Marksandspencerfood.gr: Τονέο eshop από τα Marks & Spencer Food

Η γαστρονομική πρόταση που κάθε foodie οφείλει να ανακαλύψει!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Marksandspencerfood.gr: Τονέο eshop από τα Marks & Spencer Food

Το ανανεωμένο eshop των Marks & Spencer Food είναι πλέον on air για να δώσει σε όλους τους foodies μια… «γεύση» από μοναδικά προϊόντα και ευφάνταστες συνταγές που θα απογειώσουν τις μαγειρικές τους δημιουργίες!

Η νέα πλατφόρμα προσφέρει ευκολία στη χρήση και ιδιαίτερη αισθητική, αναβαθμίζοντας την εμπειρία του επισκέπτη, ενώ παράλληλα παρέχει χρήσιμο περιεχόμενο, φιλοξενώντας γαστρονομικές ιδέες, αναλυτικές κατηγορίες ανά είδος αλλά και occasion, καθώς και διατροφικές πληροφορίες.

Marksandspencerfood.gr

Στο νέο marksandspencerfood.gr μπορούμε:

  • Να εμπνευστούμε από τις λαχταριστές συνταγές με προϊόντα M&S Food, να περιηγηθούμε μεταξύ κατηγοριών όπως «Υγιεινές», «Παιδική Γωνιά», «Κυρίως», «Σνακ», «Πρωινό», «Baking», αλλά και να επιλέξουμε τον αριθμό μερίδων και τον βαθμό δυσκολίας των συνταγών που θα δημιουργήσουμε.
  • Να ανατρέξουμε στις αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τη σύσταση των προϊόντων και τη διατροφική τους αξία.
  • Να παραγγείλουμε εύκολα και γρήγορα, από την άνεση του σπιτιού μας, τα προϊόντα που επιθυμούμε, ανάμεσα στις αμέτρητες επιλογές σε «Είδη Παντοπωλείου», «Κατεψυγμένα», «Διεθνή Κουζίνα», «Γλυκίσματα» και πολλές ακόμα «νόστιμες» γωνιές.
  • Να ανακαλύψουμε τη μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα ειδικής διατροφής στις ενότητες «Χωρίς Λακτόζη», «Χωρίς Γλουτένη», «Vegeterian» και «Vegan».
  • Να δημιουργήσουμε λίστες με τα αγαπημένα μας προϊόντα κερδίζοντας χρόνο στην επόμενη παραγγελία.

Επισκεφτείτε τη νέα πλατφόρμα, κάντε με ασφάλεια τις αγορές σας online και καταπλήξτε τους φίλους και την οικογένειά σας με φρέσκες συνταγές, ιδιαίτερα συστατικά και αξέχαστες γεύσεις.

Ανακαλύψτε τα προϊόντα M&S Food στο marksandspencerfood.gr και στα καταστήματα.