν όλοι μόλις αντίκρισαν τα δωμάτιά τους με τα υπέρδιπλα κρεβάτια τους. Ο Κατσαούνης, ο Στάθης και η Ασημίνα δε, ξετρελάθηκαν με το τραμπολίνο της βίλας, την ώρα που οι υπόλοιποι μαζί με τη Σοφιάννα και τη Μέι απόλαυσαν στη συνέχεια ένα χαλαρωτικό μασάζ που τους έστειλε στον 7ο ουρανό αλλά και beauté προσώπου και άκρων.

Αργότερα απόλαυσαν το πλούσιο γεύμα τους ενώ η βραδιά έκλεισε με flashback πάρτι στα 80s, αγαπημένα τραγούδια, πολύ χορό και όμορφη ατμόσφαιρα.

«Δεν έχει με ποιον να πάει να κάνει τα κολπάκια» - Νέες μπηχτές Εμμανουήλ για Άρη και Σοφιάννα

Από ότι φαίνεται στο Survivor, η αγαπημένη ασχολία του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ είναι ο Άρης και η Σοφιάννα. Ο παίκτης επιμένει να σχολιάζει και να ρίχνει τις μπηχτές του, για το υποτιθέμενο φλερτ που υποστηρίζει πως υποβόσκει στην ομάδα των Μπλε.

Στο αποψινό επεισόδιο 26/4 μιλώντας στην κάμερα έριξε τα καρφιά του, λέγοντας πως ο Άρης βρίσκεται συνεχώς στην καλύβα, λόγω του ότι η Σοφιάννα λείπει με την υπόλοιπη ομάδα, μιας και πήγε στο έπαθλο.

«Είναι πρωτοφανές αυτό που συμβαίνει. Τον Άρη τον πήρε ο ύπνος και από το πρωί βρίσκεται στην καλύβα μου. Θα ήθελα λοιπόν να σου πω ότι η Σοφιάννα έχει πάει στο έπαθλο που κέρδισε αλλά δεν είναι μόνο η Σοφιάννα που λείπει και ο Άρης δεν έχει με ποιον να πάει στη ζούγκλα και να κάνει όλα αυτά τα κολπάκια που κάνει, λείπει και η Ναυσικά. Τον λυπάμαι πάρα πολύ, να το υποστείς.»

«Στήνονται ασυλίες, είναι ένα τσίρκο» - Οι υποψίες του Τάκη Καραγκούνια για κινήσεις παικτών

Το κλίμα στην ομάδα των Μπλε δεν λέει να φτιάξει, καθώς όπως φαίνεται ο Μαρτίκας δεν μπορεί να πάει παρακάτω ξεχάσει τον άγριο καυγά Σοϊλέδη και Τάκη στο συμβούλιο του νησιού, ένα μελανό σημείο στο Survivor για φέτος. Ο Τάκης από την άλλη βγάζει απέξω τον εαυτό του και πιστεύει πως στήνονται σκοτεινά παιχνίδια στο ριάλιτι με στρατηγική να χάνονται ασυλίες για να βγαίνει στον τάκο ο ίδιος.

«Πιθανόν στήνονται ασυλίες για να βγάλουν εμένα και τον Εμμανουήλ στον τάκο» δήλωσε. Πιστεύει μεταξύ άλλων ότι βρίσκεται ανάμεσα σε ένα μεγάλο τσίρκο και κάνει παρέα με «σαλτιμπάγκους» που θέλουν να τον «ξεγελάσουν» και να τον «ξεζουμίσουν».

«Αυτό που ζω τις τελευταίες ημέρες είναι ένα τσίρκο με σαλτιμπάγκοιυς που περιφέρονται, να πάρουν ό,τι θέλουν από εμένα, να με ξεγελάσουν και να με ξεζουμίσουν, όπως το λεμόνι».