Παρασκευή, 10 Απριλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Θέλεις άνετο κρεβάτι; Στα ΙΚΕΑ θα βρεις στρώμα αφρού με 89 ευρώ

Τρέξε να προλάβεις

Θέλεις άνετο κρεβάτι; Στα ΙΚΕΑ θα βρεις στρώμα αφρού με 89 ευρώ
DECO & ΣΠΙΤΙΑ 19.02.2020 20:11
Αρθρογράφος: Ελένη Ζουγανέλη
ΕΛΕΝΗ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ

YOUWEEKLY EDITOR

Αν μετακομίζεις σε νέο σπίτι επειδή είσαι φοιτητής ή ξεκινάς την δική σου οικογένεια και ψάχνεις για κρεβάτι και συγκεκριμένα άνετο, τότε σου έχουμε βρει αυτό που ψάχνεις. Στα ΙΚΕΑ θα βρεις πολλά αναπαυτικά στρώματα σε χαμηλές τιμές αλλά και υψηλές ανάλογα τι ψάχνεις συγκεκριμένα. Το παρακάτω κοστίζει μόνο 89 ευρώ.

Για να αγοράσεις κρεβάτι πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή. Είναι εκείνο που θα ξαπλώσεις να κοιμηθείς μετά από μια κουραστική μέρα, που θα κάτσεις με φίλες ή το αγόρι σου να χαλαρώσεις που γενικά θα γύρεις το κορμί σου και θα ηρεμήσεις από το οτιδήποτε!

Κάνοντας μια αναζήτηση στο διαδικτυακό κατάστημα των ΙΚΕΑ θα βρεις πολλά στρώματα για να αγοράσεις, από σκληρά έως και μαλακά. Αυτό που βρήκαμε εμείς είναι το στρώμα αφρού, σκληρό. Κοστίζει μόνο 89 ευρώ.

Διαστάσεις Προϊoντος
Μήκος: 200 cm
Πλάτος: 80 cm
Πάχος: 12 cm

MALFORS
στρώμα αφρού, σκληρό

ΙΚΕΑ στρώμα για κρεβάτι

Αν αγόρασες το στρώμα και τώρα θέλεις κρεβάτι, με αυτά τα 3 οικονομικά από τα ΙΚΕΑ θα νομίζεις ότι κοιμάσαι στον παράδεισο. Κοστίζουν κάτω από 1.000 ευρώ!

Τέσσερα βήματα για να κάνετε εύκολα την επιλογή του κατάλληλου στρώματος

Βήμα 1ο: Εντοπίστε το πρόβλημα

Το πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση είναι να εντοπίσετε την «πηγή» του προβλήματος. Τι σας κάνει να πιστεύετε πως χρειάζεστε νέο στρώμα; Είναι τα χρόνια χρήσης, η δυσκολία στον ύπνο ή μήπως οι πόνοι στη μέση που σας ταλαιπωρούν κάθε πρωί; Το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε θα σας βοηθήσει να περιοριστείτε σε συγκεκριμένα κριτήρια όσον αφορά την επιλογή καταλλήλου στρώματος και να καταλήξετε πιο εύκολα στο καλύτερο για εσάς.

Βήμα 2ο: Ενημερωθείτε για όλες τις επιλογές

Έπειτα από τον εντοπισμό του προβλήματος και τον προσδιορισμό των αναγκών σας, σειρά έχει η σωστή ενημέρωση! Ζητήστε τη βοήθεια ενός ειδικού για να μάθετε αν, με βάση τις ανάγκες σας, χρειάζεστε ένα στρώμα σκληρό, μέτριο ή μαλακό.

Για παράδειγμα, αν συνήθως ξαπλώνετε μπρούμυτα, αξίζει να επιλέξετε ένα πιο σκληρό στρώμα με ελατήρια σε θήκες, που θα στηρίζει το κορμί σας και δεν θα σας προκαλεί πόνους στη μέση. Στην περίπτωση, βέβαια, που κοιμάστε στο πλάι, τότε χρειάζεστε ένα στρώμα που δεν ασκεί πίεση στους ώμους και τους μηρούς, δηλαδή ένα μέτριο στρώμα. Αν δεν το γνωρίζατε, αξίζει να μάθετε πως τα στρώματα με ελατήρια σε θήκες ακολουθούν τις κινήσεις του σώματος και όσα χρόνια και αν περάσουν παραμένουν ανθεκτικά και λειτουργικά.

Βήμα 3ο: Εστιάστε στα φυσικά υλικά

Στην περίπτωση που έχετε ανάγκη από ακόμη μεγαλύτερη άνεση κατά τη διάρκεια της νύχτας και σας λείπει ένα ευχάριστο περιβάλλον ύπνου, τότε σίγουρα αξίζει να δείτε ένα στρώμα το οποίο έχει κατασκευαστεί με φυσικά υλικά, όπως λάτεξ, ίνες καρύδας, βαμβάκι, μαλλί και lyocell. Τα υλικά αυτά προσφέρουν μεγάλη άνεση στον ύπνο, παρέχουν καλό αερισμό, απομακρύνουν την υγρασία και θα τα εντοπίσετε σε σύγχρονα στρώματα, όπως για παράδειγμα τα HIDRASUND της IKEA.

Βήμα 4ο: Δώστε σημασία στα κλινοσκεπάσματα και τα λευκά είδη

Πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι πιστεύουν ότι τα κλινοσκεπάσματα και τα λευκά είδη δεν έχουν κάποια σημασία όσον αφορά την ποιότητα του ύπνου. Στην πραγματικότητα, όμως, όλα παίζουν τον δικό τους ρόλο. Για παράδειγμα, τα μαξιλάρια με αφρό συγκρατούν τον αυχένα και τους ώμους και ανακουφίζουν το σώμα, ενώ το κατάλληλο ανώστρωμα χαρίζει άνετο ύπνο και κρατά το στρώμα σε καλή κατάσταση. Το ίδιο ισχύει και για τα λευκά είδη. Όσο πιο καλή είναι η ποιότητα των υλικών τους, τόσο πιο ήρεμο ύπνο μας χαρίζουν.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

ΙΚΕΑ: Αναζητάς τραπέζι για την κουζίνα σου; Αυτό «σπάει» και αλλάζει μέγεθος

ΙΚΕΑ: Το πιο ωραίο σετ για την κουζίνα σου - Κοστίζει 7 ευρώ

Share