«Γονάτισαν» την κοινή γνώμη τα IKEA με την απόφασή τους

Πολύ σημαντικό!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Γονάτισαν» την κοινή γνώμη τα IKEA με την απόφασή τους

Μόλις πριν από λίγες μέρες, η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων ΙΚΕΑ θέλησε να ανακοινώσει σε όλους τους καταναλωτές της, μία πολύ σημαντική απόφαση που πήρε, με την οποία κατάφερε να «γονατίσει» την κοινή γνώμη και να πάρει πολλά θετικά σχόλια.

Με αυτή την απόφαση «γονάτισαν» την κοινή γνώμη τα ΙΚΕΑ

Τα μικρά πράγματα μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά. Πάρτε παράδειγμα τα νέα μας φυτικά κεφτεδάκια. Έχουν τη φοβερή γεύση και υφή που έχουν τα κλασικά κεφτεδάκια IKEA με μόνο 4% περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Αυτό σημαίνει ότι είναι το ίδιο νόστιμα, αλλά είναι και εξυπνότερα. Δοκιμάστε τα!

Τα κεφτεδάκια ΙΚΕΑ όπως δεν τα είχατε φανταστεί ποτέ.

Τα φυτικά κεφτεδάκια αποδεικνύουν ότι η διατροφή με λιγότερο κρέας στο μέλλον μπορεί να είναι εξίσου νόστιμη, είτε είστε λάτρης του κρέατος είτε όχι. Φτιαγμένα από πρωτεΐνη μπιζελιού, πατάτες, κρεμμύδια, βρώμη και μήλο, έχουν τη γεύση και τη ζουμερή αίσθηση που έχουν τα κλασικά κεφτεδάκια ΙΚΕΑ, αλλά χωρίς το κρέας. Για να επιτευχθεί η τέλεια γεύση κρέατος, προσθέσαμε νόστιμες ύλες, όπως μανιτάρι, ντομάτα και ψημένα λαχανικά.

Οι κανόνες του παιχνιδιού άλλαξαν.

Ο πλανήτης έρχεται αντιμέτωπος με επείγουσες κλιματικές προκλήσεις. Στην προσπάθειά μας να αναγνωρίσουμε τη σημασία ανάληψης επείγουσας δράσης, στην IKEA εργαζόμαστε σκληρά ώστε να πετύχουμε τον φιλόδοξο στόχο μας να συμβάλλουμε θετικά στο περιβάλλον έως το 2030.

Ένα κομμάτι του παζλ είναι η αύξηση της αναλογίας τροφίμων φυτικής προέλευσης, όπως τα ολοκαίνουργια φυτικά κεφτεδάκια μας. Η υιοθέτηση μιας πιο φιλικής στάσης προς το περιβάλλον είναι σημαντική για όλους μας, είτε είμαστε λάτρεις του κρέατος είτε ημι-χορτοφάγοι, χορτοφάγοι ή βέγκαν. Επίσης αν είστε πελάτης των ΙΚΕΑ πρέπει να δώσετε βάση σε αυτή την ανακοίνωση!

Δεν ξανάγινε αυτή η προσφορά του IKEA - Με 39,99€ αγοράζεις...

Μπορεί να μπήκε η νέα σεζόν ωστόσο οι προσφορές συνεχίζονται στα καταστήματα IKEA και αυτή τη στιγμή μπορείς να αγοράσεις μόνο με 39,99€ ένα έπιπλο για το σπίτι που θα αλλάξει το χώρο σου! Η αλήθεια είναι πως αυτή η προσφορά δεν ξαναέγινε!

Η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων δεν μας έχει απογοητεύσει σχεδόν ποτέ με τις εκπτώσεις της και η αλήθεια είναι πως τα νέα έπιπλα που βρίσκουμε σε προσφορά είναι ένα κι ένα.

Αυτή είναι η προσφορά που δεν ξανάεγινε στα IKEA

Αυτή τη στιγμή λοιπόν μπορείς να βρεις στα IKEA ένα στιλάτο τραπεζάκι μπαλκονιού μαζί με καρέκλες το οποίο κοστίζει μόλις 39,99€!

τραπεζάκι μπαλκονιού IKEA

Όπως σου είπαμε λοιπόν, το τραπεζάκι αυτό κοστίζει 39,99€ και μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ, θα πρέπει ωστόσο να βιαστείς καθώς σε λίγο καιρό πρόκειται να εξαντληθεί.

TAGS