«Φρενίτιδα» στα IKEA με αυτή την προσφορά

Με 19,99 ευρώ το πιο ωραίο έπιπλο για το σαλόνι!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Φρενίτιδα» στα IKEA με αυτή την προσφορά

Μπορεί οι εκπτώσεις να τελείωσαν ωστόσο στα IKEA μπορείς ακόμα να βρεις τις πιο σούπερ προσφορές και να εφοδιάσεις το σπίτι σου με τα πιο όμορφα έπιπλα. Μία προσφορά ωστόσο που βρήκαμε στον κατάλογο έχει καταφέρει να προκαλέσει φρενίτιδα στους αγοραστές.

Τα ΙΚΕΑ έχουν τη λύση για εσένα και μάλιστα στην πιο συμφέρουσα τιμή, την οποία θα λατρέψεις. Ο Σεπτέμβρης έφτασε και είναι η ιδανική εποχή για να μπορέσεις να ανανεώσεις και με το παραπάνω τον προσωπικό σου χώρο.

Πολύ πρόσφατα, τα ΙΚΕΑ έκαναν μία σημαντική ανακοίνωση, η οποία αφορά όλους τους γονείς. Δείτε την εδώ.

IKEA ραφιέρα προσφορά

Η συγκεκριμένη βιβλιοθήκη κοστίζει 19,99€ και μπορείς να την κάνεις δική σου εδώ. Θα σου προτείναμε ωστόσο να βιαστείς καθώς μένουν μόνο λίγα κομμάτια και σε λίγο καιρό πρόκειται να εξαντληθεί.

Στα IKEA το αντικείμενο που θέλουν για το σπίτι όλες οι νοικοκυρές

Οι εκπτώσεις συνεχίζονται στα καταστήματα IKEA και έτσι αυτή τη στιγμή, μπορείς να βρεις το αντικείμενο που θα ήθελαν να έχουν όλες οι νοικοκυρές στο σπίτι τους για να γλιτώσουν χώρο, στην πιο σούπερ τιμή. Τρέξε λοιπόν να το κάνεις δικό σου και δε χάσεις.

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα έπιπλο που θα σου λύσει τα χέρια. Μπορείς να το βάλεις στο μπάνιο, στην κουζίνα ακόμα και στο μπαλκόνι και θα ξεφορτωθείς μπόλικο χώρο.

IKEA αποθηκευτικός χώρος

Το καλύτερο απ' όλα βέβαια είναι η τιμή του καθώς κοστίζει μόλις 14,99€. Μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ, θα πρέπει ωστόσο να βιαστείς μιας και μένουν μόνο λίγα κομμάτια.

Τα μάθατε ωστόσο για την ηθοποιό που την πέταξαν έξω από ένα κατάστημα ΙΚΕΑ; Δείτε εδώ τι συνέβη!

TAGS